driftingcris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μπα παπαλα...... Εβαλα οπως τα ειπες και παλι τα ιδια... Εβαλα ολα auto northbridge Και τετοια, και εδωσα 1,9V σε ραμ και εκανε βοοτ αλλλα κολισε οταν εμπενε Εβαλα αυτα που ειπες και 1.9v και κολησε στο βοοτ vcore εδωσα 1,45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εβαλα ολα auto northbridge Και τετοια, και εδωσα 1,9V σε ραμ και εκανε βοοτ αλλλα κολισε οταν εμπενε φαίνεται είναι οι μνήμες... όταν έβαλες 1.9v σε τι συχνότητα τις έβαλες..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Το PCI Express Frequency το έχεις βάλει 100 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 φαίνεται είναι οι μνήμες... όταν έβαλες 1.9v σε τι συχνότητα τις έβαλες..?? 750κατι, δεν ειχε πιο κοντα στα 667 Το PCI Express Frequency το έχεις βάλει 100 ? 101 το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 υπάρχει μια περίπτωση αν χαλαρώσεις τα timings, να παίξει με 1.9v. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ναι αλλα απο που τα πειραζω αυτα? Εκει που ειμαι για το oc δεν τα εχει.... Για να βοηθισω, αυριο θα βαλω φωτο απο Bios... Νυσταξα.... Καληνυχτα insomniacs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ναι αλλα απο που τα πειραζω αυτα? Εκει που ειμαι για το oc δεν τα εχει.... Για να βοηθισω, αυριο θα βαλω φωτο απο Bios... Νυσταξα.... Καληνυχτα insomniacs εκεί που σου λέει memory voltage, δεν έχει επιλογές..? βασικά ίσως καλύτερα παίξει με 2.0v ... ίσως δεν χρειαστεί καν να πειράξεις timings. αν χρειαστεί, δοκιμάζεις 8-8-8-24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 ποια ειναι ποιο χαλαρα τα 8-8-8-24 η 9-9-9-27 οσο ανεβαινει ειναι ποιο σφιχτα η το αναποδο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Όταν λέμε ότι χαλαρώνουμε timings, εννοούμε ότι τα αυξάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 εκεί που σου λέει memory voltage, δεν έχει επιλογές..? βασικά ίσως καλύτερα παίξει με 2.0v ... ίσως δεν χρειαστεί καν να πειράξεις timings. αν χρειαστεί, δοκιμάζεις 8-8-8-24 Σε ΄λιγο παω να δοκιμασω δεν βλεπω 8 και 9 και τετοια που λετε.. dram cas latency dram ras precharge dram ras to cas delay dram write recovery time αυτα εχουν μαχ. 6 και αυτο: dram ras activate to precharge εχει μαχ. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 αστα auto, λογικά θα στα έχει πολύ χαλαρά εκτώς και αν οι μηχανικοί της asus είναι ηλίθιοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά DDR2 έχει τι CL8 και CL9 του λέτε; Άμα θέλει να τα χαλαρώσει το πολύ να παίξει με CL6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά DDR2 έχει τι CL8 και CL9 του λέτε; Άμα θέλει να τα χαλαρώσει το πολύ να παίξει με CL6. γιατι δεν παίζει..? εμένα νομίζω παίζουν (ειναι 1066 όμως).... edit: χμμ, ναι έχεις δίκιο, απο ότι βλέπω εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/CAS_latency ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Παίζει, αλλά δε ξέρω πόσο θα χάσει σε επιδόσεις.(δε το 'χω ψάξει ποτέ μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 βασικά θυμάμαι οτι όταν προσπαθούσα να φτιάξω το overclock μου στο auto η gigabyte χαλάρωνε τα timings για κάποιον λόγο (μάλλον δεν διάβαζε σωστά το SPD) είχα την εντύπωση οτι τα έκανε 8-8-8-24 αλλα μάλλον θυμάμαι λάθος και τα έκανε 7-7-7-20... γιαυτο μπερδεύτηκα και τον μπέρδεψα και εγω... όπως τα λές είναι οπότε chris βάλτα όλα στο max που πάνε και δοκίμασε.. αν δεν δουλέψει και αυτό μάλλον πας για ram... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.