Προς το περιεχόμενο

Drei (3) & η άποψη σας γενικά.

Pablo_Hasan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 (DREI)

http://www.imdb.com/title/tt1517177/

6/10

με ενοχλησε αρκετά θα έλεγα, δεν έχω πρόβλημα να βλέπω βία, gore, κτλ. αλλά ομοφυλοφυλικό σεξ μεταξύ αντρών με έπιασε μια αηδία... :eek:

καλό για gay (προφανώς) και σάπια θολοκουλτουριάρικα γκομενάκια που έχουν gay φίλους, σαν αυτό που το είδαμε παρέα...

Δημοσ.

3 (DREI)

http://www.imdb.com/title/tt1517177/

6/10

με ενοχλησε αρκετά θα έλεγα, δεν έχω πρόβλημα να βλέπω βία, gore, κτλ. αλλά ομοφυλοφυλικό σεξ μεταξύ αντρών με έπιασε μια αηδία... :eek:

καλό για gay (προφανώς) και σάπια θολοκουλτουριάρικα γκομενάκια που έχουν gay φίλους, σαν αυτό που το είδαμε παρέα...

To ιδιο θεμα εχει και το Les amoures imaginaires! http://www.imdb.com/title/tt1600524/

Βλεπω και οι δυο βγηκαν το 2010.Θα δω και το Drei και θα αποφανθω.Παντως το Les amoures imaginaires ηταν αριστουργηματικο.

Δημοσ.

κινηματογραφικά δεν ήταν κακό, φωτογραφία, μουσική, κτλ. Αλλά έρωτας μεταξύ αντρών, γυναίκες που το έχουν κάνει δίπορτο, κτλ. μου ανακατεύουν λίγο τα άντερα...

Δημοσ.

κινηματογραφικά δεν ήταν κακό, φωτογραφία, μουσική, κτλ. Αλλά έρωτας μεταξύ αντρών, γυναίκες που το έχουν κάνει δίπορτο, κτλ. μου ανακατεύουν λίγο τα άντερα...

Οι συγκεκριμενες αποστροφες σου ειναι απλα ενα μικροπρεπες κοινωνικο φαινομενο, μια χειραγωγηση συναισθηματων που προερχεται απο την ρατσιστικη συμβατικη-χριστιανικη ηθικη. Ελπιζω να μην τις χρησιμοποιεις ως εγκυρες ή σοβαρες θεσεις, αλλα ν' αντιλαμβανεσαι την -εκ της τρυφερης ηλικιας- πλυση.

thnx παντως για την προταση.

Δημοσ.

Οι συγκεκριμενες αποστροφες σου ειναι απλα ενα μικροπρεπες κοινωνικο φαινομενο, μια χειραγωγηση συναισθηματων που προερχεται απο την ρατσιστικη συμβατικη-χριστιανικη ηθικη. Ελπιζω να μην τις χρησιμοποιεις ως εγκυρες ή σοβαρες θεσεις, αλλα ν' αντιλαμβανεσαι την -εκ της τρυφερης ηλικιας- πλυση.

thnx παντως για την προταση.

Αντε ρε ντιντη :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Προφανώς το παραπάνω είναι χιουμοριστικό :devil: Απο την αλλη εχει αρχισει να κουραζει το "καλημερα στην κοινοτητα" και σε οποιον δεν το γουσταρει.

ΟΦΤΟΠΙΚ

Οτιδηποτε συμβαινει στη φυση, ειναι φυσιολογικο. Αρα οι ομοφυλοφιλικες σχεσεις ειναι φυσιολογικες. Κανενα προβλημα μεχρι εδώ. Το ιδιο ομως ειναι και η κοπρολαγνεια.

Αρα το να κραζεις καποιον που τον ενοχλησε κατι τετοιο ενώ αμφιβάλλω αν θα τον εκραζες στο "δεν αντεξα να δω κοπρολαγνεια" ειναι υποκριτικο

Δημοσ.

Αντε ρε ντιντη :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ. Προφανώς το παραπάνω είναι χιουμοριστικό :devil: Απο την αλλη εχει αρχισει να κουραζει το "καλημερα στην κοινοτητα" και σε οποιον δεν το γουσταρει.

Μα ειμαι. Κυριολεκτικα.

ΟΦΤΟΠΙΚ

Οτιδηποτε συμβαινει στη φυση, ειναι φυσιολογικο. Αρα οι ομοφυλοφιλικες σχεσεις ειναι φυσιολογικες. Κανενα προβλημα μεχρι εδώ. Το ιδιο ομως ειναι και η κοπρολαγνεια.

