Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να το ελυσε το θεμα και να μην χρειαστηκε τιποτα η να μην το κανε καν.επισης με παραξενευσε.στο πρωτο post Λεει Thomson 586.δεν υπαρχει 586 μαλλον εννοει 536 που δεν εχει wireless

Δημοσ.

Μπορει να το ελυσε το θεμα και να μην χρειαστηκε τιποτα η να μην το κανε καν.επισης με παραξενευσε.στο πρωτο post Λεει Thomson 586.δεν υπαρχει 586 μαλλον εννοει 536 που δεν εχει wireless

μηπως 585 ?... και επειδη ειναι διπλα διπλα τα πληκτρα μαλλων πατησε λαθος?

αλλα θα μου πεις αυτο εχει wirles...

Δημοσ.

ακριβως το 585 εχει .το 536 546 δεν εχουν.

μηπως εχει το 585 και δεν ξερει οτι εχει wifi?

υπαρχει τελικα Speedtouch 586i v6 wi-fi

αλλα και αυτο εχει wifi :S

Δημοσ.

585 v6 ξερω 586 δεν μου βγαζει καν κατι το google. an και ειδα ενα Result Μονο.δεν θυμαμαι και το official site Να δω αν το εχει μεσα.

ουτε στο site Της technicolor 586.μονο 585

Δημοσ.

585 v6 ξερω 586 δεν μου βγαζει καν κατι το google. an και ειδα ενα Result Μονο.δεν θυμαμαι και το official site Να δω αν το εχει μεσα.

ουτε στο site Της technicolor 586.μονο 585

ηταν σε ενα φορουμ..ενας τυπος ελεγε οτι το πουλαει...οποτε για να το πουλαει,υπαρχει.

Δημοσ.

τι να σου πω.στο google μονο ενα αποτελεσμα.εκτος αν ο αλλος το εγραψε καταλαθος η δεν ηξερε τι πουλαει.δεν βρισκω κατι σχετικο.anyway ας μας πει ο τοπικ σταρτερ γιατι αμα υπαρχει δυσκολο να μην εχει wireless.

Δημοσ.

τι να σου πω.στο google μονο ενα αποτελεσμα.εκτος αν ο αλλος το εγραψε καταλαθος η δεν ηξερε τι πουλαει.δεν βρισκω κατι σχετικο.anyway ας μας πει ο τοπικ σταρτερ γιατι αμα υπαρχει δυσκολο να μην εχει wireless.

εδω ειναι

***poulino επειδη θα παω διακοπες, σε καμια 10 μερες θα σου απαντησω,με συνδεδεμενο στο ενδιαμεσω box!8nx 4 all!!!

Δημοσ.

τι να πω.στο ιντερνετ καμια αναφορα.....ουτε εδω το βρηκα

http://www.technicolor.com/

μου βρισκει τα υπολοιπα οχι αυτο.anyway.ας το βγαλει καμια φωτο να μας το δειξει γιατι παραξενο να μην εχει wifi. γιατι ο αλλος στο αλλο site λεει οτι thomson 586 wi fi.και αν πραγματι ειναι σειρα 58* δυσκολο να μην εχει.

Δημοσ.

τεσπα αφου τωρα πηρε το vigor ....

Poulino ελπιζω να διαβασες την ''υποσημειωση'' στο προηγουμενο ποστ...

ναι την ειδα:D

οτι ειναι here we are

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αν και οι πληροφορίες που ήδη υπάρχουν είναι αρκετά χρήσιμες, δεδομένου ότι έχουν περάσει 2 χρόνια θέλω και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα.

Έχω ενσύρματο conn-x( με Thmoson ST536 v6)το οποίο θέλω να μετατρέψω σε ασύρματο. Επειδή είμαι εντελώς άσχετος απο τις παραμέτρους που υπάρχουν σε ασύρματα Modem, τι απαιτείται για να καλύψω μες στο σπίτι μια μέγιστη απόσταση 10m ώστε να συνδέομαι απο το laptop μου στο Modem που θα εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Αν και οι πληροφορίες που ήδη υπάρχουν είναι αρκετά χρήσιμες, δεδομένου ότι έχουν περάσει 2 χρόνια θέλω και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα.

Έχω ενσύρματο conn-x( με Thmoson ST536 v6)το οποίο θέλω να μετατρέψω σε ασύρματο. Επειδή είμαι εντελώς άσχετος απο τις παραμέτρους που υπάρχουν σε ασύρματα Modem, τι απαιτείται για να καλύψω μες στο σπίτι μια μέγιστη απόσταση 10m ώστε να συνδέομαι απο το laptop μου στο Modem που θα εγκαταστήσω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

10 Μετρα χωρις 500 τοιχους αναμεσα δεν ειναι θεμα.κατα τα αλλα θες απλα ενα νεο ασυρματο adsl rotuer.Θα μπορουσες να παρεις και σκετο ρουτερ αλλα δεν αξιζει.θα βρεις απειρα θεματα για νεο adsl router.εκτος αν παρεις τον οτε και τους πεις οτι δεν εχει ασυρματο και μηπως και στο αλλαξουν μετα απο τοσα χρονια που εισαι συνδρομητης.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...