8anos94 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια ανακαλυψα αυτο εδω το σιτε μετα απο πολυ ψαξιμο http://wind.awmn.net/? ειναι hot spot θελω να μπω και εγω σε ενα απο ολα αυτα τα ιντερνετ αλλα πως (δεν θελω να δοσω ιντερνετ αλλα να πααρω)
Mika Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αυτα αφορουν κομβους συνδεσης στο Ασυρματο Μητροπολιτικο Δικτυο Αθηνων (AWMN). Εχω παρατησει χρονια το αθλημα αλλα η συνδεση στο AWMN δεν σημαινει απαραιτητα και συνδεση στο internet.
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Το AWMN ΔΕΝ προσφέρει internet* (εκτός και εάν έχει αλλάξει κάτι τον τελευταίο καιρό). * Εκτός και αν πέσεις σε κάτοχο κόμβου που είναι γεναιόδωρος.
8anos94 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ααα νομιζα οτι θα ειχα ιντερνετ ετσι δεν με ενδεαφερει αχχα ευχαριστω για τις απαντισεις
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Στο AWMN να πάρεις internet δεν γίνεται, η ολη φιλοσοφία και λειτουργία του ειναι η δημιουργία ασύρματου δικτύου μεταξύ των μελών του και η ανταλλαγή απο εκει και πέρα με διάφορα προγράμματα αρχείων υλικού κτλπ. Επίσης να ξέρεις οτι για να συνδεθείς δεν παίρνει απλα μια κεραία και συνδέεσαι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο όπως η οπτική επαφή με την κόμβο η απόσταση και πολλά άλλα. Είμουν και εγώ παλιά συνδεδεμένος για αυτο ξέρω 1 2 πράγματα. Μπες στο AWMN διάβασε τι ειναι το awmn τι χρειάζεσαι για να συνδεθέις κτλπ για να πάρεις μια ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.