Προς το περιεχόμενο

αναβαθμιση σε SSD

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , θα αγορασω εναν ssd , για λειτουργικο,στον υπαρχοντα Η/Υ ,και θαθελα να με κατατοπισετε ως προς τη διαδικασια και τη σειρα που θ'ακολουθησω για την εγκατασταση του ,και σημειωστε οτι δεν σκοπευω να ξαναπερασω το λειτουργικο.

windows 7

Δημοσ.

Θα πάρεις εικόνα του διαμερίσματος εκκίνησης ή αν δεν έχεις ολοκλήρου του δίσκου με κάποιο ανάλογο πρόγραμμα στο wiki έχει για το ghost και το acronis αν θες ελεύθερο υπάρχει και το clonezilla.

Υπάρχουν δύο τρόποι ή μεταφέρεις αμέσως ολόκληρο το δίσκο στον νέο,disk to disk

ή φτιάχνεις πρώτα την εικόνα του παλιού και την γράφεις μετά στον νέο,disk to image-image to disk.

Δημοσ.

εικονα εχω παρει,με της western digital(το acronis ειναι)του διαμερισματος που εχω το λειτουργικο (οχι δεν εχω το partition που φτιαχνουν τα W7 των ~100 ΜΒ) γιατι τον ειχα διαμορφωση απο πριν,αλλα δεν πιστευω πως παιζει ρολο.Το AHCI το ενεργοποιω απο πριν ? τι αλλο πρεπει να προσεξω?εκτος απο αυτα http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/page__pid__3144445#entry3144445

Δημοσ.

Ahci αν υποστηρίζει ο δίσκος θα βάλεις,αν προβληματιστούν τα windows(αν δεν το είχες και πριν)βλέπουμε.

Δεν χρειάζεται να δεις τίποτα σπουδαίο,περνάς την εικόνα στον ssd,αν σου κάνει νερά επειδή είναι εικόνα από διαμέρισμα τότε κάνε και στον ssd διαμέρισμα για να περαστεί σωστά.

Βγάζεις των παλιό(ή και όχι)αλλά το σημαντικό είναι να αλλάξεις από το bios το ποιος είναι ο πρώτος δίσκος.

Δημοσ.

Ahci αν υποστηρίζει ο δίσκος θα βάλεις,αν προβληματιστούν τα windows(αν δεν το είχες και πριν)βλέπουμε.

Δεν χρειάζεται να δεις τίποτα σπουδαίο,περνάς την εικόνα στον ssd,αν σου κάνει νερά επειδή είναι εικόνα από διαμέρισμα τότε κάνε και στον ssd διαμέρισμα για να περαστεί σωστά.

Βγάζεις των παλιό(ή και όχι)αλλά το σημαντικό είναι να αλλάξεις από το bios το ποιος είναι ο πρώτος δίσκος.

Μαλλον η μητρικη θες να πεις.

Δημοσ.

Ε,και τα δύο πρέπει να έχουν,αν δεν έχει η μητρική θέλει δεν θέλει δεν μπορεί να βάλει,αν υποστηρίζει η μητρική αλλά όχι ο δίσκος αξίζει να βάλεις;;;(αν και ssd χωρίς λίγο δύσκολα,ε; )

Δημοσ.

Ε,και τα δύο πρέπει να έχουν,αν δεν έχει η μητρική θέλει δεν θέλει δεν μπορεί να βάλει,αν υποστηρίζει η μητρική αλλά όχι ο δίσκος αξίζει να βάλεις;;;(αν και ssd χωρίς λίγο δύσκολα,ε; )

Ε μα γι'αυτο το ειπα και εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...