Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι καλά άμα καημένοι περιμένουμε από τους anonymous να σωθούμε καληνύχτα.

Ότι και να βγάλουν στην φόρα πάλι στα ίδια θα ήμαστε.

Πραγματικά μας έχουν κάνει ότι θέλουν.

Δημοσ.

σωστός!

Δημοσ.

Σωστοι οι Anonymous στις κατηγοριες για τους Ελληνες επωνυμους.:devil:

Αλλά και συ που δεν πιστεύεις σε έθνος, κράτος και άρα και στον θεσμό της δημοκρατίας άρα και σε επαναστάσεις που προσπαθούν να προφυλάξουν κάτι τέτοιο, κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως ο Σόρος, η Γκόλντμαν Ζακς, οι Ροκφέλερ και οι υπόλοιποι σε "χρησιμοποιούν" για να παγιώσουν την Παγκόσμια κυβέρνηση μέσω μιας γενικής ψευτοαναρχίας, αφού εθνικές δε θα υπάρχουν.

Αν το σκεφτείς όσο ψευτοεπανάσταση θεωρείς μια επανάσταση ταξικών, εθνικών και κρατικών ιδεολογιών, τόσο ψευτό-αναρχία είναι μία αναρχία που στην προσπάθειά της να ρίξει όλες τις Αρχές και Εξουσίες, θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει τη μία και μεγαλύτερη Αρχή, την Παγκόσμια Κυβέρνηση που θέλουν...

..ασυνείδητα προς τα εκεί οδηγούμαστε, όσο και σε διαφορετικούς πόλους να κινούμαστε. Γιατί αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο...

Εντυπωσιακα σωστη αναλυση.

Δημοσ.

dontbugme παράτα το "Κόμμα", και μην πατρονάρεις τα πάντα με την στενή δυαδική λογική που αυτό πλασάρει.

Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να μάχονται για το συμφέρον τους γιατί δεν ύπαρχει σωστός τρόπος για να τον μάθουν. Όλοι πάνε ψάχνοντας και πάντα με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουν.

Και το δικό σου το κόμμα εσαεί στον κόσμο του και και μέλη του μόνοι, μόνοι, μόνοι που μπορούνε μόνο μεταξύ τους να επικοινωνήσουν, να γίνουν κατανοητοί και να συμφωνήσουν.

Δημοσ.

Κοίτα.. Οι πολιτικοί που βούλιαξαν τη χώρα στα χρέη και τα σκάνδαλα τώρα έχουν κουρνιάξει και ρίχνουν την ευθύνη στον σφύριζα που τους γιουχάρουν και τους αποκαλούν κλέφτες. Αφού τόσα χρόνια αυτοί και τα κολλητάρια τους οι δημοσιοτέτοιοι μας δουλεύουν με συνταρακτικές σχεδόν αποκαλύψεις και αδιέξοδες εξεταστικές επιτροπές τελευταία ελπίδα να ξεσκεπαστούν είναι οι ανώνυμους. Αν γινόταν να έμπαιναν σε τίποτα top secret μυστικά αρχεία και να αποκάλυπταν τα πάντα. Ε; Καλό;

Γιατί αυτοί ακόμα και αν τους φτύσουν όλοι οι Έλληνες μαζί θα παρατηρήσουν ότι ανέβηκε η στάθμη των υδάτων εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. They are good...

Δημοσ.

Παρακολούθησα το video με πραγματικά σηκωμένη την τρίχα καθ' όλη τη διάρκειά του...Έχω να πω πως λέει,δυστυχώς,μεγάλες αλήθειες ειδικά για τις συμφωνίες με Αραβικές χώρες και Ρωσία που μας έκαναν τα συμφέροντα να αρνηθούμε καθώς και για τα χρωστούμενα των "φίλων" μας Γερμανών...Νομίζω όμως ότι ο Ελληνικός λαός, όπως και οι Anonymous, έχει αρχίσει να αποκτά μνήμη επιτέλους!We do not forgive, we do not forget...

Δημοσ.

Σούπερ thread. Καιρό είχα να διαβάσω τόσες πολλές εκθέσεις ιδεών. Ίσως από τότε που διάβαζα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις (ναι ναι, τόσο αρχαίος είμαι, είχα δώσε με το σύστημα που ακολουθούσαμε τις Δέσμες).

