arisdim1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, εχω ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Μόλις πάω να ανοίξω τους φακέλους από έναν εξωτερικό δίσκο που έχω μου εμφανίζει το μήνυμα ''windows cannot find G:/RECYCLER/e5188982.exe. Make sure you typed the name correctly, and then try again''. Επίσης όλους τους φακέλους τους εμφανίζει σαν συντομεύσεις... SOS Όποιος μπορεί ας βοηθήσει... Ευχαριστώ....
rafail1994 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Έβαλες τον δίσκο σου σε κάποιο αλλο pc εκτός απο το δικό σου;
arisdim1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Όχι, δεν έβαλα τον δίσκο κάπου αλλού. Αυτό που έκανα είναι ότι επειδή κάθε φορά που πήγαινα να ανοίξω έναν φάκελο μου τον άνοιγε σε καινούριο παράθυρο, τον σκάναρα με ένα antivirus και μετά την επανεκίννηση δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα! Είδα τα 2 τελευταία θεματα. Το πρώτο το έκανα αλλα δεν έγινε τίποτα. Τώρα, για το δεύτερο να σου πω την αλήθεια δεν πολυκατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Αν μπορείς να με βοηθήσεις...
antonl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο δεύτερος τρόπος μου φαίνεται λίγο «χαζός» αλλά δες αν κάνει τίποτα. - Δεξί click στο εικονίδιο ενός φακέλου-συντόμευση - Επιλέγεις properties - Πας στο tab shortcut - Αλλάζεις το πεδίο target ως εξής: από G:\<οτιδήποτε>\RECYCLER\e5188982.exe\<οτιδήποτε>\<όνομα κανονικού φακέλου> το κάνεις G:\<όνομα κανονικού φακέλου> - Δοκίμασέ το για έναν, αν δουλέψει το κάνεις και για τους υπόλοιπους
arisdim1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Λοιπόν παιδιά, το διόρθωσα το πρόβλημα με τον δεύτερο τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα πω σε όλους ότι είστε οι καλύτεροι... ¨)
flik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Απο ότι κατάλαβα, είχες κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα στο pc σου, που δημιούργησε shortcuts αντί για φακέλους, και όταν άνοιγες έναν φάκελο, αυτός άνοιγε το πρόγραμμα (e5188982.exe) και αυτό άνοιγε και τον κανονικό φάκελο(; ). Άρα μόλις σκάναρες και σβήστηκε το e5188982.exe, δεν γινόταν η διαδικασία αυτή και δεν άνοιγαν οι φάκελοι. Με αυτό που έκανες τα shortcuts οδηγούν αμέσως στον φάκελο. Αλλά ο κανονικός φάκελους για κάθε shotcut δεν κατάλαβα που είναι. Για ενεργοποίησε την προβολή κρυφών αρχείων και φακέλων, και δες μήπως έγιναν κρυφοί. Δεν μου έχει τύχει το πρόβλημα, αλλά κάτι παρόμοιο έχω δει. Συμβαίνει πολλές φορές να πρέπει να διορθώσεις μερικά πράγματα μόνος σου μετά την αφαίρεση malware. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα είναι να χάνεται η πρόσβαση στο internet γιατί έχει ρυθμιστεί διακομιστής μεσολάβησης και πρέπει να τον απενεργοποιήσεις απο τις επιλογές του IE, αλλιώς δεν έχει πρόσβαση στο internet κανένα πρόγραμμα. Το έτυχα πολλές φορές και μέχρι τη πρώτη φορά να το ψιλιαστώ είχα απηυδήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.