geioannou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 καλησπερα. σε ενα φορητο μαρκας acer καηκε η μητρικη και η εταιρια βεβαια ζηταει ενα ποσο που ξεπερναει κατα πολυ την αγορα ενος καινουριου. εχει κανεις καμια αναλογη εμπειρία σχετικα ...? μετα απο ψαξιμω βρηκα την παρακατω εταιρεια οπου λεει για επισκευη μητρικων. Link εχει κανεις καμια ιδεα για την συγκεκριμενη η κατι αναλογο?
Transmission Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 κατι παρομοιο εχω παθει και εγω με acer aspire.δεν ανοιγει καθολου και υποψιαζομαι οτι ειναι μητρικη. εκλεισε απο μπαταρια,το εβαλα στην πριζα και απο τοτε δεν ανοιγει καν.[κατι τετοιο επαθα] εχεις εγγυηση? εγω το εχω παρει απο αμερικη.εχω ακομα 1 χρονο εγγυηση αλλα δεν ξερω τι παιζει εδω στην ελλαδα με τις εγγυησεις. διαβασα οτι η επισκευη της μητρικης κοστιζει καπου 350-400 ευρω. αυριο λεω να το παω στο πλαισιο[ειδα οτι η acer εχει και το πλαισιο μαζι με καποιες αλλες εταιριες αντιπροσωπο] να δω αν θα βγαλω ακρη.
geioannou Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 το εν λογο φορητο ειναι δυστυχως εκτος εγγυησης λιγες μερες πριν το συμβαν. οποτε απλα, "φαγαμε πακετο". το κοστος επισκευης φτανει περιπου τα 800€, πραγμα που κανει την επισκευη του απαγορευτική.
impel123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 το κοστος επισκευης φτανει περιπου τα 800€, πραγμα που κανει την επισκευη του απαγορευτική. αχαχαχχαχα ελεος
Transmission Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 μηπως ξερεις ομως τι παιζει με τις εγγυησεις απο εξωτερικο?ισχυουν εδω? κριμα αν ειναι ετσι δεν σε συμφερει καθολου!
nikos903 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ποιο είναι το λάπτοπ; Απο που βγήκε το συμπέρασμα οτι έχει καεί η μητρική; Πατάς το κουμπί να ανοίξει και ούτε μιλάει ούτε λαλάει; Ή μαυρίλα απλά ενω γυρίζουν οι ανεμιστήρες; Άμα θες άλλη μητρική πας ebay και άμα βρεις, αλλά έχε υπόψιν τους φόρους απο χώρες εκτός ΕΕ... Για αυτό ψάξε απο Ευρώπη που δεν πληρώνεις. Γενικά άμα πας για νέα μητρική απο Ελλάδα υπολόγιζε κανένα 300ρι, άμα βρεις απο έξω πολύ φθηνότερα απλά προσοχή με την χώρα που θα σου την στείλει.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Τι 800ευρω; Μην τα παραλεμε ρε παιδια. 300-400 ειναι η ταριφα που ζητανε τα μεγαλα καταστηματα για επισκευη μητρικης. μηπως ξερεις ομως τι παιζει με τις εγγυησεις απο εξωτερικο?ισχυουν εδω? κριμα αν ειναι ετσι δεν σε συμφερει καθολου! Υποτιθεται πως η acer εχει παγκοσμια εγγυηση αν δεν κανω λαθος.
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 πάνω από 150,00 € για επισκευή και με μόλις 3μηνη εγγύηση δε νομίζω ότι συμφέρει ιδιαίτερα.. ειδικά όταν με 400,00 € παίρνεις καινούργιο με i3. υπάρχει πάντα και ο φούρνος.. googlare για φούρνισμα μητρικής και κάρτας γραφικών.. ίσως βρεις καμιά λύση.. εξάλλου απ' ότι φαίνεται πάει για ανακύκλωση..
Transmission Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 ναι υποτιθεται οτι εχει παγκοσμια εγγυηση αλλα μου ειπαν οτι δεν βγαζεις ακρη και οτι σου ζητανε 30 ευρω ετσι και αλλιως για να το κοιταξουν. οταν παω να ανοιξω το λαπτοπ και δεν κανει τπτ.δεν ανοιγει καν.ουτε ανεμιστηρες ουτε τπτ.γιαυτο ειπα για μητρικη. αυριο θα παω να δω τι γινεται αρχικα με την εγγυηση αλλιως θα αρχισω να διαβαζω για το φουρνισμα που οταν μου το ειπαν νομιζα οτι μου κανουν πλακα. ξενερωμα μεγαλο παντως με τη μητρικη οπως και να εχει!
geioannou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 σχετικα με το οτι ειναι καμενη η μητρικη το ειπε η αντιπροσωπία και δεν ειναι δικο μας συμπερασμα. δεν υπάρχει πιθανοτητα λαθους λοιπον. δεν ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να επισκευαζει και να εχει εμπειρία ?
SpirtouLisS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 πες μας σε παρακαλω ποιο ειναι το λαπτοπ στο οποιο αναφερεσαι. απο χθες το θεμα σου και ακομα κανεις δεν αξιωθηκε να σε ρωτησει ουτε και εσυ το ανεφερες,
johnieXoX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 αφού του είπαν από την αντιπροσωπεία ότι είναι καμμένη η μητρική, δεν έχει σημασία πια μητρική είναι.. ούτε θα του βρούμε εμείς άλλη να αγοράσει.. τώρα, αφού είναι εκτός εγγύησης και είναι σίγουρα χαλασμένη η μητρική δεν χάνει κάτι να κάνει τα υπόλοιπα: - λύνει το laptop (βρίσκει οδηγίες στο internet για σωστό λύσιμο του laptop του) - βγάζει μητρική και κάρτα γραφικών - τα καθαρίζει καλά καλά (εγώ με νερό και σαπούνι το κάνω) και τα αφήνει να στεγνώσουν - τα βάζει στο φούρνο στους 200oC για 9-10 λεπτά - τα αφήνει να κρυώσουν - ξαναδένει το laptop βάζοντας καινούργιες πάστες και thermal pads προφανώς δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. εμένα η 4870x2 έφτιαξε με αυτό το τρόπο και πολύ κόσμος έχει φτιάξει laptops έτσι. αφού είναι χαλασμένο και δεν έχει τίποτα να χάσει ας το δοκιμάσει..
geioannou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το φορητο ειναι το Acer Aspire 5740G-434G50Mn με "i5 processor Link την διαγνωση της καμενης μητρικης την εδωσε τεχνικος του πλαισοου μετα απο ελεγχο που εκανε και το κοστολογιο γα την αντικατασταση της μητρικη την εδωσε η ιδια η Acer. την εταιρια που σας ειπα στην αρχη του thread για τις επισκευες μητρικων την γνωριζει κανεις ?
panos9553 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αχ...τα βλεπεται μερικοι λοιπον γιατι ειναι αθλια η εγγυηση του ενος ετους??Του λενε του παιδιου να πληρωσει 800 για επισκευη απο την στιγμη που καινουριο δεν κανει ουτε 650...ΕΛΕΟΣ! Τωρα πανω στο θεμα της επισκευης πρεπει να υπαρχουν καποια ατομα εδω μεσα που ειχαν αναφερει καποια στιγμη για εξειδικευμενα μαγαζια για επισκευη μητρικων σε laltop και λοιπα...Για περιμενε λιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.