telis_petsotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 που μπορω να βρω απο ελλαδα κουμπια κ μοχλους για να φτιαξω ενα ηλεκτρονικο; θεσσαλονικη ειμαι αλλα κ απο αλλη πολη δε με χαλαει. καπου κερατσινι εχω ακουσει οτι ειναι ενα τετοιο καταστημα αλλα δεν μπορω να το βρω στο νετ.
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καποτε εχει ψαχτει και εγω επι του θεματος και ειχα βρει ενα παιδι σ'ενα site που φτιαχνε joysticks αλλα δεν πουλουσε parts ξεχωριστα οταν το ειχα ρωτησει..ισως εσυ εχεις καλυτερη τυχη --> Link
telis_petsotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το βρηκα κ εγω αυτο αλλα δεν το θελω ετοιμο. ειναι αλλη αισθηση να τρως τα χερια σου μονος σου,,,,, μηπως σε ειχε πει τιμη;
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 οχι εφ'οσον το δινε μονο ετοιμο δεν ασχοληθηκα.. γιατι μη μου πεις οτι σκεφτεσαι να το παρεις ετοιμο και να το διαλυσεις!?
telis_petsotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μπα ελεγα να το βαλω οπως ειναι πανω αν βεβαια το εδινε σε λογικη τιμη
larrykyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δες εδω ειναι απο θεσσαλονικη εχω παρει αρκετα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.