Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Υπαρχουν δεκαδες τετοια sites με προσφορες. Ειναι ολα το ιδιο απλα με διαφορετικες προσφορες ή καποια ειναι καλυτερα; Τι γινεται ως προς την αξιοπιστια; Υπαρχουν μουφα site; Ποια προτεινετε εσεις;
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Κανουν συνεργασιες τα μαγαζια με τα εν λογω site (και λογω του οτι δεν εχουν πολυ δουλεια πλεον, αλλα και για διαφημιση). Για να δεις αν ισχυει ή οχι, πριν πληρωσεις για να παρεις κουπουνι, καλεσε στο καταστημα και ρωτα τους αν εχουν προσφορα (θα ξερουν αυτοι).
Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Το κουπουνι που εκτυπωνω πρεπει να παω στο καταστημα να το δωσω και μετα να ερθουν για τις υπηρεσιες; Ή το δινω την στιγμη που ερχονται σπιτι;
newtech Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ??? Εξαρταται για τι υπηρεσιες μιλας! Δωσε μας το παραδειγμα που θελεις.
Luxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Για συντηρηση air condition στο σπιτι, συντηρηση air condition αμαξιου, πλυσιμο αμαξιου κτλ..
Luxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Καμμια ιδεα; Αγορασα 2 εισητηρια για συντηρηση των 2 air-condition που εχω. Αφου τα τυπωσω τι ακριβως θα κανω;
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καμμια ιδεα; Αγορασα 2 εισητηρια για συντηρηση των 2 air-condition που εχω. Αφου τα τυπωσω τι ακριβως θα κανω; πφ ετσι τη πατησα κι εγω πηρα ενα κουπονι για συντηρηση αρκουδισιον αυτοκινητου που λεγε απο 70 μονο 35.. πηγα σημερα στο συνεργειο και ειχε εξω στην εισοδο μαντεψε τι... συντηρηση αρκουδισιον 35 ευρω...
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Τέτοιες εξυπνάδες κάνουν οι μαγαζάτορες και ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη του στα dealάδικα. Αντί να κάνουν κανονικές προσφορές, το βλέπουν μόνο ως ευκαιρία για διαφήμιση. Που βέβαια στο τέλος γυρνάει πάνω τους, αφού ο πελάτης σιγά μην ξανασχοληθεί μαζί τους όταν νιώσει πως τον κορόιδεψαν...
Luxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παντως για συντηρηση air condition στα 17 ευρω πιστευω οτι ειναι καλα. Κανονικα εχει 30+. Πηρα 2 κουπονια και μου ηρθε ενα e-mail. Τωρα απλα το τυπωνω μια φορα; Τι ακριβως κανω βρε παιδια; Και ποτε το δινω στον υπαλληλο;
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καποιος; Κανεις; γιατι δεν ρωτάς στο site που αγορασες; γιατι δεν μας δινεις λινκ; γιατι δεν το εψαξες πριν το αγοράζεις; δώσε μας στοιχεία. επισης λογικα αγορασες αυτή την παροχή υπηρεσίας απο κάποια Εταιρια, γιατι δεν παιρνεις εκει απευθείας;
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τι σχεση εχει το site; Ειναι ενα απο τα δεκαδες που υπαρχουν. Οπως το soby.gr Δε ξερει κανεις ποια διαδικασια ακολουθουμε;
CyberCr33p Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Συνήθως εκτυπώνεις το κουπόνι και το δίνεις στον υπάλληλο όταν έρθει.
Mika Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ας μυρισουμε ολοι τα νυχια μας να δουμε πως θα βοηθησουμε. ρε συ λουξ ΟΛΕΣ οι προσφορες που εχω παρει πανω στο κουπονι εχουν οδηγιες που τις καταλαβαινει και ενας βλαξ. διαβασε το κουπονι ή στην τελικη σκαναρε το ή δωσε ενα λινκ της προσφορας. αλλιως που να ξερουμε εμεις ποια ειναι η διαδικασια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.