Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ποιο λόγο σκέφτομαι να μην το κάνω:

εχει απειρες δωρεάν εφαρμογές αλλά και αυτές που πληρώνεις κοστίζουν 0,79 ευρω. Δηλαδή με 15ευρώ αγοράζεις όλο το τοπ 25 του itunes. με εξέρεση κατι navigators που κάνει 9,99 και δεν ξέρω αν έχει κάποιο άλλο must ακριβό.

οταν βγει update το κάνεις και τέλος. στο jb δεν ξέρεις αν θα υποστίρίζει το νέο update και όταν το κάνεις σου σβήνει τα πάντα. που σημαίνει πρέπει να κάνεις συχνά backup για να μη χάσεις φωτογραφίες κτλ.

Δεν μπλέκεις με το ρίσκο να σου μπρικάρει.

Διαβάζοντας αυτό δεν πίστικα στο να το κάνω.

Μόνο τα themes είναι που με γαργάλησε λίγο.. αλλά αξίζει το κόπο?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για ποιο λόγο σκέφτομαι να μην το κάνω:

εχει απειρες δωρεάν εφαρμογές αλλά και αυτές που πληρώνεις κοστίζουν 0,79 ευρω. Δηλαδή με 15ευρώ αγοράζεις όλο το τοπ 25 του itunes. με εξέρεση κατι navigators που κάνει 9,99 και δεν ξέρω αν έχει κάποιο άλλο must ακριβό.

οταν βγει update το κάνεις και τέλος. στο jb δεν ξέρεις αν θα υποστίρίζει το νέο update και όταν το κάνεις σου σβήνει τα πάντα. που σημαίνει πρέπει να κάνεις συχνά backup για να μη χάσεις φωτογραφίες κτλ.

Δεν μπλέκεις με το ρίσκο να σου μπρικάρει.

Διαβάζοντας αυτό δεν πίστικα στο να το κάνω.

Μόνο τα themes είναι που με γαργάλησε λίγο.. αλλά αξίζει το κόπο?

Δεν προσπαθώ ούτε να σε πείσω ούτε τίποτα τέτοιο φίλε μου, αλλά σου προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα απ τα themes, τα οποία για μένα είναι πολύ σημαντικά γιατί όλη μέρα το βλέπεις, αμαρτία να μην το κάνεις να ναι όπως ακριβώς θες.

Επίσης δεν πιστεύω να θεωρείς και συ την αναφορά περιττή τώρα που πήρες iPhone?

Το πιο σπαστικό για μένα όμως ειλικρινά είναι το ότι δε μπορείς να σβήσεις μια μια τις κλήσεις απ το ιστορικό, δυνατότητα την οποία επίσης αποκτάς με το jb.

Το θέμα με το bluetooth έχει χιλιοαναλυθεί και αυτοί που είναι κατά θα σου πουν χίλιους δύο τρόπους να κάνεις αυτό που θα κανες με το bt, αλλά είναι κάτι που λείπει ότι και να λένε.

Τέλος αναφορικά με τα cracked apps το θέμα είναι προσωπική γνώμη του καθενός, οπότε δεν θα σου πω κάτι πάνω σ αυτό.

Για τα μειονεκτήματα τώρα αν με το μπρικάρει εννοείς να πάθει κάτι, δεν έχει αποδειχθεί, ούτε καν έχει ακουστεί πως το jb προκαλεί κάποια βλάβη στο τηλέφωνο ή το επηρεάζει σε κάτι εκτός ίσως απ την κατανάλωση της μπαταρίας και αυτό σε κάποιες εκδόσεις και με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές εγκατεστημένες.

Το backup δεν πρέπει να μου χει πάρει ποτέ πάνω από 10 λεπτά.

Παρ όλα αυτά όμως το θέμα φίλε μου είναι τελείως υποκειμενικό, αν είσαι ευχαριστημένος απ τη συσκευή σου την αφήνεις ως έχει και όλα καλά ;)

Δημοσ.

