bill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 νομίζω εξαρτάται περισσότερο απο το μέγεθος του κουτιού σε σχέση με τη δηλωμένη αξία. είχα παραγγείλει ένα dvr, με 4 κάμερες και τα καλώδια,τροφοδοτικά κομπλέ γύρω στα 400ευρώ έκανε και επειδή είχα 60ευρώ επιστροφή πλήρωσα γύρω στα 340. μαζί με τα έξοδα αποστολής με ems. φαντάζομαι μεγάλο κουτί, δεν το είδα ποτέ! όταν έφτασε τελωνείο...μου ζητήσανε το παραστατικό αγοράς. έστειλα αυτό που μου έδωσε ο πωλητής...γύρω στα 60ευρώ ήταν. μου λένε όχι αυτό, το άλλο, απο το paypal... και στέλνω την απόδειξη πληρωμής paypal 340ευρώ. ερε και βγαίνει ένα κοστούμι συν 130ευρώ. ασύμφορη αγορά. πιο ακριβό και να το πάρεις απο εδώ. (αυτός είναι και ο σκοπός) τελικά το δέμα γύρισε πίσω και έχασα γύρω στα 90ευρώ τα έξοδα αποστολής αν το τελικό ποσό πληρωμής ήταν κάτω απο 300ευρώ δεν θα είχαν ζητήσει να πληρώσω δασμό. επειδή ήταν 340 βγήκε το κοστουμάκι. φαντάσου να μην είχα και την επιστροφή-έκπτωση των 60ευρώ, παραπάνω θα έβγαινε ο δασμός. άρα καλό είναι ανάλογα με το μέγεθος του δέματος (τί εντύπωση θα κάνει...) να δηλωθεί και η σχετική αξία και καλύτερα να γίνουν 2 πληρωμές έτσι ώστε αν ζητηθεί κάποια να παρουσιαστεί η μια με σχετικά χαμηλή-αληθοφανή τιμή, να σπάσει η τιμή στα 2 δηλαδή. ελπίζω να βοήθησα.
gesamgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 μιας και το gift ειναι πια ξεπερασμενο να γραφεται καλυτερα "return from service" ή "sample unit" value usd 50-60
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Την παρασκευη μου ήρθαν 5 μπλουζάκια απο skatewarehouse και πλήρωσα τελωνείο 3 euro. Απο οτι βλέπω πλέον προσπαθούν να σου πάρουν οσα μπορούν.
minasyogr7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 προτινω DHL γρηγορες μεταφορες, δεν πειραζει 10 ευρω παραπανω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.