eftaxiaskostas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα μια κινέζικη tablet μάρκας "MID". Έχει πάνω Android 2.2, αλλά έχω πρόβλημα με τα WiFi τα οποία δεν μου τα αναγνωρίζει. Δεν σκανάρει καν, λέει Unable to find any network. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδια? Με το κινητό μου που ειναι android 2.1 τα βρίσκει ολα τα δίκτυα.. Help...
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα μια κινέζικη tablet μάρκας "MID". Έχει πάνω Android 2.2, αλλά έχω πρόβλημα με τα WiFi τα οποία δεν μου τα αναγνωρίζει. Δεν σκανάρει καν, λέει Unable to find any network. Τι μπορώ να κάνω ρε παιδια? Με το κινητό μου που ειναι android 2.1 τα βρίσκει ολα τα δίκτυα.. Help... καταρχας το εχει ενεργοποιησει το wifi;
eftaxiaskostas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καταρχας το εχει ενεργοποιησει το wifi; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου. Εννοείται το έχω ενεργοποιήσει. Γενικά έχω το κινητό με android κοντά στον 1,5 χρόνο, οπότε κάποια βασικά τα έχω κάνει, όπως να προσθέσω μόνος μου το δίκτυο κλπ. Έχεις μήπως καποια άλλη ιδέα? Υπάρχει ενδεχόμενο λόγω χώρας προέλευσης να μην έχει συμβατότητα με τα ευρωπαικά δίκτυα?
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου. Εννοείται το έχω ενεργοποιήσει. Γενικά έχω το κινητό με android κοντά στον 1,5 χρόνο, οπότε κάποια βασικά τα έχω κάνει, όπως να προσθέσω μόνος μου το δίκτυο κλπ. Έχεις μήπως καποια άλλη ιδέα? Υπάρχει ενδεχόμενο λόγω χώρας προέλευσης να μην έχει συμβατότητα με τα ευρωπαικά δίκτυα? οχι δεν παιζει κατι τετοιο! λογικα ή θα ειναι προβληματική η συσκευή ή το λειτουργικο θα εχει κανα θεματακι! τοτε δοκιμασε αυτο https://market.android.com/details?id=com.pgmsoft.wifinder και πες μας αν θα λειτουργήσει
eftaxiaskostas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Θα το δοκιμάσω... Αν και ειναι ενα θεμα το πως θα το εγκαταστησω χωρις Internet :P.. Aν υπάρχει και άλλη γνώμη δεκτή!! Ευχαριστώ φίλε μου για τις απαντήσεις σου!!!
ipal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ποσο το πηρες? αν ειναι απο ebay κανε τα δεοντα για refund γιατι παιζει να μην εχει καν wifi.
eftaxiaskostas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Από ebay είναι και αγοράστηκε $69 (€48). Έκανα case και τελικά όλα οκ, μου είπε θα μου επιστρέψει πίσω τα $50 από τα $69 και θα κρατήσω και τη ταμπλέτα... Οπότε, τώρα που λήξαμε το οικονομικό υπάρχει κανας τρόπος ρε παιδια να το φτιάξουμε? Αν παίζαμε με το λογισμικό λέτε να βρίσκαμε λύση? Γιατί, γνώμη μου είναι, πως φταίει η συσκευή μιας και λέει "Unable to scan for networks". Αλλά μια στις χίλιες αν φταιει το λογισμικό?? Σε ένα site διάβασα πως αυτές οι κινέζικες δεν αναβαθμίζονται, με ενδεχόμενο μάλιστα αν πας να τις πειράξεις να μας αφήσουν χρόνους. Αν ξέρει κανεις τελωσπάντων πως μπορώ να επέμβω λίγο, με usb ή οτιδήποτε ας μου πει σας παρακαλώ... Ευχαριστώ. ΥΓ: Πάντως παιδια και το android που εχει πάνω είναι πολύ μούφα... Δεν έχει το γνωστό market, αλλα ενα κινέζικο που μάνι μάνι 200 εφαρμογές να έχει, και απο αυτές το 90% ειναι κινέζικα ηλίθια παιχνίδια. Μόνο το Opera βρηκα που να αξίζει... όλα τα αλλα φλασάκι και πέρασμα manual.
pc_expert Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ηθικό δίδαγμα : Μακριά από tablets κινεζιές! Είναι μούφες ατελείωτες!
saltjon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 συνδεσετο μεσω ανταπτορα μικρο usb to usb 2.0 Και βαλε στικακι για wi-fi
Marizante Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας παιδία! Πηρα εδω και 2 βδομαδες μέσω e bay ενα κινέζικο tablet, το wifi του λειτουργουσε κανονικα αλλα πριν απο λίγο ξαφνικα απενεργοποιηθηκε, παω στις ρυθμισεις προκειμενου να το ενεργοποιησω και παλι, παταω ενεργοποιηση αλλα αυτοματ μεταβαίνει στο κουμπι απενεργοποιηση! Και ουτε σκαναρει ουτε τιποτα! Εχω κανει ενα σωρο φορες απενεργοποιηση της συσκευης αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω, εχετε καμια ιδεα? Αν ειναι βλάβη της συσκευης διορθωνεται κάπως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα