driftingcris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τα εβαλα και δεν εκανε ποστ η μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τα εβαλα και δεν εκανε ποστ η μητρικη και volt 2.0 στην RAM (ή έστω 1.9) ..? τότε μάλλον πάμε για RAM.... εδιτ: βασικά ακόμα δεν είμαι πεποισμένος οτι φταίει η RAM. όπως εγραψες παραπάνω η μόνη φορά που σου έτρεξε (και έκλεισε ξαφνικά μετά) ήταν όταν τα έβαλες όλα στο auto... οπότε μπορεί οι τιμές που σου έδωσα να ηταν ΠΟΛΥ υψηλές, και οι τιμές που σου δίνει το AUTO να ήταν πολύ χαμηλές. ίσως να χρειάζεσαι κάτι ενδιάμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Huh; Πώς γίνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Huh; Πώς γίνεται αυτό; Πιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ωπ sorry, λάθος σελίδα :Ρ Στο #100 αναφερόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δεν εχω ιδεα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregkle7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Θα έπαιρνα άλλες 2 από 1γιγα αλλά τα έχει παίξει η μητρική και βλέπει μόνο τα 2 slot......... νομίζω αυτό τα λέει όλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 νομίζω αυτό τα λέει όλα!! Λες αυτο να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.