maparios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά,έχω το LG GT540 με λογισμικό android 2.1 χθες το απόγεμα,ένας φίλος μου το ριξε 2 φορες κάτω κατα λάθος,αλλα έχω μια θήκη απο σιλικόνη και είναι ανθεκτικό δεν έπαθε τίποτα... λειτουργούσε μια χαρά χθές βράδυ! χθες βράδυ όμως μπήκα σε κάτι περίεργα blogs και σε μια σελίδα στο fb που έλεγε dad has kill his daughter see video'' και ο υποσύνδεσμος έλεγε: goo.gl... και εγώ σαν τόσο βλάκας που είμαι,σκέφτηκα απο κινητό είμαι τι μπορεί να πάθει;; και τώρα το πρωί που το άνοιξα βγάζει συνέχεια αυτό: Η διεργασία com.andoid.phone διακόπηκε ξαφνικά. Προσπαθήστε ξανά. εγγύηση έχω,αλλα αν το πάω στη vodafone θα μου το δώσουν του χρόνου και δεν είναι σίγουρο πως θα το φτιάξουν κιόλας..νερό,δέν εχει πέσει στην συσκευή 99,9%! και επιδεί το χριάζομαι το κινητό,βοηθείστε με ρε παιδιά τι μπορεί να έγεινε;;απο το πέσιμο είναι η κάποιος ιός;; προσπάθησα να μπώ ρυθμίσεις για να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα μου λέει: Η εφαρμογή Ρυθμίσεις (διεργασία com.android settings) διακόπηκε ξαφνικά Προσπαθείστε ξανά. τι να κάνω;;
jek20 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Κάντο hard reset,δες εδώ αλλά θα χαθούν όλα τα αρχεία σου.Αν έχεις τις επάφες στη sim δεν θα πάθουν τίποτα. Εχω και εγώ το ίδιο κινητό και είναι σκυλί Ελπίζω να βοήθησα
maparios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το θέμα είναι πως δέν ξέρω πιες επαφές έχω σιμ και πιες στο τηλέφωνο!
maparios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 τις βασικές επαφές θα τις βρώ..τώρα ο θεός βοηθός...
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 εγω σκαλωσα λιγο στο γεγονος οτι το εριξε ΔΥΟ φορες κατω καταλαθος! αυτο με το hard reset λογικα θα δουλεψει
orlox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Πριν κανεις το hard reset πηγαιβε ρυθμισεις αναπτυξη ολα πηγαινε στο πλαισιο υπηρεσιων google κανε το stop clear data cache κανε restart το τηλ σου και περιμενε κανα 5 λεπτο πριν το χρησημοποιησεις
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 παίζουν δωρεαν εφαρμογές στο market για backup επαφών στην Καρτα μνήμης. δεν θυμάμαι ποια χρησιμοποιουσα, ψάξε το όμως.
maparios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 τις ''βασικές'' τις είχα στην σιμ..thx guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.