Αρα το να κραζεις καποιον που τον ενοχλησε κατι τετοιο ενώ αμφιβάλλω αν θα τον εκραζες στο "δεν αντεξα να δω κοπρολαγνεια" ειναι υποκριτικο

Κοιτα, ειλικρινα, δε τον εκραξα ακριβως. Απλως ηθελα να τονισω αυτο που τονισα, γιατι εχω δει συχνα να χρησιμοποιειται ως μια αποψη αντικειμενικη, το οτι ειναι κατι αντικειμενικα "γελοιο" ή "σιχαμερο", απο ατομα που δεν αντιλαμβανονται οτι το θεμα εχει να κανει αποκλειστικα με το τι τους εχει αναγκασει η κοινωνια να αισθανονται -αυτοματως- μολις παιρνουν ενα συγκεκριμενο ερεθισμα.

Δε θα με εκνευρισει αυτος που μολις βλεπει το ταδε νιωθει αμεσως μια αποστροφη, αλλα αυτος που δεν παραδεχεται οτι η αποστροφη του ειναι οχι μονο υποκειμενικοτατη αλλα παραλογη, μικροπρεπης, και προερχεται καθαρα απο κοινωνικο manipulation. Ομολογω πως κι εγω δεν καταφερει να αποβαλλω ακομα ολη τη χειραγωγηση συναισθηματων του συγχρονου αστικου περιβαλλοντος, αλλα για να αποβαλλεις κατι πρεπει πρωτα να το αντιληφθεις στην πραγματικη του μορφη. Ειναι το πρωτο και σημαντικοτερο βημα.

Οσο για την κοπρολαγνεια, εχω δει βιντεο (κι εχω διαβασει κι ολας εργα), απο ενα σημειο και μετα δε με ενοχλει και τοσο -παροτι δε με διεγειρει- ουτε μου προκαλει κανενα ιδιαιτερο ενδιαφερον, οπως οι σπλαττεριες. Περι ορεξεως.

Δημοσ.

βιαστηκες να κρίνεις.

δεν ανέφερα πουθενά ότι είμαι αντικειμενικός, η άποψη μου ειναι υποκειμενική και όποιος συμφωνεί μαζί μου, οκ, όποιος δεν, πάλι οκ. Προφανώς και η άποψη μας για πολλά θέματα ειναι αποτέλεσμα κοινωνικού προγραμματισμού, η manipulation αν θες, δεν σημαινει αυτόματα ότι ειναι και παράλογη.

Το γιατί είναι παράλογη θα ήθελα να μου το αποδείξεις με επιχειρήματα...

Δημοσ.

βιαστηκες να κρίνεις.

δεν ανέφερα πουθενά ότι είμαι αντικειμενικός, η άποψη μου ειναι υποκειμενική και όποιος συμφωνεί μαζί μου, οκ, όποιος δεν, πάλι οκ.

Μα δεν ημουν απολυτος. Αυτο δεν το ειπα ειρωνικα:

Ελπιζω να μην τις χρησιμοποιεις ως εγκυρες ή σοβαρες θεσεις, αλλα ν' αντιλαμβανεσαι την -εκ της τρυφερης ηλικιας- πλυση.
Εννοουσα πραγματι οτι μπορει και να μη διαφωνουμε εκει. Γι' αυτο και δεν ανεφερα πουθενα οτι ειπες εσυ πως εισαι αντικειμενικος και τα λοιπα. Δεν εκραξα με μια στυγνη βεβαιοτητα, απλα σχολιασα καποιο ενδεχομενο, και αυτο το ενδεχομενο προεκυψε εξαιτιας του "καλό για gay (προφανώς) και σάπια θολοκουλτουριάρικα γκομενάκια" και μου φανηκε πολυ πιθανο. Γιατι ετσι που το ειπες το αντιλαμβανομαι σαν να εννοουσες οτι μονο ατομα επιτηδευμενα/σαπια/ψευτοκουλτουριαρικα κοινως, δε νιωθουν αποστροφη παρακολουθωντας κατι σεξουαλικως περα απο τις προτιμησεις τους. Κι εκει στηριχτηκε ολο το σχολιο μου.

Προφανώς και η άποψη μας για πολλά θέματα ειναι αποτέλεσμα κοινωνικού προγραμματισμού, η manipulation αν θες, δεν σημαινει αυτόματα ότι ειναι και παράλογη.

Δεν απορριπτω το ενδεχομενο να μην ειναι παραλογη, ωστοσο δεν εχω κατι προχειρο στο μυαλο μου που να μην ειναι. Οπως και να 'χει, ολα πρεπει να εξεταζονται, να κρινονται αυστηρως.

Το γιατί είναι παράλογη θα ήθελα να μου το αποδείξεις με επιχειρήματα...

