NT1G Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Και ο ήλιος κάνει κακό στο δέρμα, είσαι όλη μέρα με αντηλιακό;
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο άνθρωπος δεν τελειώνει με τον φυσικό θάνατο.Για το δέρμα μου με νοιάζει παραπάνω. καταρχάς θεός!δεύτερον αν σε ενδιαφέρει το δέρμα σου τι κάθεσαι και καπνίζεις;;από εδώ και πέρα μόνο τσιγαριλίκι στα μεγάλα κέφια...
Andreas2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δεν βγαίνω να με πιάνουν οι ηλιακάς ακτίνας.
marantonis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ούτε βαμπίρ είμαι ούτε Νοσφεράτου. Αν ησουν σιγα μην το παραδεχοσουνα.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο άνθρωπος δεν τελειώνει με τον φυσικό θάνατο.Για το δέρμα μου με νοιάζει παραπάνω. Με τον αφύσικο τελειώνει; Δεν βγαίνω να με πιάνουν οι ηλιακάς ακτίνας. Πάρε ομπρέλα σαν τις Γιαπωνέζες.
marantonis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τελικα ισχυει οτι μετα το θανατο αποκολλαται η ψυχη απο το σωμα μας και μετατρεπομαστε σε αντρεες2;
status Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο άνθρωπος δεν τελειώνει με τον φυσικό θάνατο.Για το δέρμα μου με νοιάζει παραπάνω. Μα ποιός είσαι; Ο Του άϊλαιτ; ;ρ Γειά σου Αντρίκο με τα ωραία σου, κάπνιζε ρε, κάπνιζε και φόρα αδιάβροχο να μη πάθει τίποτα η επιδερμίδα σου.;ρ
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Andreas2 είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί ο Τσακ Νόρις. Πριν έγραφε σαν Andreas1 αλλά έγινε update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.