Προς το περιεχόμενο

Overcloking AMD Athlon II x3 455

kosgreece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδια,αγορασα αυτον τον επεξεργαστη και εμαθα πως ξεκληδωνει και γινεται 4πυρινος σε γενικες γραμμες

Τον πηρα και ξεκινησα να τον κλοκαρω καταρχας να δω τι κανει,η μητρικη μου ειναι μια Gigabyte GA-MA785GM-US2H

Τον ξεκλειδωσα απο το bios και η στοκ ταχυτητα του ηταν 2,1Ghz οταν εγινε 4πυρινος ενω οταν 3πυρινος ειναι μαμα 3.3Ghz,καταλαβα οτι πρεπει να θελει ρυθμιζμα και αρχησα να ανεβαινω.

Τωρα ειμαι στα 3.78Ghz x 4 περιπου πλεον και με prime95 παει μια χαρα με full load 56βαθμους κελσιου και normal 34βαθμους και volts cpu 1.488 και πολλαπλασιαστη χ16.5 και 230Mhz

Η απορια μου ειναι οι εξης

Τον βλεπει σαν phenom II x4 B55 και οχι ATHLON II X4 τι ειναι αυτο τωρα και τον αναγνωριζει ετσι...?

Το αποτελεσμα ειναι στην αξιολογηση των windows 7 να μου γραφει 7.4cpu πολυ καλα,τοσο ομως βγαζει και ο Intel Q6600 που εχω στον αλλον υπολογιστη μου και τον εχω στα 3.63Ghz!!!!

Ειναι δυνατον να ειναι ισαξιοι αυτοι οι δυο η η αξιολογηση ειναι πλασματικη και το γραφει αυτο...?

Ο 455 δεν εχει L3 Ram

Ευχαριστω για τον χρονο σας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι φιλε μου με μια CoolerMaster Vortex Plus

Οσο για το ρευμα το αντεχει μια χαρα φιλε μου απ'οτι ειδα

Τον αναγνωριζει απο το bios Phenom II x4 B55

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers.htm?Manufacturer=CoolerMaster

Φιλε μου οσο αντεξει,εξαλλου η εγγυηση εδω ειναι 6ος του 11

Το θεμα ειναι αν ειναι ισαξιος με τον Q6600 που εχω αλλα δεν νομιζω...

φιλε μου, εισαι απο τους τυχερους που ξεκελιδωσε ο 3 πυρηνος και δεν εχεις προβληματα σταθεροτητας!!

παντα, οταν ξεκλειδωνει καποιος επεξεργαστης, ετσι φαινεται στο cpuz. οι athlon ΙΙ Χ 455-Phenom II X2 555 φαινονται σαν Phenom II x4 Β55! ο δικος μου phneom II X3 720BE φαινεται σαν phenom II x4 B20! ειναι κανονικοι phenom 4πυρηνοι που η AMD πανω στη διαλογη των κομματιων που εχουν προβλημα, ειτε σε καποιο πυρηνα, ειτε στην L3 cache τους κλειδωνει και τους πουλαει σαν athlon, phenom x2!

Δεν ξερω απο αυτο το σπορ τωρα το ψαχνω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον επεξεργαστη προς το παρον,ειναι ταχυτατος...

Τελικα η AMD εχει κανει μεγαλη ζημια στην intel,τους i7 ουτε να τους βλεπω δεν θελω μεγαλη απατη φιλε μου,τους δουλεψα λιγο και ουτε κλοκαρισμα ευκολα παιρνουν δεν ειναι καθολου σταθεροι σε τιποτα με κλοκαρισμα...

Δεν θελω να θυξω τα παιδια που εχουν i7 αλλα απ'οτι βλεπω η AMD εχει ανεβει πολυ τωρα τελευταια,ακομα ομως η intel εχει τα σκυπτρα και παντα θα τα εχει οπως τον Q6600 που εχω δουλευει 3.63Mhz πολυ καιρο τωρα και ετσι θα ειναι συνεχεια και χωρις υδροψυξη αυτη ειναι η μαγκια σε εναν επεξεργαστη,μακαρι να το εκαναν αυτο και οι i7.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...