Προς το περιεχόμενο

Φόρουμ για πολεμικές τέχνες;

Jimaraz97

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

μπορει καποιος να μου προτεινει ενα φορουμ γ πολεμικες τεχνες και αν μπορει καποιος να μ πει αν υπαρχουν δωρεαν μαθηματα ονλινε

Δημοσ.

Sorry αλλα θες να βρεις δωρεαν μαθηματα πολεμικων τεχνων online?!

Δηλαδη να υπαρχει ενα onlinedojo.com και να ανοιξετε τηλεσυνδιασκεψη μεσω Skype φαση!? ph34r.gif

Δημοσ.

ωραίο ακούγεται πάντως... αλλα δεν υπάρχει .. !! :P υπάρχουν κάτι αποτυχημένα DVD που κυκλοφορούν στο εξωτερικό αλλα αν δεν ασχοληθείς δεν θα μάθεις τίποτα...

αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι οικονομικό υπάρχουν γυμναστήρια που κάνουν π.χ kick boxing με 30-35 ευρώ τον μήνα.. δυστυχώς πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα στις περισσότερες περιπτώσεις, και οι περισσότερες σχολές έχουν καθαρά οικονομικούς στόχους παρά να σου διδάξουν κάτι...

πρέπει να ψαχτείς πολύ γενικά. προσωπικά έχω γνωρίσει άνθρωπο που ενδιαφερόταν πραγματικά να σου μάθει και όχι μόνο να σου πάρει τα λεφτά, και αυτός ήταν ο Contra Mestre Paulinho που έκανε μαθήματα Capoeira σε μια σχολή στο κέντρο και μετά σε δική του στην Ν.Σμυρνη.. δάσκαλος με τα όλα του. respect. αυτό ήταν πριν πολλά χρόνια και δεν ξέρω αν είναι ακόμα Ελλάδα και αν διδάσκει.

Αλλες περιπτώσεις που ξέρω είναι π.χ σχολές τύπου ninjutsu.gr που πήγα να δώ γιατι ενδιαφερόμουν να αρχίσω και αντίκρυσα μια τρύπα, χωρίς ταμπέλες, κάτι που με τρόμαξε γιατι αν και μπορέι να κάναν σοβαρή δουλειά μέσα δεν δίνει καλή εντύπωση για σχολή (ουσιαστικά πάς για να αθληθείς, και να μάθεις πράγματα, και πρέπει ο χώρος να είναι αξιόλογος)

Τώρα τελευταία είχα πρόσφατη εμπειρία απο σχολή kick boxing, οπου σε βάζουν στο τρυπάκι να αγοράσεις ρούχα της σχολής, να δώσεις λεφτά για να βγάλεις δελτίο για αγώνες, λεφτά για να πάρεις ζώνη, κτλπ. και τελικά αυτά που σου μαθαίνουν είναι λίγα πράγματα, γιατι προφανώς θέλουν να προσελκύσουν κόσμο που φοβάται το άθλημα και νομίζει οτι είναι επικίνδυνο. οπότε είναι καθαρά θέμα τι ψάχνεις, και πρέπει να το ψάξεις.. αν δεις οτι κάτι δεν σε γεμίζει, φεύγεις. κατευθείαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...