cheesed Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Επειδη πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα laptop για την κορη μου, και θελω να εχει προσβαση στο ιντερνετ, θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να μετατρεψω την ενσυρματη συνδεση μου που εχω στο σπιτι, σε ασυρματη ωστε να μπορει και αυτη να μπαινει με το καινουργιο της laptop. Ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 η μια λυση ειναι να πας να αγορασεις ενα access point και να το κουμπωσεις πανω στο ρουτερ και η δευτερη πιο ευκολη λυση ειναι να πας να αγορασεις καινουριο adsl router και να αντικαταστησεις αυτο που σου εχουν δωσει απο την εταιρεια σου.εταιρεια που εχεις και ποιο ρουτερ?
cheesed Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 η μια λυση ειναι να πας να αγορασεις ενα access point και να το κουμπωσεις πανω στο ρουτερ και η δευτερη πιο ευκολη λυση ειναι να πας να αγορασεις καινουριο adsl router και να αντικαταστησεις αυτο που σου εχουν δωσει απο την εταιρεια σου.εταιρεια που εχεις και ποιο ρουτερ? εχω otenet και ο ρουτερ μου ειναι speedtouch v586. Συγγνωμη, αλλα επειδη δεν ειμαι πολυ σχετικος με δικτυα, τι ακριβως ειναι το access point? Επισης, ποσο κοστιζει ενα καινουργιο ρουτερ?? Ευχαριστω πολυ!!!
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 To access Point ειναι μια συσκευή με κεραία η οποία συνδέεται επάνω στο router που έχουμε συγκεκριμένα στο δικό σου το speedtouch v586 και μετατρέπει το internet που σου δίνει το Speedtouch σε ασύρματο οποτε μπορείς να συνδεθέις απο εκει και πέρα με laptop , netbook smarthphone κτλπ Για εμένα καλύτερη λύση οπως ειπε και ο poulinos ειναι να πάρεις ενα router που τα συνδιάζει και τα 2 δηλαδή και ενσύρματο (με το καλώδιο) και ασύρματο internet (η κεραία υπάρχει ενσωματομένη) και ετσι δεν χρειάζεσαι αλλη extra συσκευή τύπου access point 2 σε 1 νοικοκυρεμένα Μπορείς να πάρεις το vigor 2700vg χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα και ειναι και πολύ καλύτερο απο το Speedtouch που έχεις.
cheesed Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 To access Point ειναι μια συσκευή με κεραία η οποία συνδέεται επάνω στο router που έχουμε συγκεκριμένα στο δικό σου το speedtouch v586 και μετατρέπει το internet που σου δίνει το Speedtouch σε ασύρματο οποτε μπορείς να συνδεθέις απο εκει και πέρα με laptop , netbook smarthphone κτλπ Για εμένα καλύτερη λύση οπως ειπε και ο poulinos ειναι να πάρεις ενα router που τα συνδιάζει και τα 2 δηλαδή και ενσύρματο (με το καλώδιο) και ασύρματο internet (η κεραία υπάρχει ενσωματομένη) και ετσι δεν χρειάζεσαι αλλη extra συσκευή τύπου access point 2 σε 1 νοικοκυρεμένα Μπορείς να πάρεις το vigor 2700vg χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα και ειναι και πολύ καλύτερο απο το Speedtouch που έχεις. Ευχαριστω παρα πολυ!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 αν δεν βρεις το vigor και εισαι ευχαριστημενος με το Thomson μπορεις να παρεις το Νεο thomson το 585 v8 που ειναι και ασυρματο.απεφυγε την λυση να παρεις μονο access point γιατι α.θα εχεις 2 μηχανηματα. β.θα ειναι λιγο πιο δυσκολο στο σεταρισμα. το thomson εχει το καλο οτι ειναι πολυ stable Με χαλια γραμμες.βεβαια δεν θα εχεις πει ποσο καλη γραμμη εχεις.αν βρεις παντως το vigor στο παραπανω καταστημα λεει τρελα.η τιμι του ειναι πολυ μικρη για αυτο που ειναι.και οπως ειπαν και απο πανω το access point απλα παιρνει ιντερνετ απο εναν adsl router ή απο οτιδηποτε αλλο και το δινει ασυρματα.σαν μια κεραια φαντασου το μονο που ειναι συσκευη που συνδεεται με ethernet με τον adsl router σου.ειναι ελαχιστα πιο φτηνα απο το να παρεις ενα adsl router αλλα οπως ειπα ειναι λιγο πιο δυσκολα στο σεταρισμα.τωρα ενα adsl router ξεκιναει απο 20-30 ευρω και φτανει μεχρι .....αστο καλυτερα.
cheesed Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Επανερχομαι παλι, χτες αγορασα τελικα το vigor2700vg. Το θεμα ειναι τωρα πως το συνδεω με τον υπολογιστη και γενικοτερα ολο το σεταρισμα. Μπορειτε να με βοηθησετε? Λεω να κατεβασω κανενα user's guide απο το internet.Τι λετε?
