XenoVagrant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αυτο θα κανω, order απο καταστημα σε NY, αποστολη στο NJ που ειναι διπλα και μετα θα ξαναφτασει ευκολα σε NY και απο εκει σε εμενα εν τελει . Το καλυτερο deal που εχω βρει ειναι αυτο: http://www.bhphotovideo.com/c/product/756789-REG/Apple_MC721LL_A_15_4_MacBook_Pro_Notebook.html
ThanosA Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 εγω σκεφτομαι για refurbished απο apple store.
XenoVagrant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δε θα το εκανα, διοτι αν επαιρνα απο Apple store οπου και θα πληρωνα φορους εν τελει, τουλαχιστον θα επαιρνα το educational discount για να γλυτωσω $100 και να παρω και τη gift card αλλων $100.
ThanosA Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ααααα βλεπω το εχεις ψαξει πολυ το θεμα! Educational discount πως μπορω να παρω? Δε θα το εκανα, διοτι αν επαιρνα απο Apple store οπου και θα πληρωνα φορους εν τελει, τουλαχιστον θα επαιρνα το educational discount για να γλυτωσω $100 και να παρω και τη gift card αλλων $100.
Crizzt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Brotip: Αν ειστε στη ΝΥ και εχετε δυνανοτητα να κανετε ενα ταξιδακι 3 ωρων στο Newark, Delaware, μπορειτε να ψωνισετε απο το Apple Store εκει με 0% state tax.
XenoVagrant Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Thanks for the tip, αλλα μιας και δεν ειμαι εγω εκει αλλα διαφοροι φιλοι παραπαει να τους αγγαρεψω για κατι τετοιο. ThanosA για να παρεις αυτη την προσφορα αρκει να βαλεις καποιον να το αγορασει για σενα απο οποιοδηποτε Apple Store. Αρκει βεβαια αυτο το ατομο να ειναι μαθητης, φοιτητης ή καθηγητης.
themis_81 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Brotip: Αν ειστε στη ΝΥ και εχετε δυνανοτητα να κανετε ενα ταξιδακι 3 ωρων στο Newark, Delaware, μπορειτε να ψωνισετε απο το Apple Store εκει με 0% state tax. Ακριβως Μιας και εχω προσφατο το ταξιδι στην Αμερικη , εχουμε και λεμε ... ΤΕΛΩΝΕΙΟ Αν ειστε σε πτηση με ανταποκριση σε ευρωπαικο προορισμο δεν θα ενοχλησετε κανεναν και δεν θα σας ενοχλησει και κανεις ! Καλο θα ηταν να βαλετε την συσκευασια στις αποσκευες και το μηλαρακι να το παρετε σαν χειραποσκευη για να μην παθει και τιποτα απο τις τουμπες που φερνουν οι βαλιτσες στην μεταφορα . Εγω ετσι εκανα με 4 Macbook Pro που εφερα πριν 1 μηνα σχεδον και δεν μας κοιταξε κανεις . Ουτε στο JFK ουτε Ελβετια , ουτε Ελλαδα . ΑΓΟΡΑ Εννοειται σας συμφερει να το αγορασετε απο Πολιτεια που δεν εχει φορους για να γλυτωσετε αλλο ενα σεβαστο ποσο εκτος απο την ισοτιμια . Το B&H εχει φορους κανονικοτατα στην NY που ψωνισα σχεδον 3000$ και εννοειται πως δεν κανουν καμμια εκπτωση σε κανεναν . Αν μπειτε στο καταστημα και δειτε τους εργαζομενους θα καταλαβετε γιατι Οσο για το θεμα της ANTIGLARE οθονης ... Απο τα 4 MacBook Pro που αγορασα τα 2 ειχαν antiglare ( Το ενα 17ρι και το ενα 15ρι με high Res ) και τα αλλα 2 τα 13'' ειχαν glossy . Εμενα μου αρεσει η antiglare γιατι και στα παρκα που πηγαινα και καθομουν και εφτιαχνα εικονες στο Photoshop οσο ηλιο και να ειχε δεν με ενοιαζε καθολου . Τα μικρα που δεν ειχαν , εβλεπα ολα τα φυλλα απο τα δεντρα και γενικα ηταν λιγο παιδεμα για να το δουλεψω . Σαν φωτογραφος βεβαια ισως ειμαι πιο απαιτητικος με το τι θελω να βλεπω , αλλα πιστευω οτι σε φωτεινο περιβαλλον τα antiglare ειναι πιο ανετα . Ειναι πιο ομορφα τα glossy αλλα για καποιον που θελει να βλεπει καθαρα και να μην εχει πονοκεφαλο μετα απο λιγο λογω αντανακλασεων ειναι μονοδρομος .
