driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Θα σου προτεινα φιλε μου να φτιαξεις πρωτα τα βολτ και μετα δες τι κανεις γιατι εγω αν τον αφησω ετσι οπως ειναι και ριξω τα βολτ δυο σκαλες κατω δεν μπαινει windows καν Κοιταξε πρωτα τα βολτ φιλε μου βαλε αυτα που δουλευει σε εμενα τοσα θελει ο q6600 Τα εβαλα τα βολτ βρε και δεν εκανε post η μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αν δεν κανει καν boot τοτε η μητρικη μαλλον δεν σηκωνει καλο overclocking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εμενα πιο πολυ με νιαζουν τα 3,4 βασικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Στα 3.4 θελει 1.4500 οσο ειχες αλλα σου βγαζει μπλε οθονες η κλεινει οι μνημες σου μαλλον σε κοβουν τι να πω φιλε μου ο επεξεργαστης παει στον θεο αν εχεις την καταλληλη μητρικη σορρυ φιλε μου που δεν μπορεσα να σε βοηθησω για την ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Στα 3.4 θελει 1.4500 οσο ειχες αλλα σου βγαζει μπλε οθονες η κλεινει οι μνημες σου μαλλον σε κοβουν τι να πω φιλε μου ο επεξεργαστης παει στον θεο αν εχεις την καταλληλη μητρικη σορρυ φιλε μου που δεν μπορεσα να σε βοηθησω για την ωρα Αρα ξαναδοκιμαζω μολις παρω τις καινουριες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μαλλον αλλα αν ψαξεις λιγο θα βρεις καμια σαν την δικια μου σε καλη τιμη και πολυ φθηνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μαλλον αλλα αν ψαξεις λιγο θα βρεις καμια σαν την δικια μου σε καλη τιμη και πολυ φθηνη Φιλαρακι την μητρικη δεν εχει 2 βδομαδες που την πηρα.. Νταξ και με 3,2ghz και 1,25v δεν με χαλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 οκ φιλε μου σορρυ που δεν μπορεσα να σε βοηθησω αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 οκ φιλε μου σορρυ που δεν μπορεσα να σε βοηθησω αρκετα σιγα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Παντως στα 3.6 θελει περιπου 1.50βολτ ο q6600 αναλογα το κομμάτι, εγώ είμαι σταθερός με 1.425v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Σιγουρα εγω δεν ειμαι σταθερος καθολου με 1.425 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 ΣΙγουρα οι μνημουλες κοβουν ασχημα τη φαση Για μεγαλυτερα νουμερα πρεπει να κοιταξεις ram με καλο chipακι στα 1066mhz ωστε να εχεις αερα Επισης πρεπει να κοιταξεις και το θεμα bios update της μητρικης σου αν ειναι το παλιο σιγουρα θα δεις διαφορες στο stability και στο oc σου μιας και απ οτι θυμαμαι ενα μεγαλο ποσοστο στα updates της συγκεκριμενης mobo αφορουν αυτα ακριβως που ειπα ανωτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Βιος αν θυμαμε φοραει αρκετα προσφατο. Οχι το πιο προσφατο βεβαια.. Θα κοιταξω να το περασω.... Μνημες με 800αρες δεν θα ειμαι τζετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αν ανεβαίνουν έστω μέχρι τα 900-950ΜΗz, έστω και με λίγο ξεχειλωμένες τάσεις και timings δε θα έχεις πρόβλημα, αλλιώς σε κόβουν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εχετε να μου προτινετε καποιες? Μαχ. 50-55 ευρω. Να ειναι 2 2αρες δδρ2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.