Προς το περιεχόμενο

Μια γρηγορη άποψη για αγορά κινητου.

giorgosxristou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γρηγορη άποψη.

Επειδή ήρθε η ημέρα τις επιδότησης ψάχνω για κινητό,έχω καταλήξει στο HTC DESIRE ,η επιδότηση είναι του ύψους 220euro και σκέφτομαι να δώσω κανένα 200 ακόμα,έως τώρα έχω iphone 2g και είμαι υπέρ ευχαριστημένος,αλλα το 4....είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!θέλω ένα κινητό για μουσική και internet,έχετε να αντιπροτείνεται κάτι σε αυτά τα λεφτά(400 euro)?θα το πάρω από wind άρα έχω περιορισμένη νομίζω γάμα επιλογων,

SAMSUNG i9000 - Galaxy(βγαίνει λίγο παραπάνω)

Nokia C7-00

HTC Desire A8181

LG Optimus Black

αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο πείτε το να ρωτήσω αν μπορώ να μου το φέρουν.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Γενικά έχω ακούσει πως τα HTC είναι πολύ καλά πάνω στο θέμα internet (και όχι μόνο).. Φίλοι μου έχουν το wildfire και το sensation και είναι πολύ ευχαριστημένοι..

Δημοσ.

ανα διαστήματα κάποια eshop φέρνουμε Αγγλικα iPhone με τιμή ~ 450€

έχεις να μου δώσεις καμια πληροφορία παραπάνω??όπως κανένα site?κάτι?

το HTC HD?αξίζει για τόσο παραπάνω??

Δημοσ.

Μπες εδώ και ρίξε μια ματιά..Εγώ απ' ότι είδα, η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι το Galaxy S...Σχεδόν όλα τα κινητά είναι υπερτιμημένα, και το μόνο με την καλύτερη σχέση απόδοσης/τιμής είναι αυτό...κοστίζει 459 € και με την επιδότηση θα δώσεις 239...δηλαδή θα το "αγοράσεις" 239€...μια χαρά...! (τώρα κοστίζει 325€)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω και εγώ να αγορασω κάποιο smartphone απο cosmote με επιδότηση, σκεφτόμουνα το Galaxy S, αλλα στο site της cosmote δεν μου το βγάζει, εχει μόνο το Galaxy SII και το Galaxy ACE.

θα έπερνα το Galaxy SII αλλα είναι λιγάκι ακριβό, τι γνώμη έχετε για το Galaxy ACE? είναι παλιό μοντέλο?

καταλήγω σαυτο μάλλον, αλλα θέλω την γνώμη σας.

ευχαριστω

Δημοσ.

ανα διαστήματα φέρνουν μερικά μαγαζιά , δε θυμάμαι ποια , στο skroutz θα τα βρεις

έχεις να μου δώσεις καμια πληροφορία παραπάνω??όπως κανένα site?κάτι?

το HTC HD?αξίζει για τόσο παραπάνω??

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα δες το optimus black σε wind. Πολυ ανωτερο απο το desire σε οθονη και gpu και εχει και flash light και πιο πολυ μνημη και καινουριο μοντελο.

Στο site της wind εδω λεει οτι περιεχετε και καρτα μνημης 32gb. Πολυ αμφιβαλω και μαλλον ειναι λαθος αλλα μπορεις και να τους πιεσεις να στην δωσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...