Anonymous αν μπορείτε και θέλετε ξεκινήστε να χακέψετε το υπουργείο Οικονομικών πρώτα και μετά αν μπορείτε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Μετά το υπουργείο Υγείας και μετά αυτό της Προστασίας του Πολίτη. Μετά κάντε και ένα διάλειμμα για διακοπές και συνεχίζετε από Σεπτέμβρη... Εντάξει;

ΥΓ (ή ΠΣ): Ξέχασα να ενεργοποιήσω τον proxy και να πληρώσω την Verisign για να μου εκδώσει ένα πιστοποιητικό 1024bits για το encryption. Ευτυχώς όμως που είμαι στα νησιά Κέιμαν και στέλνω αυτό το post, αλλιώς αλίμονο μου... :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

[size="3"]δεν νομιζω οτι θα γινει κατι αυτο απλα ηταν ενα σχεδιο καποιων που θελαν να ''παιξουν''

δεν μας σωζει αυτο αλλα να ξυπνησει ο κοσμος κ να βγει στους δρομους να αφησει τη βολεψη του πανε να μας εξαφανισουν σαν εθνος κ ακομα πολλοι δεν το

εχουν καταλαβει!![/size]

Δημοσ.

Πόσο για γέλια είναι το βιντεάκι; Δεν υπάρχει το πόσο ότι να ναι είναι!!!! Terens speaking: "Μπήκαν με το όνομα real democracy reverse engineering, αλλά μάλλον είναι οι anonymous και κάνουν πρόβα".... :whistle:

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν διαβάζεις όλα τα αυτού περιεχομένου ποστ σε μια κοινότητα που φαντάζομαι ο μέσος όρος είναι περίπου 24-25 καταλαβαίνεις ένα πράγμα κ μόνο.ότι τίποτα δεν καταλάβαμε,τίποτα δεν άλλαξε,ακόμα βολεμένοι είμαστε γι'αυτο περιμένουμε τους "άλλους" να μας βγάλουν από το αδιέξοδο κ δυστυχώς ότι δεν έχουμε ελπίδα.

Κάνανε πολύ καλή δουλειά με βασικό όπλο το internet δυστυχώς, την ελεγχόμενη ελευθερία κ γνώση, να μας μετατρέψουν από ανθρώπους με φιλοσοφία σε μαιμουδάκια εντυπωσιασμού κατανάλωσης άντε κ καμιάς πρωτότυπης ατάκας.

Όλο αυτό είναι πολύ σκληρό αν το συνειδητοποιείς κ δεν έχει να κάνει με τις προγενέστερες απόψεις αλλά με όλους μας.

Είμαστε ένας λαός που μάθαμε να ζούμε και να λειτουργούμε με υποκατάστατα ακόμα και συναισθημάτων και τίποτα πραγματικό - αληθινό.

Οι ανώνυμους είναι ένα κομμάτι αυτού του συστήματος ακόμα μια ψευτοεπαναστατική ομάδα? που λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπίεσης στο σύστημα κ ως ψεύτικη ελπίδα.

Αυτό το αποδεικνύει η ιστορία που όποιος μεγάλος εγκέφαλος τέτοιου τύπου ανακαλύφθηκε κατά καιρούς όταν του κούνησαν τα δολαριακια έγινε άπλα άλλος ένας υπάλληλος σε μια πολυεθνική.

Σε ένα διαλυμένο κράτος να πας να μπεις στο υπουργείο δικαιοσύνης ακούγεται σαν να παίζεις basket με τον 7χρονο ανιψιό σου.

αν θέλετε κάτι να αλλάξει σε πρώτη φάση είναι μόνο να προσπαθήσουμε να διώξουμε αυτή την αναπηρία που μας έχουν φυτέψει στο κεφάλι και να γίνουμε πάλι σκεπτόμενοι κ πάνω απ'ολα άνθρωποι με συναίσθηματα.

Συγνώμη για το σκληρό του θέματος η πρόθεση μου δεν είναι να κριτικάρω η να υποδείξω απλά να μεταφέρω τις σκέψεις μου και αν είναι δυνατόν να προβληματίσω. :-)

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...