Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για xenon φώτα

dim90ster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σκοπεύω να αγοράσω xenon φώτα για το αυτοκίνητο του πατέρα μου γιατί τα παλιά πλέον δεν καταλαβαινεις καν αν είναι αναμμένα...Το αυτοκίνητο είναι ένα nissan almera του 1996 και καθώς έξαχνα τι ακριβώς είναι τέλοσπαντον αυτά τα xenon είδα πολύ συζήτηση για τον can bus διάβασα κάποια πράγματα αλλά δεν έβγαλα άκρη....Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου απαντήσει αν και τι πρόβλημα θα έχω αν βάλω xenon φώτα οσον αφορά το can bus..?

Το κιτ που βρήκα και σκέφτομαι να αγοράσω είναι αυτό εδώ Link

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρις να ξερω τι ακριβως ειναι το can bus νομιζω οτι ειναι μονο σε νεα αυτοκινητα και αφορα το αυτοματο αναμα φωτων οπως στο δικο μου civic του 2008.

http://en.wikipedia.org/wiki/Controller_area_network

κυριως εχει να κανει με τη διαγνωση βλαβων στα φωτιστικα σωματα (καμμενες λαμπες κτλ) που εχουν πολλα γερμανικα (και συναφη με αυτα) αυτοκινητα και οχι με το αυτοματο αναμμα αυτων. αλλα ειναι για νεοτερα αυτοκινητα και οχι της χρονολογιας που αναφερει το παλικαρι και οχι για γιαπωνεζικο.

κατα τα αλλα...xenon φωτα σε αυτοκινητο με καθρεφτη στα φωτα κι οχι προτζεκτορα <_< χμμ.. :mad:

Μην βάλεις HID kit. Σεβάσου τους γύρω σου οδηγούς. Τα μη εργαστασιακά xenon στραβώνουν τους απέναντι διότι δεν έχουν κάτοπτρα που να «φτιάχνουν» σωστά τη δέσμη.

Άλλαξε απλά τους λαμπτήρες σου με κάποιους καλύτερους/ισχυρότερους...

Μάλιστα οκ ευχαριστώ...Δηλαδή φίλε μου ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα που έχει καθρέφτη...?

Σκορπάει,δεν κατευθύνει,

φαναρια και λαμπες,ολα μαζι θα σου πανε κανα 200-300αρι(ισως λεω πολλα) απ'εξω,μάζεψε τα χρήματα και παρτα

Μάλιστα οκ ευχαριστώ...Δηλαδή φίλε μου ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα που έχει καθρέφτη...?

Οτι η δέσμη φωτός που θα πάρεις θα είναι η επιτομή της έκφρασης ¨΄οτι νά'ναι".Φυσικά υφίσταται και το θέμα τον πλυστικών τα οποία επιβάλλονται.

Τέλος,επειδή φαντάζομαι οτι μιλάμε για λαμπτήρα 15ετίας,όπως και να το θέσουμε,η απόδοση θα έχει πέσει αισθητά...

Μην βάλεις HID kit. Σεβάσου τους γύρω σου οδηγούς. Τα μη εργαστασιακά xenon στραβώνουν τους απέναντι διότι δεν έχουν κάτοπτρα που να «φτιάχνουν» σωστά τη δέσμη.

Άλλαξε απλά τους λαμπτήρες σου με κάποιους καλύτερους/ισχυρότερους...

Ποτε κανεις δεν μου παραπονεθηκε σε 3 αμαξια που εχω βαλει αλλα οχι τα φτηνιαρικα των 80 ευρω.

Ποτε κανεις δεν μου παραπονεθηκε σε 3 αμαξια που εχω βαλει αλλα οχι τα φτηνιαρικα των 80 ευρω.

Δε διαφωνώ, αλλά το θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι βάζουν HID kits διαλέγουν τα «φτηνά». Είσαι από τους ελάχιστους που έβαλαν κάτι καλό στα αυτοκίνητά τους, οι πιο πολλοί δεν σκέφτονται τους απέναντι.

