Προς το περιεχόμενο

Ποια η διάφορα μεταξύ ΕΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ, τι πρέπει να διαλέξω ?

REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω σαν αποφοιτος ΤΕΙ να παρω παιδαγωγικη επαρκεια απο την ΑΣΠΑΙΤΕ, πριν λιγες μερες βγηκε η προκυρηξη αλλα εχω μπερδευτει και δεν ξερω τι πρεπει να διαλεξω.

Μπορει καποιος που ξερει να μου πει τις διαφορες και τι πρεπει να διαλεξω, με ενδιαφερει πολυ το θεμα και δεν θα ηθελα να κανω καποιο λαθος, επιισης αν τελικα κανω λαθος θα πανε ακλαυτα 50 ευρω που ειναι τα εξοδα συμμετοχης.

Οποιος ξερει παρακαλω να με διαφωτησει, ευχαριστω πολυ :-D

Δημοσ.

Θα επιλέξεις το ΕΠΠΑΙΚ, το ΠΕΣΥΠ είναι για συμβουλευτική και απαιτεί στις περισσότερες περιπτώσεις την κατοχή του ΕΠΠΑΙΚ, δες εδώ http://www.aspete.gr/pesyp/KAYPesyp.pdf

επίσης για να μην χάσεις άδικα τα 50€ δες την μοριοδότηση στις περισσότερες ειδικότητες εάν δεν έχεις μεταπτυχιακό θέλει οπωσδήποτε 2 ξένες γλώσσες για να αναπληρώσεις τα μόρια

Δημοσ.

Θα επιλέξεις το ΕΠΠΑΙΚ, το ΠΕΣΥΠ είναι για συμβουλευτική και απαιτεί στις περισσότερες περιπτώσεις την κατοχή του ΕΠΠΑΙΚ, δες εδώ http://www.aspete.gr/pesyp/KAYPesyp.pdf

επίσης για να μην χάσεις άδικα τα 50€ δες την μοριοδότηση στις περισσότερες ειδικότητες εάν δεν έχεις μεταπτυχιακό θέλει οπωσδήποτε 2 ξένες γλώσσες για να αναπληρώσεις τα μόρια

Ξερεις ποσα μορια θελει στο περιπου ? Εγω εχω βαθμο πτυχιου 6,Lower και γνωση Η/Υ λογο της σχολης μου (Ηλεκτρολογος) , εχω ελπιδες η οχι ?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απάντηση σαφής σε αυτό που ρωτάς, εξαρτάται απο τα προσόντα αυτών που κάνουν αιτήσεις δεν υπάρχει ένα σαφές όριο, πάνω από το οποίο γίνεσαι δεκτός, πάντως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω για Αθήνα και Θεσσαλονίκη που τα παραρτήματα έχουν μεγάλη ζήτηση έχεις λίγα μόρια, 6χ1,5+4+5?? = 18 στείλε την αίτηση πάντως το μόνο που θα χάσεις είναι 50€, αλλά μπορεί και να σταθείς τυχερός, Καλή επιτυχία πάντως

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απάντηση σαφής σε αυτό που ρωτάς, εξαρτάται απο τα προσόντα αυτών που κάνουν αιτήσεις δεν υπάρχει ένα σαφές όριο, πάνω από το οποίο γίνεσαι δεκτός, πάντως χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω για Αθήνα και Θεσσαλονίκη που τα παραρτήματα έχουν μεγάλη ζήτηση έχεις λίγα μόρια, 6χ1,5+4+5?? = 18 στείλε την αίτηση πάντως το μόνο που θα χάσεις είναι 50€, αλλά μπορεί και να σταθείς τυχερός, Καλή επιτυχία πάντως

Οκ σε ευχαριστω πολυ , αν δεν με παρουν (το πιο πιθανο) θα κοιταξω για κανενα μεταπτυχιακο ή θα μαθω και μια δευτερη γλωσσα και ξανα κανω αιτηση στο μελλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...