Προς το περιεχόμενο

Xτυπάει ο δίσκος με Avira antivir

giannisko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.

Ειχα antivarius το Kaspersky ,αλλα ελέω κρισης ειπα να βαλω ενα free antivarius.

Εβαλα το ΑVIRA που διαβασα πολυ καλα λογια ,αλλα χτυπαει ο δισκος ,ξερετε το γνωστο ντον-ντον επαναλαμβανομενο καθε 2 sec,το βγαζω και δοκιμαζω AVG και ολα μια χαρα ,επισης ολα καλα και με το AVAST .

Επειδη θα προτιμουσα το ΑVIRA αλλα θα μου διαλυσει τον σκληρο ,μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε αν μπορει να γινει κατι να σταματησει ? και που οφειλεται αυτο το κουφο γεγονος να μου βαραει τον δισκο το ΑVIRA ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εβαλα το ΑVIRA που διαβασα πολυ καλα λογια ,αλλα χτυπαει ο δισκος ,ξερετε το γνωστο ντον-ντον επαναλαμβανομενο καθε 2 sec,το βγαζω και δοκιμαζω AVG και ολα μια χαρα ,επισης ολα καλα και με το AVAST .

Ευχαριστω

Μπας και εννοείς το ηχειάκι?Αν σου χτυπάει το ηχειάκι έχει βρει πράγμα για ξεσκαρτάρισμα!Κάνε full scan για να στα βάλει σε μια σειρά.Εκδοση free έτσι?

Αν ακούς χτύπημα της κεφαλής του δίσκου....πότε είναι αυτό?κατά το scan?Και σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι.

Δημοσ.

Μπας και εννοείς το ηχειάκι?Αν σου χτυπάει το ηχειάκι έχει βρει πράγμα για ξεσκαρτάρισμα!Κάνε full scan για να στα βάλει σε μια σειρά.Εκδοση free έτσι?

Αν ακούς χτύπημα της κεφαλής του δίσκου....πότε είναι αυτό?κατά το scan?Και σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι.

Oχι το ηχειακι,ναι εκδοση free ειναι ,ετσι και αλλιως ειναι desctop pc ,χτυπημα κεφαλης δισκου ειναι ,οταν ανοιγω το pc και φορτωνει τα προγραματα μετα κανει συνεχεια η κεφαλη του δισκου ντογκ-ντογκ συνεχομενα,το θεμα ειναι γιατι μονο με το avira antivir το κανει αυτο ? και με τα αλλα antivarius ειναι μια χαρα.

Στην προηγουμενη εκδοση του ΑVIRA μου εκανε το ιδιο αλλα απενεργοποιουσα το αντιβαριους και το ενεργοποιουσα ξανα και σταματαγε το χτυπημα της κεφαλης του δισκου,στην νεα εκδοση που αυτοματα κατεβασε και που το απενεργοποιω συνεχιζει να χτυπαει ο δισκος,και δεν μπορω να εχω την προηγουμενη εκδοση γιατι με το update με φερνει στην νεα εκδοση παντα.

Στο notebook εχω το avira και λειτουργει μια χαρά .

Δημοσ.

Παιδιά κανείς δεν γνωρίζει αυτό το κουφό πρόβλημα,μέ το χτυπημα του σκληρου δισκου μονο στο Avira antivir ?

Δημοσ.

Λίγο περίεργο μου φαίνεται το Avira αλλα και οποιοδήποτε antivirus να ειναι υπεύθυνο για το τοκ τοκ που ακούς.

Μήπως δεν ειναι ο δίσκος που ακούς αυτον τον θόρυβο και ειναι κάτι αλλο ?

Δημοσ.

Λίγο περίεργο μου φαίνεται το Avira αλλα και οποιοδήποτε antivirus να ειναι υπεύθυνο για το τοκ τοκ που ακούς.

Μήπως δεν ειναι ο δίσκος που ακούς αυτον τον θόρυβο και ειναι κάτι αλλο ?

Kαι εγω εχω φαει φλασιά με αυτο το κουφο ,αλλα ειναι η κεφαλη του δισκου ,και το περιεργο ειναι δοκιμασα και το AVG και το AVAST και δεν μου κανει αυτο το θορυβο,μονο με το ΑVIRA χτυπαει ο δισκος ,ειναι να τρελλαινομαι δηλαδη με αυτο το κουφό.

Στο τελος θα αφησω το AVAST απο οτι φαινεται επειδη ειναι πιο ελαφρυ,σαν το ΑVIRA.

Το AVG το ειδα οτι ειναι πιο βαρυ προγραμμα,και μου μειωνει την ταχυτητα στις εφαρμογες.

Δημοσ.

πραγματικά είναι απ τα πιο παράξενα που έχω ακούσει!!Κανένα chkdsk δοκίμασες να κάνεις ?

Εκανα και chkdsk ,παλι τά ίδια,δεν πειραζει θα κρατήσω το AVAST τελικά.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...