Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη μητρικη για i5 2500K

Arisyo13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεω στον τιτλο μυ θελω να μου πει καποιος αν ξερει ποια μητρικη να παρω που να μην υπερβαινει τα 70€ για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη.. δηλαδη ποια μητρικη εχει το πιο αξιοπιστο chipset?

Δημοσ.

Τα chipset είναι τρία δεν έχεις πολλές επιλογές .

Για πες μας για τη χρήση ειναι το pc .

Θα κάνεις overclock ;

Θα βάλεις έξτρα κάρτα γραφικών η θέλεις να χρησιμοποιήσεις της μητρικής

Δημοσ.

Λοιπον πιο πολυ ειναι για gaming αλλα επισης θελω να το χρησιμοποιω και για επεξεργασια εικονας και βιντεο.. Καρτα Γραφικων θα βαλω GTX 260 και στο μελλον θα βαλω και εναν SSD.. ram θα βαλω μονο 4 δεν πιστευω να χρειαζονται παραπανω :/

Δημοσ.

λεω να μην κανω.. καλυτερα στοκ ταχυτητες εκτος και αν η μητρικη ειναι αξιοπιστη και ανεβασω λιγακι ;)

τι μου προτεινεις;

Τωρα εχω Q8200 2.33Ghz 4GB RAM DDR2 800MHZ

Δημοσ.

ωραια δεν πειραζει Ρ67 chipset μητρικη σε καλη τιμη δεν πειραζει ας ειναι και λιγο παραπανω.. απλα ηθελα να ηξερα ποιο ειναι το καλυτερο chipset

Δημοσ.

λεω να μην κανω.. καλυτερα στοκ ταχυτητες εκτος και αν η μητρικη ειναι αξιοπιστη και ανεβασω λιγακι ;)

τι μου προτεινεις;

Τωρα εχω Q8200 2.33Ghz 4GB RAM DDR2 800MHZ

Πούλα πούλαdevil.png Kαι με τα λεφτά πάρε μία z68+virtu (για να χρησιμοποιείς και την onboard) http://www.skroutz.g...8Z68-V-Pro.html ή http://www.skroutz.g...yphrase=msi+z68 (νομίζω όλες οι msi z68 έχουν virtu)

Edit: Εκτός αν θες να το κρατήσεις οπότε και το p67 καλό είναι

Δημοσ.

Με αυτό μπορείς να αλλάζεις από εξωτερική κάρτα γραφικών στην onboard και αντίστροφα ανάλογα τις απαιτήσεις που έχεις. Αν πχ είσαι internet/κάνεις επεξεργασία βίντεο/βλέπεις καμιά ταινία τότε χρησιμοποιείς την onboard για οικονομία στο ρεύμα, αν πάλι θες να παίξεις κανα παιχνίδι χρησιμοποιείς την εξωτερική. Για αυτήν η αλλαγή χωρίς το virtu έπρεπε να επιλέγεις από bios ποια κάρτα θα χρησιμοποιείς-γενικά δηλαδή είναι κάτι καλό (κατ' εμέ).

Νομίζω αυτήν η αλλαγή γίνεται με κάποιο λογισμικό χωρίς να είμαι σίγουρος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...