Andreas2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Κάνουν κακό;Είναι εντάξει;Εγώ νοιάζομαι παραπάνω για το δέρμα μου προς το παρών γιατί για τα άλλα θέλεις καιρό και μπορούν να γινούν reverse.Είναι εντάξει;Για την υγεία;
cb_papi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Και το δέρμα αν πάρεις τον τρίφτη για τα καρότα και το κάνεις λίγο πάνω σου θα ξαναβγεί καινούργιο φαντάζομαι.
freedubus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Για τις γυναίκες πάντως λένε οτι όσο περισσότερα πούρα κάνουν, τόσο το καλύτερο για το δέρμα τους, αρκεί να είναι πούρα με φλέβες και να μην παραλείπουν να κάνουν μια επάλειψη με την συνοδευτική κρέμα στο τέλος.
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 1 πουρο = 1 πακετο τσιγάρα 1 πουρακι = 1 πακετο τσιγαρα lights Άρα 1 πούρο = 2 πακέτα τσιγάρα lights και 1 πουράκι = Μισό πακέτο τσιγάρα αντρικά
Andreas2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Πουράκια μίνι όχι πούρα.Είναι στου μέγεθος του τσιγάρου περίπου,λεπτό όπως το τσιγάρο αλλά είναι μόνο tobacco και έχει αυτό το καφέ σκληρό επικάλυμμα.
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 1 πουρο = 1 πακετο τσιγάρα 1 πουρακι = 1 πακετο τσιγαρα lights Άρα 1 πούρο = 2 πακέτα τσιγάρα lights και 1 πουράκι = Μισό πακέτο τσιγάρα αντρικά Μήν, βάζετε, ιδέες, σε καθηγητές... ...γαμώτο...
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ρε αντρεα οτι σου κατεβει στο μυαλο το κανεις και τοπικ; :mrgreen:
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Επίσης andreas2 = 2marantonis andreas2+marantonis=Luci x tralala^n
skipperas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τρία τσιγάρα-πουράκια μίνι την ημέρα .. τον γιατρό τον κάνουν πέρα ? κάπνισε παιδί μου,μια ζωή την έχουμε!!
Andreas2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο άνθρωπος δεν τελειώνει με τον φυσικό θάνατο.Για το δέρμα μου με νοιάζει παραπάνω.
marantonis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ο άνθρωπος δεν τελειώνει με τον φυσικό θάνατο.Για το δέρμα μου με νοιάζει παραπάνω. POST OF THE fucking CENTURY. Επίσης andreas2 = 2marantonis andreas2+marantonis=Luci x tralala^n Δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα. ΥΓ. Εγω μαλακιζομαι συνειδητα, ο αλλος οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.