ThanosA Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ωραια ,εχω φιλους που σπουδαζουν και μπορουν να το αγορασουν για μενα..Αλλα εδω ειναι που κολλαω..Ο αδερφος μου χρειαστηκε την εγγυηση για το air και του το εφτιαξε η istorm δωρεαν αφου φυσικα ηταν μεσα στην εγγυηση και το μονο που το ζητησαν ηταν ονομα και serial number για να τσεκαρουν οτι ειναι δικο του.Αυτο που θελω να πω ειναι,αν το αγορασει ο φιλος μου το macbook δεν θα του το βαλουν στο ονομα του εκεινη τη στιγμη απο το apple store ή οταν το ανοιξω εγω για πρωτη φορα και χρειαστει να το κανω register θα βαλω τα δικα μου στοιχεια και ολα comple?αν δεν εγινα σαφης πειτε μου Δε θα το εκανα, διοτι αν επαιρνα απο Apple store οπου και θα πληρωνα φορους εν τελει, τουλαχιστον θα επαιρνα το educational discount για να γλυτωσω $100 και να παρω και τη gift card αλλων $100.
Angeldust Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ωραια ,εχω φιλους που σπουδαζουν και μπορουν να το αγορασουν για μενα..Αλλα εδω ειναι που κολλαω..Ο αδερφος μου χρειαστηκε την εγγυηση για το air και του το εφτιαξε η istorm δωρεαν αφου φυσικα ηταν μεσα στην εγγυηση και το μονο που το ζητησαν ηταν ονομα και serial number για να τσεκαρουν οτι ειναι δικο του.Αυτο που θελω να πω ειναι,αν το αγορασει ο φιλος μου το macbook δεν θα του το βαλουν στο ονομα του εκεινη τη στιγμη απο το apple store ή οταν το ανοιξω εγω για πρωτη φορα και χρειαστει να το κανω register θα βαλω τα δικα μου στοιχεια και ολα comple?αν δεν εγινα σαφης πειτε μου Δεν δηλώνεις στοιχεία ούτε οτιδήποτε άλλο στο Apple Store. Πληρώνεις, παίρνεις την απόδειξη και φεύγεις. Brotip: Αν ειστε στη ΝΥ και εχετε δυνανοτητα να κανετε ενα ταξιδακι 3 ωρων στο Newark, Delaware, μπορειτε να ψωνισετε απο το Apple Store εκει με 0% state tax. Αυτό ακριβώς έκανα τον Σεπτέμβριο που ήμουν ΝΥ. Συμφέρει αν θέλεις να πάρεις αρκετά πράγματα. Εγώ πήρα 4 ipad, 1 macbook και αρκετά ρούχα παπούτσια κλπ. Συνολικά γλίτωσα περίπου στα 600$ Βέβαια είχα αυτοκίνητο και βόλευε, δεν ξέρω με τρένο λεοφωρείο κλπ τι παίζει. Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν η θυμούνται απο άλλες χρονιές. Επίκειται πιθανό ταξίδι Νοέμβριο Αμερική. Μάλλον θα πέσει μέσα η Black Friday που γίνεται ο πανικός του πανικού με τις τιμές. Τι παίζει με τα apple stores? Εχουν τρελές διαφορές στις τιμές ή τιποτα το ιδιαίτερο?
Crizzt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μια ερώτηση σε όσους γνωρίζουν η θυμούνται απο άλλες χρονιές. Επίκειται πιθανό ταξίδι Νοέμβριο Αμερική. Μάλλον θα πέσει μέσα η Black Friday που γίνεται ο πανικός του πανικού με τις τιμές. Τι παίζει με τα apple stores? Εχουν τρελές διαφορές στις τιμές ή τιποτα το ιδιαίτερο? Περσι που κοιταξα ειχαν $100 εκπτωση σε οποιοδηποτε Mac. Οι authorized resellers (στυλ BestBuy κλπ) ομως ειναι που κανουν καλυτερες προσφορες και εκει σιγουρα βρησκεις καλυτερες τιμες στις εκπτωσεις.
mchrisober Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 φιλε η apple δεν κανει εκπτωσεις την μερα αυτη. Απλα ειχε κοψει περυσι 50 δολλαρια απο τα ipad. Γενικα μην περιμενεις τετοιες προσφορες απο απλ. Ημουν εκει εκεινες τις μερες γι αυτο στο λεω.
Crizzt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 φιλε η apple δεν κανει εκπτωσεις την μερα αυτη. Απλα ειχε κοψει περυσι 50 δολλαρια απο τα ipad. Γενικα μην περιμενεις τετοιες προσφορες απο απλ. Ημουν εκει εκεινες τις μερες γι αυτο στο λεω. Μμμ... μαλλον λαθος θυμασαι
mchrisober Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 οκ φιλε, θυμομουν μονο το Ipad, αλλα 100 δολλαρια ειναι σαν να μην πληρωνεις τον φορο. Τεσπα εαν το παρει απο Αμερικη και θελει να γλιτωσει ας το παρει εκεινη την μερα. Αλλα εχε υπ οψην σου οτι πρεπει να στηθει απο τις 4 το πρωι πριν ανοιξουν τα μαγαζια, μεσα στο κρυο(εκτος εαν παει Florida ) και θα γινετε οχι απλα πανικος-απλα δεν υπαρχουν τα μαγαζια εκεινη την μερα. Και φυσικα πρεπει να βρει αυτο που θελει, να υπαρχει στοκ στο μαγαζι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.