xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 κατεβασα ενα προγραμμα που λεγεται coretemp αλλα μου ελεγε οτι εχω core2 ενω εχω core5 βασικα δεν ξερω τι πρεπει να κανω συγνωμη λαθος μου κανονικα λειτουργει εγω μπερδευτηκα, που μου λεει ομως την θερμοκρασια που εχει τωρα το laptop? http://download.cnet.com/HWMonitor/3000-2094_4-10793486.html Εγκατεστησε το και θα σου βγαλει απευθειας θερμοκρασιες.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 το κατεβασα,ευχαριστω παντως θερμοκρασιες δεν μας λες ομως.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μα αυτό λέμε,αν έχει εξαφανιστεί η πάστα και έχουν βουλώσει όλες οι τρύπες τότε δεν αποκλείεται να υπερθερμανθεί και σε idle. Διάβασε το εγχειρίδιο για να δεις για ποια χρήση κατασκευάστηκαν σου λέει πάντα σε τη θερμοκρασίες πρέπει να το κρατάς και ότι πάντα πρέπει να προσέχεις την ροή του αέρα,άσχετα αν δεν το κάνει κανείς. Ε, με αυτή τη λογική τότε ρε παιδιά, ας κρατήσουμε τα μηχανήματα στα κουτιά τους και ας τα χαζεύουμε δίχως να τα ακουμπάμε πουθενά όπου υπάρχει φόβος ότι θα γεμίσουν σκόνες. Επίσης, αν στεγνώσει η πάστα, το ανοίγει την αλλάζει και του ρίχνει και ένα καθάρισμα. Και αν δε μπορεί ο ίδιος, το πάει σε έναν τεχνικό.
TheELF Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ε, με αυτή τη λογική τότε ρε παιδιά, ας κρατήσουμε τα μηχανήματα στα κουτιά τους και ας τα χαζεύουμε δίχως να τα ακουμπάμε πουθενά όπου υπάρχει φόβος ότι θα γεμίσουν σκόνες. Επίσης, αν στεγνώσει η πάστα, το ανοίγει την αλλάζει και του ρίχνει και ένα καθάρισμα. Και αν δε μπορεί ο ίδιος, το πάει σε έναν τεχνικό. Γιατί νομίζεις ότι πριν προτείνω πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας; Κάνε ο,τι θες με το laptop σου αρκεί να ξέρεις κάποια βασικά πράγματα, όταν ανεβάζει κάτι 77-80°C μόνο επειδή τον ανοίγεις και εσύ είσαι μέσα στην άγνοια,ε δεν είναι και πολύ καλό αυτό,μετά σου χαλάει και βρίζεις και την κατασκευάστρια εταιρία.Ε, δεν πάει έτσι. Για αυτά που λες πρέπει να ξέρει κάποιος πρώτα ότι υπάρχει πρόβλημα με την σκόνη και με το ξέρασμα της πάστας για αυτό τα λέμε εδώ.
2johnwall Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 οχι ευτηχως δεν μου εχει ανεβασει τετοιες θερμοκρασιες.....αυτη την στιγμη ειναι στους 48 με 47 και τον εχω ανοιχτο απο της 8 καπου εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.