cheesed Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Χτες συνέδεσα τον ρουτερ με τον υπολογιστη. Ακομα δεν εχω κανει το σεταρισμα, αλλα περα απο τις δεκαδες αποριες που εχω, μια βασικη ειναι: Για το πρωτο σεταρισμα που θα κανω του ρουτερ, ειναι απαραιτητο να συνδεσω τον υπολογιστη μου με τον ρουτερ μεσω καλωδιου Ethernet? Μην ξεχναμε οτι βασικος σκοπος μου ειναι να εχω ασυρματο δικτυο... Ξερω, οτι μπορει να ακουγομαι (και να ειμαι) πολυ ασχετος στα θεματα αυτα, αλλα αυτα ξερω αυτα λεω... Μπορει να με βοηθησει καποιος να κανω την αρχη???? Ευχαριστω!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ναι κανε το σεταρισμα με ethernet φτιαξε την συνδεση σου με τα κλασσικα.pppoe/llc vpi 8 vci 35 Και Username Και Password.μετα φτιαξε το wireless και δοκιμασε να συνδεθεις.αν συνδεθεις βγαζεις το καλωδιο και εισαι Ready. τωρα αμα επιαναν τα χερια σου θα σου λεγα να το κανες και firmware update με καποιο official firmware για να φυγει το firmware Της altec.λογικα θα πρεπει να υπαρχει καποιο wizard η καποια καρτελλα wan που τα φτιαχνεις αυτα.επισης και στο manual θα πρεπει να σου λεει πως γινεται.ειτε το κατεβαζεις απο το νετ ειτε θα το εχει σε κανα cd η σε κανονικο Manual σε χαρτι μαζι με τον ρουτερ.αν και το τελευταιο δυσκολο να το εχει σε χαρτι.το αγορασες απο το ebw.gr to 2700vg?στα 30 ευρω με το λογοτυπο Icall altec Πανω???γιατι αν ειναι αυτο τοτε αξιζει με οδηγιες να διαβασεις πως να του αλλαξεις firmware η να στο κανει καποιος που πιανουν τα χερια του λιγο παραπανω.και καποιο αλλο παιδι εδωμεσα τον παιδεψε λιγο αλλα το καταφερε.εχει ανοιξει και θεμα
cheesed Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Απο το ebw.gr το αγορασα 30 € με τα μεταφορικα (ειμαι απο Λαρισα). Ναι το διαβασα το θεμα που εχει ανοιξει σχετικα και θα κανω μια προσπαθεια. Θα επανελθω για αποριες (αν εχω.....που μαλλον θα εχω)...
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μπορείς να πάρεις το vigor 2700vg χωρίς να δώσεις πολλά χρήματα και ειναι και πολύ καλύτερο απο το Speedtouch που έχεις. xaxaxaxaxaxaxaxaaxxa η κλασικη σου ατακα???? Ευχαριστω για την απαντηση. Απο το ebw.gr το αγορασα 30 € με τα μεταφορικα (ειμαι απο Λαρισα). Ναι το διαβασα το θεμα που εχει ανοιξει σχετικα και θα κανω μια προσπαθεια. Θα επανελθω για αποριες (αν εχω.....που μαλλον θα εχω)... man αν θες νεο firmware μην ψαχνεις για καρτελλα στο interface δεν θα βρεις τιποτα το εχει σβησει η altec. αν θες να το ξεκλειδωσεις για να βαλεις καινουριο firmware πεσμου να σου πω την διαδικασεια γιατι και εγω εφαγα πολυ ψαξιμο και ατελιοτες ωρες με το μηχανιμα μεχρι να βρω τον σωστο συνδιασμο και τον σωστο τροπο... [το firmware που εχει επανω εχει καποιο προβλημα με το wifi οταν συνδεες ασυρματα με ps3 ή mac κανει μονο του restart χωρις λογο!]
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω για την απαντηση. Απο το ebw.gr το αγορασα 30 € με τα μεταφορικα (ειμαι απο Λαρισα). Ναι το διαβασα το θεμα που εχει ανοιξει σχετικα και θα κανω μια προσπαθεια. Θα επανελθω για αποριες (αν εχω.....που μαλλον θα εχω)... δες το θεμα του billkolias. xaxaxaxaxaxaxaxaaxxa η κλασικη σου ατακα???? man αν θες νεο firmware μην ψαχνεις για καρτελλα στο interface δεν θα βρεις τιποτα το εχει σβησει η altec. αν θες να το ξεκλειδωσεις για να βαλεις καινουριο firmware πεσμου να σου πω την διαδικασεια γιατι και εγω εφαγα πολυ ψαξιμο και ατελιοτες ωρες με το μηχανιμα μεχρι να βρω τον σωστο συνδιασμο και τον σωστο τροπο... [το firmware που εχει επανω εχει καποιο προβλημα με το wifi οταν συνδεες ασυρματα με ps3 ή mac κανει μονο του restart χωρις λογο!] το vigor ειναι καλυτερο σε ολα εκτος απο την σταθεροτητα που εχει το Thomson στις χαλια γραμμες. β.δοκιμασε αλλο καναλι αλλο κλειδωμα να δεις αν θα στο κανει ξηανα το προβλημα.αλλιως δες για κανα πιο Previous firmware Να δουμε τι γινεται.
billkolias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 προσπαθησες να κανεις update το firmware? γιατι θα χριαστεις και ακομα ενα αρχειακι που δεν θα το βρεις στο Google[το βρηκα σε παραπλευρο foroum]που σβηνει το υπαρχον firmware της altec!
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 πολυ παραξενο να μην κανει overwrite το νεο το παλιο .wtf.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα