DKNI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δεδομένης της στροφής πολλών απο τις ταινιες προς τα tv shows, προτείνετε βιβλία ή κόμικς ή άλλου είδους media που θα θελατε να δειτε σε σειρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Warhammer 40K, Vampire the Masquerade και Spawn θα ήθελα! σειρές uber high προϋπολογισμού ασφαλώς, μιας και οι ταινίες δεν πρόκειται να μας φτάσουν
xavier Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ο μεγαλος καημος μου ειναι το preacher του ennis. σειρα στο hbo θα καραελεγε..,επισης μια σειρα hellblazer γιατι οχι? το constantine μου αρεσε. Fables,Y: The Last Man, Transmetropolitan, Ex Machina επισης καλα για σειρες για ταινιες blacksad,The Keepers Of The Maser(frezzato),Mémoires du XXe(yslaire),The Black Order Brigade,hunting party(bilal)
12BarBlues Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Τα Daredevil των Bendis - Brubaker θα ήταν καλή επιλογή για σκοτεινή σειρά καλού προυπολογισμού. (ναι ειμαι του υπερηρωικού κυριως)
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καμια σειρά από τα βιβλία του Gavriel Kay ίσως..
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 και Spawn θα ήθελα! υπαρχει σε ταινια.. Να πω και γω ή ειναι φανερο? και Hitman ταινια υπαρχει
DKNI Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 και Hitman ταινια υπαρχει ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΙΕΡΟΣΥΛΕ!!! Ποιος Hitman ρε Γατακι47??? Α ρε Agent Graves που σου χρειαζεται
ScarletK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Legacy of Kain και Mage της Whitewolf. Ε και ένα Έλρικ για χωνευτικό και τα βιβλία του Gibson για το rp. Συμφωνώ και με το warhammer. Είμαι βολικός άνθρωπος εγώ. Οτιδήποτε από ghost in the shell universe επίσης. Και deus ex. @Thresh είδα πρόσφατα 3 επεισόδια από την σειρά Vampire που είχε βγει, με τις ευλογίες της whitewolf και μαράζωσα λίγο. Μαράθηκαν τα νιάτα μου και χάθηκε η ομορφιά μου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 υπαρχει σε ταινια.. o τίτλος λέει TV Show, άρα series, η ταινία είχε βγει cinema και ήταν απαράδεκτη... Legacy of Kain @Thresh είδα πρόσφατα 3 επεισόδια από την σειρά Vampire που είχε βγει, με τις ευλογίες της whitewolf και μαράζωσα λίγο. Μαράθηκαν τα νιάτα μου και χάθηκε η ομορφιά μου! το ξέχασα τελείως το Legacy of Kain, αλλά αυτό ταινία, όχι σειρά ναι δυστυχώς ήταν απαράδεκτη η σειρά
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μια καλύτερη εκδοχή του Hitchhiker's guide to the Galaxy παρακαλώ, με απ' όλα. Άμα είναι να την κάνετε σαν την ταινία, όμως, όχι ευχαριστώ. Τώρα που το σκέφτομαι και τα Dirk Gently θα γινόντουσαν ωραία σειρά. Ίσως καλύτερη. Και μόνο για τον κεντρικό χαρακτήρα... Θα ταίριαζε γενικώς στο στυλ κάποιων σειρών που βγάζουν τελευταία, όπου όλη βασίζεται στον πρωταγωνιστή (Dexter, House κτλ).
xavier Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μια καλύτερη εκδοχή του Hitchhiker's guide to the Galaxy παρακαλώ, με απ' όλα. Άμα είναι να την κάνετε σαν την ταινία, όμως, όχι ευχαριστώ. Τώρα που το σκέφτομαι και τα Dirk Gently θα γινόντουσαν ωραία σειρά. Ίσως καλύτερη. Και μόνο για τον κεντρικό χαρακτήρα... Θα ταίριαζε γενικώς στο στυλ κάποιων σειρών που βγάζουν τελευταία, όπου όλη βασίζεται στον πρωταγωνιστή (Dexter, House κτλ). http://en.wikipedia.org/wiki/Dirk_Gently_(TV_series) καλα που μου το θυμησες, εβαλα να δω τον πιλοτο παντως νομιζω οτι ειναι δυσκολο να μεταφερθει ο ανταμς στην οθονη...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μια σειρά στο σύμπαν του Blade Runner (χωρίς απαραίτητα να ακολουθεί τον Deckard ως κεντρικό χαρακτήρα).
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Dirk_Gently_(TV_series) καλα που μου το θυμησες, εβαλα να δω τον πιλοτο παντως νομιζω οτι ειναι δυσκολο να μεταφερθει ο ανταμς στην οθονη... WTF?!!! Ask and you shall receive! OK, πρέπει να μάθω λεπτομέρειες αμέσως! Μια φωτογραφία του ηθοποιού πάντως, μου άρεσε.
xavier Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 επισης απο σαιφαι αγαπημενος μου συγγραφεας ειναι και ο νορμαν σπινραντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.