Προς το περιεχόμενο

Beach Parties στην Αθηνα;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζιμάκε, αυτά που postάρεις εμπίπτουν στη διαφήμιση αγαθών/υπηρεσιών προς πώληση και απαγορεύονται από τους όρους χρήσης.

Αν αποφασίσετε να διοργανώσετε κανένα party δωρεάν ή "ο καθένας φέρνει ό,τι γουστάρει και μπορεί", ελεύθερα.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελα ξεκολαμε.Φλιπ φλοπς κ τα μυαλα στα καγγελα εχω 3 ζευγαρια περικαλω,κ μαλιστα το ενα ειναι D&G απο Ιταλια περικαλω κ μου κανει ενα Τοξοβολικο ποδι ολα τα λεφτα.Πολλες φορες το φοραω κ για βραδυνη εξοδο.Ειναι πολυ σεξι

Δημοσ.

Ειναι η παντοφλα με την διχαλα που χωριζει τα δαχτυλα σε 4 απο τη μια μερια και 1 απο την αλλη

Σαγιονάρα δηλαδή... :P άκου εκεί 4-1 σιγά μην λέγονται και BFGB-47/c_v1.3beta :P

EDIT: A να και οι τρεντιδες εδω που τα λενε flip flop τώρα το είδα :P

Εγώ θα ντρεπόμουνα να ζητήσω "flip flop" :P χίλιες φορες να το πω σκέτο παντόφλα η σαγιονάρα :P

Δημοσ.

Κι εγω κοροιδευα τα κροκς οταν πρωτοβγηκαν και ελεγα ποσο τραγικα ειναι.

Μετά εκανα το λαθος να τα δοκιμασω και αλλαξα γνωμη :wub: :wub: RESPECT!

Crocs:

crocs-727644.jpg

+1 και στα τσοκαρα που ειπε καποιος παραπανω. ^_^ (ειδικα τα 90ς μοντελα)

Νικ αυτο το 4-1 μονος σου το εβγαλες να φανταστω? :lol:

Δημοσ.

EDIT: A να και οι τρεντιδες εδω που τα λενε flip flop τώρα το είδα :P

Εγώ θα ντρεπόμουνα να ζητήσω "flip flop" :P χίλιες φορες να το πω σκέτο παντόφλα η σαγιονάρα :P

γι αυτο θα παραμεινετε μεσοι οροι.Οι δυο μας με τον Ελευσινιωτη ειμαστε ετη φωτος μπροστα.Τι πιο τρεντικο κ σεξι απο ενα αντρικο ποδι με φλεβες που πεταγονται εξω,να επενδυεται με γαμουα φλιπ φλοπς?

Δημοσ.

Άμα πετάγονται έξω οι φλέβες, μέσα κι εγώ. Αλλά χωρίς ράμματα και μπούρδες, αντρίλα.

φερελπις νεος.Πιστευω σε κανα 6μηνο το πολυ μπορει να σε κανω κ μπαι που τοσο θες.

Αισθητικα παντως τα καλα φλιπ φλοπς μου αρεσουν.Φυσικα αρκει να βοηθαει κ το ατομο που τα φοραει.Αμα ειναι κανενα ξενερωτο ποδι δεν μου λεει κατι.Αντρικο βαρβατιλα ποδι ναι.Σε γενικες γραμμες τα φλιπ φλοπς τα βρισκω πολυ κομψα,ανετα κ λειτουργικα

Δημοσ.

Την φουλ τρίχα στο πόδι πως την αξιολογείς;

Ως αντρική βαρβατίλα που λες ή είναι αντιαισθητικό;

ντεμι.οχι τρελη τριχα δεν μπορω.τεσπα δυσκολο να εχεις φουλ τριχα στο ανω μερο του ποδιου.Πως το λενε γμτ στο ελληνικα αυτο το σημειο?Το αντιθετο της πατουσας,το απο πανω τεσπα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...