Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Neil Stevens της Skype αποκαλύπτει ότι το επόμενο σπουδαίο πράγμα που θα δούμε από τη συνεργασία Facebook-Skype είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσης προς οποιοδήποτε τηλέφωνο από το Facebook!

Σύμφωνα με τον Stevens, κάθε φορά που κάποιος βλέπει έναν διαθέσιμο αριθμό τηλεφώνου στο Facebook, θα μπορεί να τον καλεί.

Φυσικά η υπηρεσία δεν θα προσφέρεται δωρεάν (όπως δωρεάν δεν είναι και οι κλήσεις στο Skype τώρα), χωρίς όμως να γνωρίζουμε προς το παρόν τις χρεώσεις. Αρκετά πιθανό είναι πάντως οι κλήσεις να πραγματοποιούνται μέσω του νέου συστήματος πληρωμών που ακούει στο όνομα Facebook Credits.

http://www.techgear.gr/next-for-facebook-and-skype-calls-to-outside-phones-25111/

Δημοσ.

αν είναι λειτουργικό, δεν κολλάει και δεν χάνονται συνομιλίες στο διάστημα μια χαρά θα πάει.

Δημοσ.

μια χαρα λειτουργει και εχει και τρομερο fps το δοκιμασα τωρα.

θελει ομως εγκατασταση που οι περισσοτεροι δε θα κανουν.

Αν πας να κανεις βιντεοκληση σου λεει οτι χρειαζεται ενα αρχειο εγκατασταση. Σε λιγοτερο απο 1 λεπτο γινεται η εγκατασταση και μαλιστα χωρις restart του browser. Στον opera δεν τρεχει. Στον crhome τρεχει ταχυτατα. Firefox δεν εχω και internet explorer δεν ανοιγω ποτε.

Δε νομιζω οτι συστηνεται για διαδικτυακο φλερτ. Σιγα μην κατσει να κανει η ακυρη καγκουρογκομενα ολοκληρη εγκατασταση για να δει τη φατσα σου. Ασε που οσο κι αν εχει μπει η τεχνολογια στη ζωη μας η μεση χρηστρια του facebook ξερει μονο να κανει login και copy-paste

Δημοσ.

μια χαρα λειτουργει και εχει και τρομερο fps το δοκιμασα τωρα.

θελει ομως εγκατασταση που οι περισσοτεροι δε θα κανουν.

Αν πας να κανεις βιντεοκληση σου λεει οτι χρειαζεται ενα αρχειο εγκατασταση. Σε λιγοτερο απο 1 λεπτο γινεται η εγκατασταση και μαλιστα χωρις restart του browser. Στον opera δεν τρεχει. Στον crhome τρεχει ταχυτατα. Firefox δεν εχω και internet explorer δεν ανοιγω ποτε.

Δε νομιζω οτι συστηνεται για διαδικτυακο φλερτ. Σιγα μην κατσει να κανει η ακυρη καγκουρογκομενα ολοκληρη εγκατασταση για να δει τη φατσα σου. Ασε που οσο κι αν εχει μπει η τεχνολογια στη ζωη μας η μεση χρηστρια του facebook ξερει μονο να κανει login και copy-paste

ήδη το δοκίμασα σε πράξη αυτό με της γομενες και όχι μόνο.... πράγματι αρκετός κοσμάκης δεν κατάφερε να κάνει instal.......... και το ερώτημα είναι δεν θα μπορούσανε να κάνουνε όλο αυτό το πράμα σε flash? η σε html5???

Δημοσ.

ήδη το δοκίμασα σε πράξη αυτό με της γομενες και όχι μόνο.... πράγματι αρκετός κοσμάκης δεν κατάφερε να κάνει instal.......... και το ερώτημα είναι δεν θα μπορούσανε να κάνουνε όλο αυτό το πράμα σε flash? η σε html5???

Απ οσο ξερω υπαρχει σε flash η δυνατοτητα για καμερα χωρις installation.

Αρα ειτε δεν τους βολευε το flash , ειτε ηθελαν για καποιο συγκεκριμενο λογο να εγκαταστησουν το προγραμμα του facebook στο pc μας.

Ειμαι λιγο καχυποπτος το ξερω...

Δημοσ.

Είμαι εδώ και 3 μέρες στο Google+ και το facebook έχει αντιγράψει κιόλας πολλά πράγματα. Αλλά και πάλι πιστεύω πως μόλις βγει η κανονική έκδοση του Google+ το facebook θα παιθανει τελειος

Δημοσ.

Είμαι εδώ και 3 μέρες στο Google+ και το facebook έχει αντιγράψει κιόλας πολλά πράγματα. Αλλά και πάλι πιστεύω πως μόλις βγει η κανονική έκδοση του Google+ το facebook θα παιθανει τελειος

Συμφωνώ απολύτως. Δοκίμασα κ εγώ το google+ και είναι πολύ μπροστά σε σχέση με facebook, όχι μόνο λόγω του hangout το οποίο πλησιάζει πιά να γίνει ένα εξαιρετικό collaboration tool αλλά γενικά το interface, τα privacy settings, τα circles και το integration με άλλα google services.

Δημοσ.

ok το νεο chat γαμιεται παντως... μπας και να την ψαξουμε στο google+ ???

προβλεπω το facebook να γινεται οτι εγινε το hi5 πριν 3-4 χρονια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...