DKNI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Με την ποιοτητα που εχουν καποιες σειρες πλεον σαν παραγωγη, πιστευω οτι το Εκκρεμες μόνο σε tv show μπορει να λειτουργησει. Είμαι κάθετα αντιθετος σε μεταφορα στον κινηματογραφο και πολυ χαρουμενος που δεν το εχει επιχειρηση κανεις εδω και 25 χρονια
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 o τίτλος λέει TV Show, άρα series, η ταινία είχε βγει cinema και ήταν απαράδεκτη... και σε tv show εχει βγει.
DKNI Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Το Spawn εχει βγει σε σειρα? Ποτε καλε? Οχι οτι θα το εβλεπα, και το κομικ που ειχα διαβασει (ελαχιστα βεβαια και απο αλλον) μαπα μου ειχε φανει
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μια καλύτερη εκδοχή του Hitchhiker's guide to the Galaxy παρακαλώ, με απ' όλα. Άμα είναι να την κάνετε σαν την ταινία, όμως, όχι ευχαριστώ. Τώρα που το σκέφτομαι και τα Dirk Gently θα γινόντουσαν ωραία σειρά. Ίσως καλύτερη. Και μόνο για τον κεντρικό χαρακτήρα... Θα ταίριαζε γενικώς στο στυλ κάποιων σειρών που βγάζουν τελευταία, όπου όλη βασίζεται στον πρωταγωνιστή (Dexter, House κτλ). υπαρχει.αγγλικη σειρα του 80.πολυ καλυτερη της ταινιας αλλα με χειροτερα εφε οπως ειναι φυσικο. Το Spawn εχει βγει σε σειρα? Ποτε καλε? Οχι οτι θα το εβλεπα, και το κομικ που ειχα διαβασει (ελαχιστα βεβαια και απο αλλον) μαπα μου ειχε φανει οντως το κομικ ειναι τρελη μ..κια.διολου περιεγου που η αμερικανικη βιομηχανια κομικ παει κατα διαολου με ολα αυτα τα σκουπιδια που βγαζουν.
Kakashi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Sandman απο Gaiman .- Άντε και Έλρικ που είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω..
Dimnikou1971 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Εγώ θα ήθελα να βγεί το Σιλμαρίλλιον, να ξεκινήσει τώρα κ να τελειώσει σε 15 σεζόν!
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μια σειρά στο σύμπαν του Blade Runner (χωρίς απαραίτητα να ακολουθεί τον Deckard ως κεντρικό χαρακτήρα). υπαρχει και τετοια σειρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 υπαρχει.αγγλικη σειρα του 80.πολυ καλυτερη της ταινιας αλλα με χειροτερα εφε οπως ειναι φυσικο. Γι' αυτό έγραψα "μια καλύτερη εκδοχή". Τη σειρά υπονοούσα, όχι την ταινία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 και σε tv show εχει βγει. "live action"? Εγώ θα ήθελα να βγεί το Σιλμαρίλλιον, να ξεκινήσει τώρα κ να τελειώσει σε 15 σεζόν! δεν θα το ήθελα, θα πέσει βιασμός και το φοβάμαι...άσε που πρέπει να αγοράσουν τα δικαιώματα πρώτα, διότι δεν πάνε πακέτο με του Lord of the Rings όπως πάει το Hobbit...
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Αν γίνει σειρα το Σιλμαριλλιον, καλύτερα μάλιστα anime τοτε πιστευω θα έχει μεγαλη επιτυχια σαν αποτελεσμα. Εμπορική επιτυχία δεν θα έχει γιατι δεν είναι μια ιστορία, δεν έχει πλοκή, δεν μπορεις να δεθεις με ήρωες που βλέπεις για 2-3 επεισόδια και μετά πεθαίνουν αρα το ουδετερο κοινο δεν προκειται να το δει. Οπότε έχοντας υπόψιν ότι δεν θα γίνει εμπορική επιτυχία καμια εταιρία δεν θα αναλάβει την παραγωγή του, που για να εχει σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι ιδιαιτερα πολυέξοδη. Αnime λοιπον καθαρά και μονο για τους φαν. Θεωρώ ότι μια σειρα δεν μπορει να πετσοκόψει το βιβλίο γιατι δεν την πιέζει ο χρόνος ή αλλη παράγοντες όπως μια ταινια. BTW και το Lord of the Rings θα ήθελα να το δω σε σειρα 20-22 επεισοδιών συνολικα..
DhZou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Όλη τη σειρά βιβλίων του R.A. Salvatore με τον Drizzt θα ήθελα... Αλλά καλογυρισμένη, όχι όπως κάτι πατάτες Dungeons and Dragons που έχουν βγάλει...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 υπαρχει και τετοια σειρα.Από όσο ξέρω, όχι.
xavier Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 το spawn εχει βγει σε καρτουν απο το hbo και ειναι φανταστικο...η ταινια ηταν μαπα, αν και ειχε συμπαθητικο σαουντρακ. απο οσο ειχα διαβασει ετοιμαζονται και καινουριο καρτουν και ταινια.
KilliK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Από όσο ξέρω, όχι. http://www.imdb.com/title/tt0126817/
xavier Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt0126817/ Blade Runner (Video Game 1997) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.