Προς το περιεχόμενο

κατεβασμα

2johnwall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω ενα φορητο υπολογιστη το θεμα ειναι οτι κατεβαζω ενα παιχνιδι το οποιο ειναι 16.6gb και και δεν εχω μεγαλη ταχητυτα εδω που μενω οποτε το pc πρεπει να μεινει για ωρες ανοιχτο, ειναι ηδη πολλες ωρες ανοιχτο και φοβαμαι μην παθει τπτ

Δημοσ.

εχεισ βαση ψυξης απο κατω απο το λαπτοπ? αν οχι καλητερα να παρεις γτ βοηθας και το λαπτοπ σου να κατεβαζει θερμοκρασιες ..

Δημοσ.

Καλή φάση.Ευχαριστώ.

Τι εννοεις??

εχεισ βαση ψυξης απο κατω απο το λαπτοπ? αν οχι καλητερα να παρεις γτ βοηθας και το λαπτοπ σου να κατεβαζει θερμοκρασιες ..

Πολυ σωστα...

Δημοσ.

Να κατεβάζεις από πηγές που σου επιτρέπουν να συνεχίσεις το κατέβασμα όταν το διακόπτεις έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις διαλείμματα.

Με το Core Temp μπορείς να ελέγχεις την θερμοκρασία του επεξεργαστή αν αυτός υποστηρίζεται από το πρόγραμμα.

Δημοσ.

Κλεινε το μερικές ώρες την ημέρα για να ξεκουράζεται...

Να κατεβάζεις από πηγές που σου επιτρέπουν να συνεχίσεις το κατέβασμα όταν το διακόπτεις έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις διαλείμματα.

Με το Core Temp μπορείς να ελέγχεις την θερμοκρασία του επεξεργαστή αν αυτός υποστηρίζεται από το πρόγραμμα.

Βρε παιδιά, μηχάνημα είναι. Αν υπερθερμανθεί, αφού φυσικά δεν έχει απενεργοποιήσει τη κατάλληλη επιλογή από το bios, ο φορητός θα κλείσει μόνος του. Δε χρειάζεται να τον κλείνει. Τουλάχιστον εγώ είμαι αυτής της άποψης.

Δημοσ.

Βρε παιδιά, μηχάνημα είναι. Αν υπερθερμανθεί, αφού φυσικά δεν έχει απενεργοποιήσει τη κατάλληλη επιλογή από το bios, ο φορητός θα κλείσει μόνος του. Δε χρειάζεται να τον κλείνει. Τουλάχιστον εγώ είμαι αυτής της άποψης.

Σκοπός είναι να μην φτάσει στο σημείο να κλείνει μόνος του από υπερθέρμανση σε idle κατάσταση..!!

Δημοσ.

κατεβαζω με mtorrent τουλαχιστον μπορω να το κλεινω καποιες ωρες με αυτο.......το core temp μου δειχνει απλα σε τι θερμοκρασια βρισκεται το laptop?

Δημοσ.

Σε idle και να κλεισει απο υπερθερμανση; :shock:

Ολα τα λαπτοπ που εχω αλλαξει ποτε δεν εχουν κλεισει ουτε λεπτο.

Το να εχεις το τορρεντ ανοιχτο, ειναι σαν να ειναι σε κατασταση αναμονης (ο cpu θα ειναι μεταξυ 3-5%)

Δεν προκειται να παθει κατι. Για αυτη την χρηση εχουν κατασκευαστει τα μηχανηματα αυτα.

Δημοσ.

Ολα τα λαπτοπ που εχω αλλαξει ποτε δεν εχουν κλεισει ουτε λεπτο.

Το να εχεις το τορρεντ ανοιχτο, ειναι σαν να ειναι σε κατασταση αναμονης (ο cpu θα ειναι μεταξυ 3-5%)

Δεν προκειται να παθει κατι. Για αυτη την χρηση εχουν κατασκευαστει τα μηχανηματα αυτα.

Μα αυτό λέμε,αν έχει εξαφανιστεί η πάστα και έχουν βουλώσει όλες οι τρύπες τότε δεν αποκλείεται να υπερθερμανθεί και σε idle.

Διάβασε το εγχειρίδιο για να δεις για ποια χρήση κατασκευάστηκαν σου λέει πάντα σε τη θερμοκρασίες πρέπει να το κρατάς και ότι πάντα πρέπει να προσέχεις την ροή του αέρα,άσχετα αν δεν το κάνει κανείς.

Δημοσ.

πως θα ξερω ομως σε τι θερμοκρασια ειναι και αν θα πρεπει να το κλεισω?

Το coretemp δεν σου έβγαλε αποτέλεσμα;;

Σου λέει και τι επεξεργαστή έχεις οπότε με αυτό το στοιχείο βλέπεις στο ιντερνέτ τι θερμοκρασίες αντέχει.

Δημοσ.

κατεβασα ενα προγραμμα που λεγεται coretemp αλλα μου ελεγε οτι εχω core2 ενω εχω core5 βασικα δεν ξερω τι πρεπει να κανω

συγνωμη λαθος μου κανονικα λειτουργει εγω μπερδευτηκα, που μου λεει ομως την θερμοκρασια που εχει τωρα το laptop?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...