ampalaea4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλησπερα εχω διαβασει πολλα αρθρα για πιο λογο ειναι καλυτερα να μη εγκαθιστουμε εκδοσεις των windows φτιαγμενες απο διαφορες ομαδες (rockers team για παραδειγμα) παρολα αυτα με καιει να δοκιμασω εχω δυνατο μηχανημα σχετικα core i5 2500k 8gb DDR3 Solid state HDD ποια μου προτεινετε?που μπορω να βρω ονομαστικα τι εχει βγει ως τωρα?τα μονα που βρηκα ειναι η ATI Edition, Extreme Edition και Eternity Edition.. ποιες αλλες υπαρχουν?που μπορω να δω κατι σαν λιστα των custom εκδοσεων?απο τα screenshots που βλεπω μου φαινοντε αρκετα ομορφα και επηδει τη τελευταια φορα που πηγα να περασω ενα Theme μονος μου, με τα patch και τα DLL τα κανα θαλασσα και αναγκαστηκα να κανω φορματ, οποτε δε το κατεχω το αθλημα να κανω μονος μου τα windows να φαινοντε "διαφορετικα" <<θα λειψω κανα διωρο, συγνωμη αν δεν απαντησω αμεσως>>
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλυτερα να μην βαζεις τετοιες εκδοσεις...εχω κανει πολλα πειραματα γιαυτο στο λεω..ασε τα κανονικα τα windows και μην ασχολεισαι με πειραγμενα..αν σε καιει τοσο πολυ να τα δοκιμασεις...δοκιμασε τα σε virtualbox
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μακριά απο πειραγμένε εκδόσεις δεν ξέρεις τι έχουν μέσα και τι προβλήματα μπορεί να σου δημιουργήσουν. Καλύτερα τα κανονικά windows και τα φτιάχνεις απο εκει και πέρα , τα φέρνεις στα μέτρα σου οπως εσυ θέλεις.
ampalaea4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις! οπως ειπα το γνωριζω οτι ειναι καλυτερα η κανονικη εκδοση απλα για μενα δεν ειναι τιποτα το φορματ..20 λεπτα περνει και γενικα ειναι μια διαδικασια που δε τη βαριεμαι...οποτε θα ηθελα να δοκιμασω μερικες εκδοσεις ετσι για να δω πως ειναι, και μετα πολυ πιθανο να γυρισω σε κανονικα windows. οποτε θα με βοηθουσε αν μπορουσα να βρω μια λιστα με τις custom εκδοσεις, κ.τ.λ οπως ειπα στο πρωτο ποστ ευχαριστω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 δεν ειναι τιποτα το φορματ? δεν 3υπνας μια μερα και λες...τι να κανω? ααα θα κανω φορματ για να περασει η ωρα...ΠΟΤΕ δεν θα κανεις φορματ οταν δεν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα. και ποτε δεν θα κανεις φορματ ετσι για την πλακα σου...αν θες οπωσδηποτε να τα δοκιμασεις...σου ειπα και ποιο πανω...δοκιμασε τα σε virtualbox δηλαδη σε εικονικο υπολογιστη...αν δεν ξερεις τι ακριβως ειναι..ρωτησε μας..(δεν υπαρχει λιστα με custom εκδοσεις)
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Απο τι στιγμη που το εχει αποφασισει ενω ξερει τα αρνητικα του εγχειρηματος, και το δηλωνει στο αρχικο ποστ, δεν βρισκω το λογο να προσπαθειτε να τον πεισετε ειτε να τα βαλει σε virtualbox, ειτε να μην τα βαλει καθολου. @ampalaea Υποθετω πως εσυ εισαι ο papajohn ε?Αλλιως μιλαμε για διαολεμενη συμπτωση Mια ιδεα παντως ειναι να πας στον αγαπημενο σου θειο και να ρωτησεις τι εχει, με query του στυλ "windows 7 edition".Συνηθως βγαινουν ουκ ολιγες. Disclaimer:Προφανως και δεν ενθαρρυνω τη χρηση τετοιων εκδοσεων, μια και μονο προβληματα εχουν να προσφερουν. Αλλα οπως ειπες το γνωριζεις κατι τετοιο, οποτε here you go.
Divide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αν ψήνεσαι τόσο, δοκίμασε για αρχή αυτά: Windows 7 Dark Edition Windows 7 Blue Edition Έχω δοκιμάσει και τα δύο και άσχετα που το antivirus δεν βρήκε τίποτα, όπως λένε και όλοι οι από πάνω ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν βάλει σε πειραγμένη έκδοση. Άλλες εκδόσεις δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα υπάρχουν
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 καλα! αυριο θα δουμε θεμα που να λεει:<<τα windows μου κατεστρεψαν το pc!>>
vdanasto Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Βασικά τι περιμένεις να επιτύχεις με μια custom έκδοση των Windows 7; 1-2 παραπάνω FPS στα παιχνίδια; Δεν νομίζω ότι αξίζει την ταλαιπωρία-ρίσκο.
ampalaea4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Υποθετω πως εσυ εισαι ο papajohn ε?Αλλιως μιλαμε για διαολεμενη συμπτωση οχι δεν ειναι συμπτωση .. και συ φανταζομαι εισαι ο γνωστος Πουαρο? :mrgreen: παντως αυτα τα 2 εκανα μονο..και οπως ειπες ναι το δηλωσα στο πρωτο ποστ οτι γνωριζω τους κινδυνους, τα υπερ - κατα παιδια απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει καποια λιστα..θα δοκιμασω μερικα πολυ γνωστα (ATI,Eternity, Blue, Dark) και βλεπουμε! Βασικά τι περιμένεις να επιτύχεις με μια custom έκδοση των Windows 7; 1-2 παραπάνω FPS στα παιχνίδια; Δεν νομίζω ότι αξίζει την ταλαιπωρία-ρίσκο. γενικα θελω μια αλλαγη, διαφορετικα icons, sounds, theme, contex menus, πως για παραδειγμα σε ενα παιχνιδι βαζεις καποιο custom UI ετσι για αλλαγη ρε παιδι μου..δεν εχω καπμια επιχειρηση ουτε ασχολουμε με i-banking και τετοια..γενικα να το πω πιο απλα και να με χακαρουν, και να χει ιους, δε θα κερδισουν τπτ απο μενα ουτε εχω εχω να χασω κατι δεν ειναι τιποτα το φορματ? δεν 3υπνας μια μερα και λες...τι να κανω? ααα θα κανω φορματ για να περασει η ωρα...ΠΟΤΕ δεν θα κανεις φορματ οταν δεν εχεις καποιο σοβαρο προβλημα. και ποτε δεν θα κανεις φορματ ετσι για την πλακα σου... δε το βλεπω ετσι εγω..ειλικρινα δε με χαλαει, μ αρεσει που στηνω το pc απ την αρχη, φρεσκο φρεσκο, ο καθενας εχει τα βιτσια του... ευχαριστω για τις απαντησεις παντως!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 φρεσκο φρεσκο? αντιθετως...τον γ...ας περισσοτερο τον σκληρο...τελος παντων..δοκιμασε αυτες τις εκδοσεις που σου ειπε το παιδι απο πανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.