Προς το περιεχόμενο

χάλασα το μπράτσο απά το bassaki θα μου το καλύψει στην εγγύηση?

billkolias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω σε πια κατηγορια να το βαλλω οποτε το βαζω εδω...

Λοιπον προσφατα αγορασα ενα basso απο τον naka .Το θεμα ειναι οτι εγω σαν ιλιθιος που ειμαι προσπαθουσα μονος μου αγνοοντας φυσικα τις οδιγιες του κατασκευστη να ισχιοσω το μπρατσο ,για να μν τριζουν οι χορδες,ξερεται...

Το θεμα ειναι οτι μου εφυγε το κλιδακι και στραβοσα την ιποδοχη που μπενει στην κοριφει του μπρατσου και τορα δεν γιρναει απο καμια πλευρα...Ενοητε πως ειναι θεοστραβω αφου δεν μπορεσα να του κανω τπτ και τωρα ουτος η αλλος δεν γινεται τπτ...Σκευτομουν μηπως γινεται να αλλαξεις το σιδερο-βιδα που διαπερνα ολο το basso αλλα μετα παρατηρισα οτι ειναι ολο ενιεο οποτε μαλλων ο μονος τροπος να το φτιαξεις ειναι να αλλαξεις ολο το μπρατσο του basou.Οποτε μιας και το ''εραγλειο'' ειναι εντος εγγιησης υπαρχει περιπτωση να το επιδιορθωσουν δωρεαν?Βασικα επιδιορθονεται\? και αν δεν μου το καλιψουν απο την εγγιηση ποσο θα χριαστει να πληρωσω?

Δημοσ.

Man...Θα έπρεπε πρώτα απο όλα να κάνεις ένα check πριν αγοράεις έγχορδο(μπάσο,κιθάρα,κλπ).Όλοι τσεκάρουν τα νερά στις κλασσικές κιθάρεσ κλπ,παίζεις επίσης να δεις το στρώσιμο και βλέπεις το βάρος!Άρα θα έπρεπε κανονικό να παρατηρήσεις οτι είναι στραβό, πριν το αγοράσεις!Και πάλι όμως έπρεπε να το πας αμέσως πίσω.Έχω την εντύπωση οτι δεν θα στο καλυψει!Και θα χρειαστεί άλλαγμα...http://www.guitarstore.gr/ πάρε ένα τηλ εδώ και ρώτα.Ίσως σου πουν πόσο θα πάει το μαλλί,ή αν δεν μπορούν αν στο φτιάξουν να σου πουν τι πρέπει να κανεισ!Δες πρώτα μήπως και το καλύπτει η εγγύηση!

Δημοσ.

Αυτό το σίδερο λέγεται truss rod και -δυστυχώς- δεν αλλάζει μόνο του, αλλά όλο το μπράτσο. Μπορείς να δεις εδώ ή εδώ και να πάρεις σε καλή τιμή ένα άλλο μπράτσο, αν και, αν το μπάσο σου είναι φτηνό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η αλλαγή μπράτσου ή η αγορά καινούργιου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το προβλημα λιθηκε...απλως το πηγα στο σερβις και ο τεχνικος με εναν ιδιοριθμο τροπο με κατσαβιδι και πενσα καταφερε να το γιρισει και να το ισιωσει...ειναι ολα εντος εγγιησης μου ειπε και οτι αν ξανα στραβωσει[αλλα τι στο διαολο στην αθηνα μενο εδω το κλιμα ειναι σταθερο!]να μην το παω πουθενα αλλου γιατι αν το χαλασουν η το χαλασω εγω περετερο τοτε δεν θα το καλιπτει η εγγυηση ,ενω αν το χαλασει αυτος θα μπορεσει να μου το αντικαταστησει μενοντας μεσα στην εγγιηση παντα!!!

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα; Btw, τέλος καλό, όλα καλά. rolleyes.gif

ναι ..ακριβως για το ιδιο μιλαμε...αρχικα προσπαθησε με μεγαλιτερο κλιδη δεν εμπενε καν..μετα προσπαθησε με κλειδι σε inches [δεν εχω ιδεα πια ιεναι η διαφορα]μπηκε αλλα δεν επιανε καλα και ετσι δοκιμασε αυτον τον ιδιοριθμο τροπο.. :PPP

Μου ειπε πως αν ηταν κιθαρα θα μπορουσες απλως να αλαξεις το παξιμαδι αλλα με το bassaki που εχω επιλεξει δεν γινεται...

τελωσπαντων...εγω θελω να μην ειναι σκευρομενο δεν με νιαζει εαν περνει ζορι για να γιρησει...Ουτος η αλλος δεν νομιζω να σκευρωνει καθε μερα....

:PPPPPpppp

Δημοσ.

Για δώσε κάνα λινκ με το συγκεκριμένο μπάσο που αγόρασες (μάρκα-μοντέλο). Γιατί μου φαίνεται περίεργο να στράβωσε η βίδα του ροντ. huh.gif

Δημοσ.

Για δώσε κάνα λινκ με το συγκεκριμένο μπάσο που αγόρασες (μάρκα-μοντέλο). Γιατί μου φαίνεται περίεργο να στράβωσε η βίδα του ροντ. huh.gif

βασικα δεν ειναι βιδα!!

ειναι ενα dean 09 DeanEdge09BassandAmpPackBlack.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...