Προς το περιεχόμενο

καμενη μητρικη και επισκευη της

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές απλές επισυμάνσεις:

Το Πλαίσιο λέει ότι κάνει service στα Acer, αλλά στην πραγματικότητα χρεώνει υπέρογκα ποσά για εργασία και δεν μπορεί να προμηθευτεί ανταλλακτικά από την Acer. Όλες οι παραγγελίες γίνονται μέσω Alman Hellas, την οποία και μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις πόσο κάνει ουσιαστικά μια καινούρια μητρική για τον υπολογιστή σου. Θα σου ζητήσουν το serial number (όχι τον αριθμό μοντέλου) και αυτό γιατί η Acer βάζει μητρικές με μικροδιαφορές ανάλογα την χώρα που πάει το κάθε μηχάνημα. Η ίδια η Acer ΔΕΝ έχει επίσημο service στην Ελλάδα, αλλά η χώρα μας όπως και όλη η ανατολική Μεσόγειος εξυπερετείται από το παράρτημα του Μιλάνου στην Ιταλία. Μπορείς να πάρεις και εκεί τηλέφωνο (έχουν γραμμή 0800-κάτι...) και θα σου μιλήσουν ελληνικά.

Για τον φόρνο: Η μητρική του παιδιού σεν έχει πρόβλημα με κάποιο ελατωματικό chip που ανέπτυξε θερμοκρασία και έλιωσαν οι κολήσεις για να διορθωθεί αν το βάλει στο φούρνο. Αυτή η μέθοδος έπιανε μόνο στις γενιές φορητών με κάρτες γραφικών nvidia σειράς 7 και 8 καθώς και με τα αντίστοιχα chpset. Το πιθανότερο πρόβλημα εδώ είναι ότι έχει καεί το κύκλωμα τροφοδοσίας του υπολογιστή (έχουν ένα ολοκληρωμένο της maxim που είναι επιρεπές στο να κέγεται).

Όπως και να έχει,ΜΗΝ εμπιστεύεσαι το Πλαίσιο. Θα πάρεις τηλ. την Alman (2102409150) και θα σε κατευθύνουν ως προς τα κόστη και τα ανταλλακτικά.

Δημοσ.

στο πλαισιο που πηγα μου ειπαν να το παω απο εκει και μου τονισαν επισης οτι θα το στειλουν στην εταιρεια και μετα θα δουμε με την εγγυηση τι γινεται αλλα αν δεν ισχυει η εγγυηση θα πρεπει να πληρωσω.οταν τους ειπα οτι ξερω τι παιζει με την acer μου εδωσαν εναν αριθμο τυπου 800 μπλα μπλα και μου ειπαν να παρω τηλ εκει.

θα παρω τηλ και στην Alman.αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω ακρη.

οπως και να εχει η μητρικη παει...και το λαπτοπ.δεν με συμφερει να του βαλω καινουργια μητρικη.εμεινα πολυ ευχαριστημενη παντως!και με την εγγυηση του και με ολα!τι αλλο θα δουμε!?!?

Δημοσ.

στο πλαισιο που πηγα μου ειπαν να το παω απο εκει και μου τονισαν επισης οτι θα το στειλουν στην εταιρεια και μετα θα δουμε με την εγγυηση τι γινεται αλλα αν δεν ισχυει η εγγυηση θα πρεπει να πληρωσω.οταν τους ειπα οτι ξερω τι παιζει με την acer μου εδωσαν εναν αριθμο τυπου 800 μπλα μπλα και μου ειπαν να παρω τηλ εκει.

θα παρω τηλ και στην Alman.αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω ακρη.

οπως και να εχει η μητρικη παει...και το λαπτοπ.δεν με συμφερει να του βαλω καινουργια μητρικη.εμεινα πολυ ευχαριστημενη παντως!και με την εγγυηση του και με ολα!τι αλλο θα δουμε!?!?

Με τι εμεινες ευχαριστημενη ακριβως????

Δημοσ.

το εν λογο φορητο ειναι δυστυχως εκτος εγγυησης λιγες μερες πριν το συμβαν.

οποτε απλα, "φαγαμε πακετο". το κοστος επισκευης φτανει περιπου τα 800€, πραγμα που κανει την επισκευη του απαγορευτική.

800 Euro !!!!!! :o :whistle: :confused:

Δημοσ.

σορρυ ειρωνικα το ειπα.απλα μαλλον δεν τον διατυπωσα σωστα.

Oκ βρε..το καταλαβα..

Σου ευχομαι να βγαλεις ακρη το συντομοτερο δυνατο με το laptop σου...

Δημοσ.

Μιλα με το www.monitors.gr .Ειναι εξειδικευμενο service laptop.Εχω ακουσει καλες κριτικες.Εχουν εδρα Θεσσαλονικη αλλα δουλευουν με ολη την Ελλαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...