Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το youtube


garfield1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγκατέστησα τα Ubuntu 11.04 στον υπολογιστή μου κι ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα, ξαφνικά δεν μπορώ να δω video στο youtube (μαύρη οθόνη). Έχω εγκαταστήσει (θέλω να πιστεύω) όλα τα απαραίτητα plugins αλλά και πάλι τζίφος. Το περίεργο είναι ότι σε άλλες σελίδες αναπαραγωγής video (βλ. dailymotion), η εικόνα εμφανίζεται αλλά το video lagarei.

Σημείωση: Έχω δοκιμάσει όλους τους browsers.

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποιά έκδοση έχεις εγκαταστήσει την 32αρα η την 64αρα? Και δοκίμασε στο youtube να ενεργοποιήσεις το html5 σαν προσωρινή λύση. Νομίζω το πρόβλημα σου έχει να κάνει καθαρά με τον flash player που έχεις εγκαταστήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Έχω εγκατεστημένη την 64bit έκδοση. Έλυσα το πρόβλημα εγκαθιστώντας το Flash-Aid 2.1.1 (extension για τον Firefox). Λειτουργεί μόνο για τον firefox και όχι για τους άλλους browsers. Προφανώς κάτι παίζει με την εγκατάσταση του flash player στην 64bit έκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To πρόβλημα εχει να κάνει με την 32αρα έκδοση του flash player που φορτώνει το ubuntu στις 64αρες διανομές. Θα πρέπει να πας εδώ

 

http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10_square.html

 

να κατεβάσεις την linux έκδοση να την αποσυμπιέσης αρχικά σε κάποιο κατάλογο και μετά τα βήματα που θα ακολουθήσεις..

Ανοίγεις τον synaptic η το πρόγραμμα προσθήκης αφαίρεσης λογισμικού και κάνεις unistall τον flash player που έχεις εγκαταστήσει. Μετά ανοίγεις τον filemanager του ubuntu και πας στον home και επιλέγεις εμφάνιση των κρυφών αρχείων. Εκεί θα πας στον φάκελο /.mozilla/plugins και θα βάλεις μέσα το αποσυμπιεσμένο αρχειό της 64αρας έκδοσης του flash player που κατέβασες. Πλέον αν ανοίξεις τον firefox το flash player θα δουλεύει σχεδόν απροβλημάτιστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...