Προς το περιεχόμενο

Βιβλια, κομικς and others που θα θελατε να δειτε σε TV Show

DKNI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αυτό είναι video game. Πολύ καλό (το έχω από τη χρονιά που κυκλοφόρησε), ... αλλά video game, και εδώ αναφερόμαστε σε σειρά.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Preacher μόνο, με υπερτούμπανη παραγωγή και χωρίς λογοκρισία.

Το 100 Bullets που αναφέρθηκε πιο πίσω, προτιμώ να μείνει στο comic. Δε πιστεύω ότι μπορεί να αποδοθεί σε σειρά, για ταινία ούτε καν.

Α και The Boys φυσικά.

Δημοσ.

Έτσι πως έχουν γίνει τα πράγματα, και βλέπουμε ΓΑΜΑΤΕΣ 10-12 επεισόδια/σεζόν σειράρες, θα ήθελα να δω το Zelda : Orcarina of Time σε ΜΙΑ σεζόν απο 10 επεισόδια με γαμάτη ΗΒΟ παραγωγή. 10 επς, όχι ξεζούμισμα. Band of Brothers φάση. Short, to the point, and epic.

Δημοσ.

Το 100 Bullets που αναφέρθηκε πιο πίσω, προτιμώ να μείνει στο comic. Δε πιστεύω ότι μπορεί να αποδοθεί σε σειρά, για ταινία ούτε καν.

Βασικα εχω το ιδιο θεμα. Φοβαμαι οτι αν γινει αποπειρα (εννοειται ΜΟΝΟ σειρα) θα στραβωσει

Αλλα απο την αλλη, σκεψουν αν γινει σωστα :devil: :devil: :devil: (μονο και μονο τα γκομενακια :devil: )

Δημοσ.

The Sandman από Neil Gaiman.

Μόνο υπό πολύ αυστηρές προϋποθέσεις όμως. Είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθεί στην οθόνη χωρίς να χάσει τη μαγεία του οπότε τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να το αφήνανε κι εκεί που είναι...

Δημοσ.

το preacher ρε σεις, φωναζει να γινει σειρα...απλα πιστευω οτι μονο το hbo μπορει να την κανει, αφου το fx δεν ασχολειται με σειρες φαντασιας. Και προφανως δεν θελουν μια σειρα που απευθυνεται στο ιδιο κοινο με το true blood...

Ισως τους ενοχλει το οτι το πριτσερ ανακατευει τη θρησκεια και ισως να φοβουνται αντιδρασεις...Γιατι πριν κανα 2 χρονια υπηρχε σχεδιασμος να γινει...αλλα λενε πως αλλαξε διευθυντης στο hbo και το εφαγε η μαρμαγκα...

Τωρα ειναι να γινει ταινια, με σκηνοθετη τον sam mendes, αλλα πραγματικα δεν βλεπω να λειτουργει σαν ταινια...ακομα και αν ο σκηνοθετης ειναι καλος...Ειναι μεγαλη ιστορια για να χωρεσει σε ενα διωρο(ακομα και 3 διωρα)...

Δημοσ.

Δεν ξερω απο Sandman και πολυ Sandman ακουω, για διαφωτιστε

Το καλύτερο κόμιξ που έχω διαβάσει ever. Σκοτεινό, φοβεροί χαρακτήρες, απίστευτη μυθολογία, εμπνευσμένες ιστορίες και διάλογοι. Καθαρά για ενήλικες.

Κάτι παραπάνω από κόμιξ, θα τολμούσα να πω λογοτεχνία.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Sandman_%28Vertigo%29

Δημοσ.

Το Sandman μονο ο David Lynch θα μπορουσε να το κανει.ειναι στο πεδιο του.

αλλα πιστευω μια σειρα με την Death θα ηταν πιο δημοφιλης και πιο ενδιαφερουσα.

Α και The Boys φυσικά.

συζηταται να γυριστει.αλλα κατι μου λεει DC/Marvel θα λυσαξουν να μην βγει αυτη η σειρα ποτε για ευνοητους λογους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Secret Wars 1 ισως και 2. All time favourites απλα.

Πρεπει να βγει οπωσδηποτε σε καποια οθονη, για σινεμα φοβαμαι πως θα ηταν πολυ περιληπτικη αποδοση δεδομενου του μεγεθους της σειρας.

Οποτε series, με γαματα εφε και γαματους ηθοποιους. Δηλαδη με τιποτα :(

Δημοσ.

για σινεμα ξεχνα το.

εδω το Avengers που εχει 6 super-heroes αντι για εναν,γυριζεται με το μισο budget απο οτι ο Ιron Man 1.

καταλαβαινει για τι epic battles μιλαμε...

Δημοσ.

Oι μυθοι των Οτορι...για ταινια,το προτεινω σε ολους,γαμει πολυ!!

4 βιβλια+1 prequel που βγηκε τωρα

Εχει ακουστει οτι το πρωτο βιβλιο ειναι στα ψιλοσκαρια....

Δημοσ.

Το Sandman μονο ο David Lynch θα μπορουσε να το κανει.ειναι στο πεδιο του.

αλλα πιστευω μια σειρα με την Death θα ηταν πιο δημοφιλης και πιο ενδιαφερουσα.

Νομίζω ότι καλύτερα θα το έκανε ο Del Toro. Με το Lynch θα το χάναμε, είναι που είναι αλλού η ιστοριά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...