KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ειχα το avast για κατι μηνες..και πιοοο παλια το avira..το ξαναεβαλα τωρα το avira. και μου εκανε κανονικα update. και ξαφνικα σταμτησε..σημερα εχει 7 και το update ειναι στις 3 ενω ειναι στο αυτοματο το update, δεν ειναι χειροκινητο..το εβγαλα και εβαλα το avast..με το avast..ολα ρολοι! με το avira..οσες φορες το εχω βαλει..παθαινω αυτο..γιατι?
umaga Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 δες αν ελιξε η αδεια του και απενεργοποιησε το windows defender
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 εχω βαλει to free...δεν εχω σπασμενο..
opethmmad Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Είναι κλασσικό "πρόβλημα" του Avira αυτό, γίνεται σε πάρα πολύ κόσμο. Αν έχεις μέρες να δεις το παράθυρο του update, θα το βάζεις χειροκίνητα να το κάνει. Σπαστικό, αλλά οκ, 2-3 click υπόθεση είναι.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το ξερω μωρε...ειναι τοπ για εμενα το antivirus...απλως ειναι σπαστικο αυτο το πραγμα...ξαναγυρισα στο avast που ειναι δευτερο για εμενα απο τα free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.