kanari Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Φορητού 15,6΄΄ με καλή κάρτα γραφικών για επεξεργασία video & εικόνας έως 600€. μ έχουν ζαλίσει να πάρω tosiba αλλά είπα να ....περιμένω και τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
BritGreek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Φίλε μου, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ λίγα τα χρήματα για λάπτοπ το οποίο θα χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό. Μ' αυτά τα χρήματα, παίρνεις ένα απλά καλό λάπτοπ. Αν έχεις υψηλές απαιτήσεις και τρέχεις βαριά προγράμματα για την επεξεργασία video, θα χρειαστείς πολύ καλή κάρτα γραφικών, πολλή μνήμη ram και έναν γρήγορο επεξεργαστή. Εγώ με Core2Duo της Toshiba, με 4gb μνήμη και 1gb κάρτα γραφικών, απλά το ανέχομαι, και πάλι, κολλάει αρκετά. Γιατί δεν φτιάχνεις ένα σταθερό υπολογιστή σε αυτά τα χρήματα (μεγαλύτερη οθόνη, αναβαθμίσιμο, κλπ).
kanari Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεφύγω από τα 600€ Οπότε αλλάζω τα δεδομένα : Φορητός 15,6΄΄ όσο το δυνατόν σ αυτά τα λεφτά, "καλή" κάρτα γραφικών,επεξεργαστή, μνήμη κτλ, κυρίως για επεξεργασία εικόνας & δευτερευόντως βίντεο και απλά να μην ψήνεις καφέ στην επιφάνεια του. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια είναι για δουλειά. ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.
panagiotopoyloy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εντάξει παιδιά. Αν ψάξει κανείς μπορει να βρει και με 600 ευρώ καλό φορητό σχετικά. Κάτι που έκανα εγώ, όπως έγραψα εδώ και παλιότερα ήταν να ψάξω για ευκαιρίες. Ένας φορητός που κάνει 800 ή 900 ευρώ αν ψάξεις μπορείς να τον βρεις με 600. Εγώ βρήκα με 500 ευρώ έναν φορητό που έκανε γύρω στα 850 ευρώ. Έψαχνα όμως περίπου ένα μήνα. Το βρήκα στο stockhouse του e-shop. Έχει εγγύηση 10 μήνες και είναι σαν καινούργιο. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Αλλά εντάξει κάθε μέρα όμως για εβδομάδες κοιτούσα να βρω κάτι καλό. Και τώρα για παράδειγμα που κοίταξα είδα έτσι στα γρήγορα: Επεξεργαστής: Intel Core i5-460M (2.53 GHz) με 3MB L2 cache. Οθόνη: 15,6'' HD TFT glossy με LED backlight (1366 x 768 pixels). Μνήμη: 4096MB (2 x 2048MB) DDR3 στα 1066MHz, υποστηρίζει μνήμη μέχρι 8 GB. Σκληρός Δίσκος: 500GB SATA (5400 rpm). Οπτικός Δίσκος: DVDRW Super Multi double-layer. Κάρτα γραφικών: AMD Radeon HD6530 με 1GB αυτόνομης μνήμης. όλα αυτά στην τιμή των 469 ευρώ! Δες εδώ: http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.906460&oem=YLCG003650 Εντάξει δεν είναι και η top ευκαιρία αλλά είναι κάτι σχετικά καλό. Θέλει ψάξιμο και υπομονή μόνο για να βρεις κάτι καλό με λίγα χρήματα. Δεν ισχύει πάντα το... ότι δίνεις αυτό παίρνεις. Μερικές φορές μπορεί να δώσεις λίγα και να πάρεις κάτι που αξίζει περισσότερα.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 @panagiotopoyloy: Δεν συμφωνω με τα στοκ house. Για να ειναι εκει μεσα, και να παρεχουν τοσο μικρη εγγυηση (6 μηνες) παει να πει οτι κατι δεν παει καλα. Αν ειναι και εμπιστευεται το παιδι stoch house, καλυτερα να παει σε μεταχειρισμενο απο ιδιωτη. Υπαρχουν πολυ περισσοτερες (πραγματικα ευκαιριες).. Και μιλαμε για καινουρια λαπτοπ παντα. Αλλιως εδω: http://www.skroutz.gr/s/328808/Asus-X53SJ-SX125V.html
kanari Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ένας γνωστός μου που έχει κόλλημα με τα TOSHIBA μου πρότεινε αυτό TOSHIBA SATELLITE C660-1CQ αλλά βλέπω τα χαρακτηριστικά του asus ότι είναι σε γενικές γραμμές καλύτερα αν και δεν ξέρω τι παίζει από ποιότητα κατασκευής ... 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης τα asus. Οσον αφορα την εγγυηση του eshop.. Αν κλεισει, δεν θα εχεις καν εγγυηση..
kanari Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης τα asus. Οσον αφορα την εγγυηση του eshop.. Αν κλεισει, δεν θα εχεις καν εγγυηση.. ...γι αυτό έβαλα γιατί άραγε εγγύηση του eshop και όχι απο την Αντιπροσωπεία?? αφού έχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευής τα asus.... καλύτερα το asus λοιπόν ?
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 ...γι αυτό έβαλα γιατί άραγε εγγύηση του eshop και όχι απο την Αντιπροσωπεία?? αφού έχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευής τα asus.... καλύτερα το asus λοιπόν ? Γιατι τα περισσοτερα ειναι παραεισαγωγης και ειναι απο εξωτερικο φερμενα. Προσωπικα προτεινω το asus επειδη ειναι και αξιοπιστα λαπτοπ. Ολο και καποια αλλη προταση θα πεσει συντομα στο τραπεζι!
kanari Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Γιατι τα περισσοτερα ειναι παραεισαγωγης και ειναι απο εξωτερικο φερμενα. Προσωπικα προτεινω το asus επειδη ειναι και αξιοπιστα λαπτοπ. Ολο και καποια αλλη προταση θα πεσει συντομα στο τραπεζι! .....παιδιά κάποια αλλη προταση θα πέσει στο τραπεζι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.