Καταρχας, να ξεκαθαρισω οτι θεωρω ως παραλογο το εξης: Ενα συναισθημα που προερχεται απο εγκεφαλικη πλυση, να το θεωρει καποιος μια αντικειμενικη κριση και αποψη. Μερικως το εξηγησα πριν. Νομιζω οτι ειναι προφανες οτι μια αντιληψη που προερχεται οχι απο κριση αλλα απο χειραγωγηση δε μπορει να ειναι ασφαλης, και η μη αναγνωριση της φυσης της φανερωνει ανθρωπο χωρις διαυγεια πνευματος, ενα ανδρεικελο των προκαταληψεων και γενικως της κοινης γνωμης.

Η ραχοκοκαλια στην οποια στηριζεται η γνωμη μου στο συγκεκριμενο θεμα ειναι η εξης:

Τί εννοω μ' αυτο; Απλουστατα οτι αντικειμενικο ειναι παντοτε το αμεσα φυσικο (παρομοιως, πιστευω, πχ οτι ο φονος δεν ειναι κατι αντικειμενικα κακο ή καλο). Και κατα την αποψη μου φυσικο=αντικειμενικο=λογικο.

Δεν απαντησα λεπτομερως, δε με καλυπτει απολυτα η απαντηση μου, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να γραψω ολοκληρο δοκιμιο.

ΥΓ. Αν ειναι να συνεχισουμε να πουμε στον Sellers να μεταφερει την κουβεντα.

Δημοσ.

Κοιτα, ειλικρινα, δε τον εκραξα ακριβως. Απλως ηθελα να τονισω αυτο που τονισα, γιατι εχω δει συχνα να χρησιμοποιειται ως μια αποψη αντικειμενικη, το οτι ειναι κατι αντικειμενικα "γελοιο" ή "σιχαμερο", απο ατομα που δεν αντιλαμβανονται οτι το θεμα εχει να κανει αποκλειστικα με το τι τους εχει αναγκασει η κοινωνια να αισθανονται -αυτοματως- μολις παιρνουν ενα συγκεκριμενο ερεθισμα.

Δε θα με εκνευρισει αυτος που μολις βλεπει το ταδε νιωθει αμεσως μια αποστροφη, αλλα αυτος που δεν παραδεχεται οτι η αποστροφη του ειναι οχι μονο υποκειμενικοτατη αλλα παραλογη, μικροπρεπης, και προερχεται καθαρα απο κοινωνικο manipulation. Ομολογω πως κι εγω δεν καταφερει να αποβαλλω ακομα ολη τη χειραγωγηση συναισθηματων του συγχρονου αστικου περιβαλλοντος, αλλα για να αποβαλλεις κατι πρεπει πρωτα να το αντιληφθεις στην πραγματικη του μορφη. Ειναι το πρωτο και σημαντικοτερο βημα.

Οσο για την κοπρολαγνεια, εχω δει βιντεο (κι εχω διαβασει κι ολας εργα), απο ενα σημειο και μετα δε με ενοχλει και τοσο -παροτι δε με διεγειρει- ουτε μου προκαλει κανενα ιδιαιτερο ενδιαφερον, οπως οι σπλαττεριες. Περι ορεξεως.

Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ετσι?

Οτι συμφωνω απολυτα με αυτο το ποστ σου το οποιο ομως εχει ελαχιστη σχεση με το προηγουμενο

Να το παρω ως υπονοουμενο το οτι

Η ραχοκοκαλια στην οποια στηριζεται η γνωμη μου

ειναι δικο μου σχολιο? :mrgreen:

you know, oτι η "γνωμη" σου στηριζεται στη "ραχοκοκκαλια" μου? as in "αμα σου πεταξω μια γνωμη..." :mrgreen:

Δημοσ.

Δε καταλαβα. Με το προηγουμενο δικο μου (το #2999) ή με το προηγουμενο το Pablo Hasan, ή με το δικο σου προηγουμενο;

you know, oτι η "γνωμη" σου στηριζεται στη "ραχοκοκκαλια" μου? as in "αμα σου πεταξω μια γνωμη..."

Ε, αν η γνωμη ηταν ζωντανος οργανισμος βρε :P

Δημοσ.

Δε καταλαβα. Με το προηγουμενο δικο μου (το #2999) ή με το προηγουμενο το Pablo Hasan, ή με το δικο σου προηγουμενο;

Με το 2994

Δημοσ.

Αφου το ιδιο πραγμα εγραψα :huh:

Απλα πιο αναλυτικα και με καποια επιπλεον στοιχεια.

Τεσπα, στελνω μηνυμα στον Sellers.

you know, oτι η "γνωμη" σου στηριζεται στη "ραχοκοκκαλια" μου? as in "αμα σου πεταξω μια γνωμη..."

mindfuck μου φαινεται.

Δημοσ.

Αφου το ιδιο πραγμα εγραψα :huh:

Απλα πιο αναλυτικα και με καποια επιπλεον στοιχεια.

Nαι, χμ...οχι, λυπαμαι, δεν νομιζω οτι πετυχες να εκφρασεις το ιδιο

mindfuck μου φαινεται.

Εκει το μυαλο σου :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...