Προς το περιεχόμενο

Πράγματα που πρέπει να κάνω μετά την αγορά κινητού

lavezzi7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μια και θα αγοράσω νέο κινητό θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα must προγράμματα/πράγματα που πρέπει να έχω στο νέο μου smartphone.Επέλεξα το HTC Wildfire S για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση μιας και θα βγω off-topic.

Το πρόβλημα είναι ότι θα είναι το πρώτο μου smartphone και μιας και είμαι αρχάριος ακόμα στον κόσμο του android έχω αρκετές ερωτήσεις.

1. Καταρχάς θέλω να ρωτήσω τι εφαρμογές πρέπει να κατεβάσω από το android market?Ποιες είναι οι πιο must δηλαδή?

2. Αν κατεβάσω πολλές εφαρμογές το κινητό θα είναι πιο αργό?

3. Όλα αυτά τα προγράμματα τα κατεβάζω από το ίντερνετ του κινητού μου?Ή μπορώ να τα κατεβάσω πρώτα στο PC και μετά να τα στείλω στην μνήμη του κινητού?

4. Είδα ότι μερικές εφαρμογές είναι δωρεάν και άλλες όχι.Ποιες θα με συμβουλεύατε να αγοράσω?

5. Σχετικά με την προστασία και τον καθαρισμό του κινητού προτείνεται να πάρω screen protector?Θα πρέπει να το αλλάζω μετά από κάποιο χρονικό διάστημα?Επίσης θα πρέπει να το καθαρίζω όταν έχω το sreen protector?

6. Αν υπάρχει και κάτι άλλο που ξεχνάω παρακαλώ να αναφερθεί.

Αυτά προς το παρών.Συγγνώμη αν κούρασα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,μια και θα αγοράσω νέο κινητό θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι τα must προγράμματα/πράγματα που πρέπει να έχω στο νέο μου smartphone.Επέλεξα το HTC Wildfire S για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση μιας και θα βγω off-topic.

Το πρόβλημα είναι ότι θα είναι το πρώτο μου smartphone και μιας και είμαι αρχάριος ακόμα στον κόσμο του android έχω αρκετές ερωτήσεις.

1. Καταρχάς θέλω να ρωτήσω τι εφαρμογές πρέπει να κατεβάσω από το android market?Ποιες είναι οι πιο must δηλαδή?

2. Αν κατεβάσω πολλές εφαρμογές το κινητό θα είναι πιο αργό?

3. Όλα αυτά τα προγράμματα τα κατεβάζω από το ίντερνετ του κινητού μου?Ή μπορώ να τα κατεβάσω πρώτα στο PC και μετά να τα στείλω στην μνήμη του κινητού?

4. Είδα ότι μερικές εφαρμογές είναι δωρεάν και άλλες όχι.Ποιες θα με συμβουλεύατε να αγοράσω?

5. Σχετικά με την προστασία και τον καθαρισμό του κινητού προτείνεται να πάρω screen protector?Θα πρέπει να το αλλάζω μετά από κάποιο χρονικό διάστημα?Επίσης θα πρέπει να το καθαρίζω όταν έχω το sreen protector?

6. Αν υπάρχει και κάτι άλλο που ξεχνάω παρακαλώ να αναφερθεί.

Αυτά προς το παρών.Συγγνώμη αν κούρασα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. :)

1. Twitter,Facebook,dropbox & γενικά κατεβάζεις τα free τα δοκιμαζεις κ μετα τα πετάς αν δεν σου κάνουν. Για πληρωμενες...κατεβάζε lite/demo για να τις αξιολογήσεις. Πολλές κριτικές λένε παπατζες επίτηδες για να τις αγοράζεις.

2. Όταν λέμε πολλές εξαρτάται απο το πόσες κ αν θα τρέχουν στο παρασκήνιο οπότε μην αγχωνεσαι, task manager->kill

3.Θα σου πρότεινα να μην πολυχρησιμοποιεις το 3G γιατί χρεώνει κ πολλές φορές ξεπερνας το πακέτο δεδομένων κ κανείς ζημιά στην τσέπη σου. Να κατεβάζεις απο wifi στο σπίτι σου πχ. ή όταν υπάρχει διαθέσιμο ελεύθερο.

5.Οπωσδήποτε screen protector anti glare/oil κτλ. κ θα σου πρότεινα κ καμία θηκουλα σιλικονης σκληρής η έστω πλαστική πολυ λεπτή skin. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά. Το protector το αλλάζεις αν κ όταν ξεκολλήσει, σπάνια δλδ, ανάλογα με την ποιότητα.

Τέλος θα σου πρότεινα να τα πάρεις όλα αυτα απο eBay(τα παρελκομενα) γιατί στη Ελλάδα μας έχουν για ηλίθιους κ γδερνουν. Με το πολυ 40€ (που είναι Πολλα) παίρνεις κορυφαίας ποιότητας protector+case

Το πολυ 10€ για protector και 15€ για θήκη.

• Moderators
Δημοσ.

1. Δεν υφισταται αυτο που ρωτας. Ειναι κατι εντελως υποκειμενικο. Αν εγω ασχολουμαι με φωτογραφιες κλπ, θα θεωρω must το Vignette (για ληψη φωτογραφιων ειναι). Αλλος που χρειαζεται office suite θα βρει κατι αναλογο κ.ο.κ. Το μονο που μπορω να προτεινω λοιπον ειναι ο Astro File Manager για να βλεπεις τα αρχεια σου :)

Εν τω μεταξυ καπου υπαρχει και θεμα ειδικα για εφαρμογες, οποτε μπορεις να παρεις μια γευση.

2. Θεωρητικα οχι, πρακτικα ναι. Αλλα αν δεις κατι τετοιο απλως σβγηνεις εφαρμογες.

3. Ανοιγεις το Market, βρισκεις την εφαρμογη που θελεις και της κανεις εγκατασταση απο κει. Εναλλακτικα τις κατεβαζεις απο εδω και πανε αυτοματα στην συσκευη. https://market.android.com/

Αν βρεις καποια "πειραματικη" εφαρμογη (εχουν καταληξη .apk) την πετας στην καρτα μνημης και την τρεχεις με τον Astro.

4. Ισχυει ο,τι στο 1.

5. Ναι. Συνηθως οχι, εξαρταται απο την ποιοτητα του. Ναι.

6. Βασικα θα επρεπε να το ειχες ποσταρει στο φορουμ Mobile Software, αλλα θα μετακινηθει :D

ΕΝΤΙΤ: Λαμβανεις υποψη σου και αυτα που ανεφερε ο Μikelamar, με μια μικρη (δικη μου ε) ενσταση οσον αφορα την αναγκη του Task Manager και το κατα ποσο αυτος βοηθαει ή χειροτερευει τα πραγματα τελικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...