Προς το περιεχόμενο

Το ετος ειναι 2051!

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζιφος η μητρικη!Αλλαξα μπαταρια αλλα τα ιδια...Αυριο θα με παρουν τηλ οι τεχνικοι...Αντε να ξεκουμπωνω παλι... :(

Δημοσ.

Ρε παιδια την επεστρεψα πισω την μητρικη την Δευτερα μου ειπαν να περιμενω τηλ τους.Με πηραν σημερα και μου ειπαν δεν μπορει να αλλαχθει γιατι ξεκολλησα το χαρτακι της μητρικής με το serial codeστην βαση.Που οντως το ξεκολλησα.Μου παν να την παρω πισω.Εχει ξαναγινει αυτο για ενα χαρτακι???

Δημοσ.

Κρίμα. Πάνω στην μητρική κοίταξες μήπως έχει τυπωμένο το serial number ? Γιατί αυτό το χαρτάκι μπορεί να φύγει και μόνο του με τον καιρό

Δημοσ.

Δοκίμασε να συγχρονίσεις την ώρα από το ίντερνετ, γιατί και μένα μου έκανε κάτι τρελά και έτσι λύθηκε.

Δημοσ.

Κρίμα. Πάνω στην μητρική κοίταξες μήπως έχει τυπωμένο το serial number ? Γιατί αυτό το χαρτάκι μπορεί να φύγει και μόνο του με τον καιρό

Αυτο το χαρτακι εβγαλα και μου την γυρισαν πισω!Μου παν η Msi μπορει να πιστεψει οτι εβαλα επιτηδες αλλη μητρικη για να μου την αλλαξουν τσαμπα και ηθελαν και το χαρτακι που εγω ξεκολλησα για να το αποδειξουν.

android.png

Δοκίμασε να συγχρονίσεις την ώρα από το ίντερνετ, γιατί και μένα μου έκανε κάτι τρελά και έτσι λύθηκε.

Μολις bootarw χωρις να αλλαξω την ωρα χειροκινητα αμα πατησω συνγχρονισμο μου συνγχρονιζει ωρα-μερα-ημερομηνια κομπλε αλλα για ετος 2051!Πολυ σπαστικο μαγκες,πολυ σπαστικο...

android.png

Δημοσ.

Αυτο το χαρτακι εβγαλα και μου την γυρισαν πισω!Μου παν η Msi μπορει να πιστεψει οτι εβαλα επιτηδες αλλη μητρικη για να μου την αλλαξουν τσαμπα και ηθελαν και το χαρτακι που εγω ξεκολλησα για να το αποδειξουν.

Φίλε μου στείλε ένα mail στην msi γιατί αν δεν κάνω λάθος μέσα στα bios ή κάτι τέτοιο υπάρχει το serial και μπορεί να το διαβάσει η msi. Πες τους την περίπτωση και ότι αρνήθηκαν να καλύψουν την εγγύηση λόγω του αυτοκόλλητου να δούμε τι θα απαντήσουν. Και αν σου πουν ότι μπορούν και πρέπει να σε καλύψουν το πάνε στο κατάστημα με το mail και μην δεχτείςόχι με τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...