JohnSuperb200 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γειά σας, θα ήθελα τις συμβουλές σας στην παρακάτω ερώτηση. Είμαι σχεδόν 17 ετών, 1.79 ύψος και είμαι 65 - 66 κιλά. Κάνω γυμναστική στο σπίτι αλλά θα ήθελα παράλληλα να πάρω 6 με 7 κιλά ακόμα. Η ερώτησή μου είναι το πως θα καταφέρω να "χτίσω" ένα ωραίο σώμα κάνοντας γυμναστική, παίρνοντας παράλληλα τα κιλά που θέλω. Και όλα αυτά χωρίς να χαλάσει το σώμα μου. Δυσκολεύομαι να το κάνω διότι δεν ξέρω πως θα πάρω κιλά κάνοντας παράλληλα και γυμναστική, διότι συνήθως κάνουμε γυμναστική για να τα χάσουμε. Οποιαδήποτε απάντηση είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης.
sukalas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Θα σου πω τι έκανα και κάνω εγώ που είμουν παρόμοια κιλά-υψος με εσένα(182cm - 70kg). Κάνε αερόβια γυμναστική που γυμνάζει ομοιόμορφα και δυναμώνει μεγάλες μυικές ομάδες.πχ: Μονόζυγο , πους απς ,κολυμπι.Τρώγε καλά 3-4 γευματα την ημέρα με καλό πρωϊνό.Καλό είναι να τρως κανα αυγό την ημερα(βραστό κατα προτιμηση) ή γιαούρτι light με μέλι.Με αυτή τη διατροφή είμαι 79 κιλά τωρα.
UpToDate_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αυτα που ειπε ο sukalas.. Εγω στην ηλικια σου ημουν 1.76-77 (τωρα 1.78- 18χρ.) και ημουν στα 64 κιλα.. Με πρωταθλητισμο που ειχα ξεκινησει να κανω μεσα σε 6 μηνες ειχα παει 69 κιλα(χωρις πρωτεινες κ μλκιες- natural) και το σωμα ηταν αρκετα καλο .. με βαρη κυριως στα ποδια μιας και εκανα 60-100-200. Τωρα που τα παρατησα λογω του οτι θα ξεκινησω την σχολη, και επειδη τραυματιζομουν ευκολα ειμαι παλι στα 65 κιλα.. -.- Οπως βλεπεις ο μεταβολισμος παιζει μεγαλο ρολο, και χωρις προγραμμα δεν..
FilipposMD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Επειδή είσαι πιτσιρικάς, εγώ θα πρότεινα να μην μπλέξεις ακόμα με βάρη και τέτοια. Το κολυμβητήριο είναι η καλύτερη λύση. Αερόβια γυμναστική, γυμνάζει όλο το σώμα ομοιόμορφα και σε βοηθάει να είσαι υγιής. Με ισορροπημένη διατροφή, σιγά σιγά θα αποκτήσεις μυική μάζα, θα ανέβεις και λίγα κιλά και θα είσαι και ωραίος και υγιής. Έτσι κι αλλιώς αναπτύσσεται ακόμα το σώμα σου, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι να το γεμίσεις.
JohnSuperb200 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σας ευχαριστώ παιδιά. Με βοηθήσατε πάρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.