padarofe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Παιδια μια ακομη φορα σας χαιρετω ολους.Θελω να παραγγειλω καποια ρουχα απο το dressforless.Ειναι καλο και αξιπιστο σιτε μου εχουν πει.Δεν ξερω τι πιστευετε και εσεις.Οι τυποι στελνουν με DHL srandart για ελλαδα και ηθελα να μαθω ποσο αργουν.Εχει παραγγηλει καποιος απο γερμανια με DHL και ποσο αργησαν?Απλως επειδη αν τα παραγγειλω σημερα η αυριο τα χρειαζομαι μαξιμουμ για την επομενη πεμπτη.Πιστευετε οτι θα εχει ερθει?
greekparot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Στο όριο είσαι να τα πάρεις την άλλη Πέμπτη που τα θέλεις..
SPANK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Απο ευρώπη συνήθως κάνουν 5 6 ημέρες ειναι ανάλογα. Εμένα απο αγγλία απο amazon uk μου είχαν έρθει τα πράγματα σε 3 ημέρες και οχι με express
sfakattack Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 2 αγορές έχω κάνει από το συγκεκριμένο μαγαζί.Τη μια ήρθαν σε 5 εργάσιμες,την άλλη φορά σε 9...Δύσκολο το βλέπω μεταξύ μας.
padarofe Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 και δε μου λετε ποιος ειναι ο επισημος διανομεας της DHL για ελλαδα?Μενω επαρχια γιαυτο.Πχ η UPS συνεργαζεται με γενικη ταχυδρομικη και καθε φορα μου το στελνουν αυτοι.Η DHL ομως με ποιον συνεργαζεται?
sfakattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Η DHL έχει υποκατάστημα σχεδόν σε όλες τις Ελλάδας,οπότε εξυπηρετεί η ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.