Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ξερετε τιποτα μερη που να διοργανωνουν beach parties στην Αθηνα; Ή καποιο site που να εχει συγκεντρωμενα ολα τα events;
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ειχε γινει ενα στην παραλια γλυφαδας την προηγουμενη παρασκευη. Dubstep/drum&bass
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 απο ποτε η Αθηνα εχει παραλιες? Αυτό το γαλάζιο πράμα δεν είναι ουρανός.
aledjo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αυτό το γαλάζιο πράμα δεν είναι ουρανός. και ολο αυτο το κιτρινωπο ΔΕΝ ειναι η Αθηνα αλλα η Αττικη... η Αθηνα βρισκεται στην Αττικη και οχι η Αττικη στην Αθηνα. πιο σωστα θα ηταν να ελεγε ΚΟΝΤΑ στην Αθηνα
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλά, εγώ πάω για μπανάκι κέντρο Ατλαντίδας, μιλάμε μετά.
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αταλαντη για pils http://www.all4beer.com/a4b/images/stories/simapils_1.jpg
Kakashi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ξερετε τιποτα μερη που να διοργανωνουν beach parties στην Αθηνα; Ή καποιο site που να εχει συγκεντρωμενα ολα τα events; ελληνικα
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καλά, εγώ πάω για μπανάκι κέντρο Ατλαντίδας, μιλάμε μετά. αυτο δεν ειχε βουλιαξει?
Garnele Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λοιπόν έχω να δηλώσω εδώ ότι τις προάλλες που ήμουν Κομοτηνή πέτυχα beach party σε κυριλοκλαμπ στην πλατεία. Πάνω στην πλατεία. Πισίνα φουσκωτή, άμμο κτλ και γενικά τέτοιο κιτσαριό. Και μετά θυμήθηκα ότι πριν καναδυο χρόνια (παίζει να το κάνουν ακόμα) είχε παιχτεί παρόμοιο σκηνικό και σε κλειστό κλαμπ, πάλι Κομο, όπου οι τυπάδες κουβάλησαν σακιά με άμμο και τα άδειασαν ΜΕΣΑ στο κλαμπ. Μήπως λουξ εννοείς κάτι τέτοιο; Αν ναι, τότε μάγκα μου πήγαινε Κομοτηνή. Τώρα που το σκέφτομαι, πήγαινε όπως και να χει, εκεί είναι ο παράδεισός σου, θα βρεις όλα αυτά που ζητάς ανά περιόδους στα τόπικ που ανοίγεις!
-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το παραπανω που παρεθεσα εγω δεν ειναι καθολου τετοια φαση. Χυμα στην παραλια με το stage ανυψωμενο. Βεβαια οι κενοδικτυακοι ειναι καραγκιοζηδες αλλα θα εχει και 2ο stage reggae/drum&bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.