Προς το περιεχόμενο

ssd agility 3 προβλημα σε αναβαθμιση

ROSSIVAL20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα,εχω εναν agility 3 fw 2.06 προσπαθησα να του κανω αναβαθμιση με το toolbox σε 2.09 αλλα, παταω update fw κανει download complete αλλα μου δειχνει οτι εχω παλι την ιδια εκδοση.μηπως ξερει κανεις γιατι?οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν δεκτη.

Δημοσ.

Ασε το toolbox,και σε εμενα με τον Vertex τα ιδια εκανε.Δοκιμασε το ssdupdater.Δουλευει πολυ καλυτερα μονο που θα χρειαστεις,αν θυμαμαι καλα,και εναν αλλο δισκο γιατι update σε primary δισκο δεν κανει.Πρεπει να συνδεσεις τον ssd ως secontary.

Δημοσ.

ok θα το δοκιμασω να δω μπας και γινει κατι.

μπορεις να δωσεις ενα λινκ;επισης πρεπει να κατεβασω το fw πτωτα απο το toolbox?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα με τον ίδιο δίσκο αντιμετώπισα και εγώ.

Η λύση είναι ότι το firmware update μέσω OCZ Toolbox πρέπει να γίνει αυστηρά και μόνο με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Ο δίσκος να μην είναι ο δίσκος με το λειτουργικό σύστημα.

2. Περιβάλλον Windows 7 καθώς το toolbox δεν δουλεύει στα XP.

3. Να βρίσκεται ο controller του συστήματος σε AHCI mode.

Aυτό το τελευταίο είναι που με έχει παιδέψει καθώς τα περισσότερα συστήματα φίλων είναι σε IDE mode και αν το αλλάξεις όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπουτάρει μετά το σύστημα...

Δημοσ.

αν πειραξουμε τα registry για αλλαγη ide σε achi σε αλλο pc παιζει να γινει τπτ;

φιλτατε θα περασεισ πρωτα τους ahci drivers της μητρικής σού κάρτας. άν είναι ο controller intel τότε θα περάσεις τούς οδηγούς ahci της εταιρείας. αναλόγως του chipset θα περάσεις τους αντίστοιχους οδηγούς. μετά θα αλλάξεις τίς ρυθμίσεις από τη registry και μετά θα κάνεις επανεκκίνηση. θα μπείς στο bios και θα αλλάξεις τη λειτουργία από ide σε ahci.θα μπείς στα windows θα τρέξεις το toolbox σε compatibility mode xp service pack 2 και ως διαχειριστής και θα λυθούν τα προβλήματα σου.

μην ξεχάσεις μόνο ο agility να είναι συνδεδεμένος ως δεύτερος αποθηκευτικός δίσκος. εννοείται πως απαγορεύεται να είναι σε usb ή e-sata.μόνο εσωτερικώς συνδεδεμένος .

για αλλαγή από ide λειτουργία σε achi οδηγίες εδώ.

http://forums.pcper.com/showthread.php?t=444831 ή απλούστερα

If you want to change 7 from IDE to AHCI, all you need to do before you change the BIOS setting is look in the registry at HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\msahci and change the 'Start' key to 0. (If an AHCI driver has never run on this machine it's probably 3.) The first time the machine boots in an AHCI controller mode it should load the default AHCI driver properly and prompt for a reboot.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...