Προς το περιεχόμενο

Αγορά απο ebw.gr stock house

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει μια πρόσφορα στο stock house ένα galaxy s 280€ και δεν έχει κουτί ή είναι ανοιχτό...Έχει πάρει κανείς να μου πει την γνώμη του?

Δημοσ.

Μακριά από το ebw...

Γιατί μακρια εχεις κάποια προηγούμενη κακή εμπειρία με το συγκεκριμένο κάταστημα ?

Δημοσ.

open box εεε ? να τι εννοούν με τον όρο open box...μπορεί να είναι κ το ίδιο κινητο...για διάβασε

Μάλιστα.. και εγω δεν ειμαι ικανοποιημένος και εκτός συγκλονιστικού απροοπτου δεν θα παραγγείλω πάλι απο εκει κάτι που να μην ειναι με ζελατινα στο κουτι του.

Πηρα ενα samsung galaxy s δωρο για την γυναικα, εγραφε απο εκθεση και open box, λέω οκ θα είναι απλα ελαφρα ανοιγμενο και με ανοιχτο κουτι, οσες φορες εχω παρει open box προιόντα έτσι ειναι.

Ελαβα ενα κουτι χυμα που οταν το ανοιξα ειχε μεσα χυμα το κινητο σε φουσκαλες συσκευασια, οκ, και εναν μετασχηματιστη ασχετο της πλακας κατασκευαστικα. Ουτε μανουαλ ουτε τιποτα, ουτε καν τα ακουστικα του, τιποτα απολυτως, που και μονο αυτα να παω να παρω χωρια εφτανα στην τιμη του καινουριου. Δεν αναφέρουν τιποτα τετοιο στο site και σε αυτο δινω φάουλ. Μου παν τηλεφωνικως ετσι τα δινουν.. οκ, δεν αναφερουν τιποτα τετοιο. Αλλο το Open box και αλλο το without box and nothing else.

Ανοιγω την συσκευασια και το κινητο ειχε γρατζουνια πολυ μικρη σε στυλ χαραδρας στο πανω μερος. Ανοιγω το κινητο και με εκπληξη βλεπω φωτος μεσα (αλλοδαπων). Ανοιγω το βιντεο και ειχε και βιντεο με εναν ξένο που μιλαγε λιγα δευτερα. Λεω οκ, ετυχε, απλα το δοκιμαζανε στην εκθεση ή whatever. Ουτε αυτο δεν με απασχολησε ομως πλεον ολα ουρλιαζαν οτι το κινητο ηταν μεταχειρισμενο. Ηδη ειχα αποφασισει να το κανω αντικατασταση καθως ειχε την γρατζουνια.

Το βαζει η κοπελα να φορτισει, μετα με το που ακουμπαμε τον μετασχηματιστη να βγαλουμε το βυσμα γιατι ειχε φορτισει.. κοβεται το καλωδιακι του μετασχηματιστη. Οταν λεμε της πλακας. Της πλακας, αφου ενιωθες οτι θα μεινει στα χερια σου ο μετασχηματιστης.

Μετα απο καποιες ωρες η μπαταρια σχεδον στο μηδεν. Δηλαδη δεν ειχε φορτισει καλα καλα λογο μετασχηματιστει ή ακόμα χειροτερα το κινητο ειναι καιρο χρησιμοποιημενο και η μπαταρια μετριοτατη προς dead.

Τέταρτο προβλημα στην σειρα αρχιζει και πεφτουν οι κλησεις. Οποτε μιλαγαμε εκλεινε μετα απο λιγο αλλα οχι παντα. Νομιζαμε οτι παταει κατι αλλα το ειχε μακρια της και παλι εγινε το ιδιο. προβλημα και με κλησεις.

Και εδω ερχεται το αποτελειωμα, το κινητο οτι ακουστικα και να δοκιμασα δεν δουλευει handsfree ενσυρματο με μικροφωνο. Ουτε η μουσικη ακουγεται σωστα, μονοφωνικα και χανεται η φωνη. Αυτο μπορει να ναι και θεμα ακουστικων αλλα δοκιμασα και τα samsung galaxy s2 που εχω εγω και τα ιδια.

Μια βδομαδα λοιπον με used κινητο και ουσιαστικα χωρις κινητο , εγω εκτεθηκα απιστευτα, εστειλα φαξ να υπαρχει γραπτως το αιτημά μου, μιλησα και μαζι τους, θα το παω στο point καλλιθεας, να τους το στειλουν σε αυτους, να περιμενω νεοτερα, να μου στειλουν αλλο (δεν προκειται να δεχτω επισκευη), Θα ζητησω αντικατασταση με καινουριο στο κουτι του και να πληρωσω την διαφορα, δεν δεχομαι αλλο μεταχειρισμενο, μπορει να μην γνωριζαν τιποτα για το κινητο αλλα εμενα μου βγηκε πραγματικα άθλιο, χωρις να λεω οτι φταινε αυτοι. Πολύ ταλαιπωρία. Ότι νεότερο θα ενημερώσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...