phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλά, για να πιάσεις 4GHz με τον Q6600 πρέπει να είσαι με υδρόψυξη πολλών €, να έχεις καλή μητρική και να έχεις πέσει σε φοβερό κομμάτι Q6600.
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλά, για να πιάσεις 4GHz με τον Q6600 πρέπει να είσαι με υδρόψυξη πολλών €, να έχεις καλή μητρική και να έχεις πέσει σε φοβερό κομμάτι Q6600. Ε νταξ..... Ωριστε φωτο απο ραμ mhz
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ωραίος, ουσιαστικά έτσι αλλάζεις το διαιρέτη, Επέλεξε τα 567MHz και ανέβαζε FSB του Q6600. Όσο ανεβαίνεις τόσο θ' ανεβαίνουν τα 567MHz.
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μετα που τα ξαναειπε καταλαβα. Επεξεργαστης ειδα βιντεο στο Utube που τον πατουσε ο αλλος στα 4Ghz . Μνημες πως με ειχαν παει με την gigabyte? Να δωσω λιγο ρευμα στις ραμ? διάβασε εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/203949-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-overclocking-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-core-2-duo-quad-cpus/ υπάρχουν τα πάντα. είναι λογικό να μην σου δουλεύει στο auto. και το οτι δούλευε στην gigabyte δεν σημαίνει οτι δούλευε "σωστά". 99% σου έδινε παραπάνω ρεύμα απο όσο χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να σου ζεσταίνει και να σου πιέζει την cpu χωρίς λόγο. για τα 3.6 λογικά θα χρειάζεσαι πάνω απο 1.425v στην cpu.. αλλα αυτό θα το δείς σιγά σιγά. διάβασε και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.....
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ωραίος, ουσιαστικά έτσι αλλάζεις το διαιρέτη, Επέλεξε τα 567MHz και ανέβαζε FSB του Q6600. Όσο ανεβαίνεις τόσο θ' ανεβαίνουν τα 567MHz. Μπα.. Τα ιδια.... Restart στο Βοοτ των windows διάβασε εδώ: http://www.insomnia....-duo-quad-cpus/ υπάρχουν τα πάντα. είναι λογικό να μην σου δουλεύει στο auto. και το οτι δούλευε στην gigabyte δεν σημαίνει οτι δούλευε "σωστά". 99% σου έδινε παραπάνω ρεύμα απο όσο χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να σου ζεσταίνει και να σου πιέζει την cpu χωρίς λόγο. για τα 3.6 λογικά θα χρειάζεσαι πάνω απο 1.425v στην cpu.. αλλα αυτό θα το δείς σιγά σιγά. διάβασε και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε..... Αμα σου πω οτι το εχω διαβασει 2 φορες? Λετε να δωσω λιγο ρευμα στις ραμ?
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δε θα το 'λεγα, μάλλον πρέπει ν' αρχίσεις να καρφώνεις τιμές και να φύγεις απ' το Auto. Πάντως η P5W DΗ Deluxe αν θυμάμαι καλά πρέπει να κλοκάρει δύσκολα και να βρίσκει σχετικά νωρίς FSB wall.
Luciddream Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δε θα το 'λεγα, μάλλον πρέπει ν' αρχίσεις να καρφώνεις τιμές και να φύγεις απ' το Auto. και για μένα αυτό είναι το βασικό... δεν ήξερα καν οτι μπορεί να γίνει overclock στο auto
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δε θα το 'λεγα, μάλλον πρέπει ν' αρχίσεις να καρφώνεις τιμές και να φύγεις απ' το Auto. Πάντως η P5W DΗ Deluxe αν θυμάμαι καλά πρέπει να κλοκάρει δύσκολα και να βρίσκει σχετικά νωρίς FSB wall. Αρα ειναι καλη μητρικη αλλα στον τομεα oc μονο για τους "ειδικους"????? Ξεκιναω ολα στα καρφωτα. Λοινον: Performance Mode? PCI-E Freq? PCI Clock Sychronisasion Mode? Βσκ τα απο πανω ελεγε στον οδηγο που ποσταρε ο Lucidream οτι μπενουν 101 και 33 αντιστοιχα. Να τα βαώ ετσι? Memory Voltage πως θα βρω αφου ειναι μουφα και δεν μπορω να βρω site?(απο βδομαδα ερχοντε κατι Kingstone 2αρες) FSB ειπαμε 1,55 MCH ειπαμε 1.35 ICH ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Πάντως η P5W DΗ Deluxe αν θυμάμαι καλά πρέπει να κλοκάρει δύσκολα και να βρίσκει σχετικά νωρίς FSB wall. Confirmed.
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Φιλε μου βαλε αυτα που θα σου πω Cpu ratio:x9 Fsb:400Mhz Cpu volt:1.51250 Cpu pll:1.50 North bridge:1.25 Fsb termination:1.20 South Bridge:1.050 Loadine calibration:enable cpu GTL reference:0.63x Cpu spread Spectitum:disable Εγω τοσο καιρο ετσι ειμαι με τον δικο μου αλλα ειμαι 404mhz εγω Αν δεν εχεις μερικες επιλογες οτι εχεις βαλτα οπως εγω που τον δουλευω ετσι καιρο Παντως στα 3.6 θελει περιπου 1.50βολτ ο q6600
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Όπως επιβεβαιώνει και ο Gi0, δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να παίξει με 400άρια FSB η συγκεκριμένη μητρική. Εσύ kosgreece με ποια μητρική παίζεις με 404;
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Φιλε μου βαλε αυτα που θα σου πω Cpu ratio:x9 Fsb:400Mhz Cpu volt:1.51250 Cpu pll:1.50 North bridge:1.25 Fsb termination:1.20 South Bridge:1.050 Loadine calibration:enable cpu GTL reference:0.63x Cpu spread Spectitum:disable Εγω τοσο καιρο ετσι ειμαι με τον δικο μου αλλα ειμαι 404mhz εγω Αν δεν εχεις μερικες επιλογες οτι εχεις βαλτα οπως εγω που τον δουλευω ετσι καιρο Παντως στα 3.6 θελει περιπου 1.50βολτ ο q6600 Φιλαρακι, cpu pll δεν το ειδα πουθενα. Northbridge ειναι το MCH ? Δεν εχει πιο κατω απο το 1,55 Loadine calibration δεν το βρικα. CPU GTL reference δεν το βρικα Εσυ τι μητρικη εχεις?
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Asus maximus extreme Μπορει να εχεις και δικιο αλλα αν θελει δοκιμαζει μηπως και γινει τιποτα
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ναι, NorthBridge είναι το chipset, ή το MCH αλλιώς.
kosgreece Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Θα σου προτεινα φιλε μου να φτιαξεις πρωτα τα βολτ και μετα δες τι κανεις γιατι εγω αν τον αφησω ετσι οπως ειναι και ριξω τα βολτ δυο σκαλες κατω δεν μπαινει windows καν Κοιταξε πρωτα τα βολτ φιλε μου βαλε αυτα που δουλευει σε εμενα τοσα θελει ο q6600
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.