Δε διαφωνώ, αλλά το θέμα είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι βάζουν HID kits διαλέγουν τα «φτηνά». Είσαι από τους ελάχιστους που έβαλαν κάτι καλό στα αυτοκίνητά τους, οι πιο πολλοί δεν σκέφτονται τους απέναντι.

Σε αυτο συμφωνω αλλα εν καλο kit νομιζω προσφερει στον φωτισμο .Τρια σετ αλλαξα για να συνεργαστουν με το αυτοματο αναμα φωτων του Honda civic.

Ολα απο 170-230 ευρω.

Κυρ γιάννη με όλο το σεβασμό, ναι προσφέρει στον φωτισμό, στον οδηγό αλλά όχι στους απένταντι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που για να μην στραβωθώ, κοιτάω δεξιά, αλλά όταν ο απέναντι έρθει στα 10 μέτρα ειδικά σε στενό δρόμο χάνω το φως μου και <<βλέπω>> ένα απέραντο σκοτάδι με δυό εκτυφλωτικά φώτα.

με το συμπαθειο και απο εμενα...αλλα οσο ακριβο και να ειναι, ειναι απαραιτητο να υπαρχουν προτζεκτορες ωστε να κατευθυνουν σωστα τη δεσμη...δηλαδη τι παει να πει ειναι ακριβο; το ακριβο περιεχει και τροποποιηση στο υπαρχον φαναρι ωστε να μπει προτζεκτορας;

επισης...ποιος να παραπονεθει; οι απεναντι που στραβωνονται; οι μπροστινοι που στραβωνονται; και πως ακριβως να παραπονεθουν; να τραβηξουν χειροφρενο (στην εθνικη πχ) και να κατεβουν να κανουν παραπονα;

εμενα παντως τουλαχιστον για τους αποπισω ανεγκεφαλους αναλαμβανει ο ηλεκτροχρωματικος καθρεφτης που σκουραινει αμεσα και αυτοματα αναλογα με την ενταση των πισω φωτων χωρις να προλαβαινουν να με ενοχλησουν. οποτε απο αυτους εχω γλυτωσει :) για τους απεναντι ερχομενους...ε εχω τον τροπο μου :rolleyes:

για τον topic starter...παρε ενα ζευγαρι απο αυτες και θα εισαι ενταξει (αν θυμαμαι το αλμερα Η4 φοραει):

http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?cPath=37_91_157_255&products_id=1133

http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?cPath=37_91_157_247&products_id=1101

http://www.e-autoshop.gr/product_info.php?cPath=37_91_157_378&products_id=1716

οι δευτερες βγαζουν ενα πολυ ωραιο φως, οχι κιτρινιαρικο.

οτι βαλεις πανω απο 4500 ειναι καγκουρια.

αρκετα μαγαζια που πουλαγαν παλιοτερα λεγαν βαλτε 6 ή 8000 για να φαινονται οτι ειναι ξενον!!!!οπως και αρκετα βαφτισμενα κιτ αντι για 6000 με 8000κ!

δεν υπαρχουν φτηνα και ακριβα

ειναι ολα κινεζικα ιδιας κατασκευης

δουλευουν ολα με τον ιδιο τροπο

η μονη διαφορα που εχουν ειναι η θερμοκρασια που οσο πιο μικρη τοσο λιγοτερο τυφλωνει και τοσο καλυτερα φωτιζει.

σε Corsa C με φαναρια προτζεκτορα εβαλα ξενον και δε μου εχει παραπονεθει κανεις για τα φωτα.. ουτε φιλοι που κανουμε μαζι βολτες, ουτε μου εχουν παιξει οι απεναντι ποτε φωτα οτι ενοχλουνται. τα εχω ρυθμισει οσο πιο καλα μπορω ομως, με το αριστερο μαλλιστα να κοιταζει και λιγο προς τα κατω σε σχεση με το δεξι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...