Καλή ερώτηση, αλλά μήπως δεν πρέπει να την κάνεις στους χρήστες αλλά στην Apple;;;

Γιατί;;; Είδες εσύ η Apple να συμβουλεύει τους χρήστες να κάνουν jailbreak;;; Οι χρήστες θέλουν και το κάνουν... Αν μιλάς για τους ηλίθιους περιορισμούς της Apple που μερικούς τους ωθούν να κάνουν jailbreak συμφωνώ. Αν εννοείς κάτι άλλο πες το πιο αναλυτικά.

Δημοσ.

Οι περιορισμοί της Apple δεν σηκώνουν χαρακτηρισμούς, είναι αυτοί που είναι και τους δέχεσαι με την αγορά της συσκευής και ενώ το jailbreak μπορεί να είναι νόμιμο, η Apple οφείλει να κλείνει όλα αυτά τα κενά που εκμεταλλεύονται βγάζοντας άμεσα νέο firmware όπως έκανε και κάνει η Sony. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι χρήστες ότι καταστρέφουν το user experience??? Η συσκευή πωλήθηκε κλειδωμένη και ως κλειδωμένη πρέπει να παραμείνει και ως τέτοια να λειτουργεί.

Η Apple θα πρέπει να κινηθεί άμεσα ώστε να μην αφήσει την παραμικρή υπόνοια ότι υποστηρίζει με αυτή την αδράνειά της την πειρατεία που θα δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις στους developers.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα. Βλέπω πως μετά από τόσα χρόνια ύπαρξης του jb υπάρχουν άτομα που εναντιώνονται σθεναρά χωρίς να έχουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Είναι λες και βλέπεις άτομα που δουλεύουν για την apple. Σε ότι αφορά το jb είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός. Αν θέλεις το κάνεις αν πάλι δεν θέλεις απλά δεν το κάνεις. Προσωπικά το iPhone μου το έκανα jb μετά από 1 χρόνο και αυτό γιατί ήθελα κάποιες δυνατότητες που μπορείς να βρεις σε ένα κινητό των 30€ αλλά όχι στο iPhone (για μένα ήταν η διαγραφή κλήσεων μία-μία).

Τώρα αν κάποιον δεν τον ενοχλεί αυτό μπορεί να αφήσει το κινητό ως έχει

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορεί εύκολα από πολλούς να γίνει κατανοητό είναι ότι η κάθε συσκευή λανσάρεται στην αγορά με ένα συγκεκριμένο-μοναδικό τρόπο που την κάνει να διαφέρει από όλες τις άλλες οπότε και σε αυτή την αίσθηση έχει επενδύσει και αυτή πρέπει να προστατέψει ως κόρη οφθαλμού από όσους έχουν σκοπό να την κάνουν σαν όλες τις άλλες.

Αν κάποιος ήθελε όλες αυτές τις δυνατότητες εξαρχής ας έπαιρνε ένα κινητό με android. Είναι σαν να έχεις μία jaguar και σε αυτή να βάζεις καθίσματα από fiat... τι πιο απλό να σου πω για παράδειγμα, είναι ιεροσυλία το jb ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αλλά εκείνη την στιγμή έστω ακόμα και για ολιγόλεπτη δοκιμή την μαγαρίζει την συσκευή με αυτή την λογική.

Αν εξαρχής ήθελε να βάζει τζαμπατζίδικα κλεψιμαίικη μουσική και εφαρμογές ας αγόραζε άλλης εταιρίας συσκευή, οι συσκευές της Apple έχουν άλλη αξία, δίνουν άλλη αξία στους κατόχους τους και αυτή η εικόνα δεν επιτρέπεται να πέσει στο επίπεδο όσων δεν έχουν να πληρώσουν για να τα έχουν όλα αυτά νόμιμα.

Και μια και έχω πάψει να χρησιμοποιώ emoticons, αν νομίζεται ότι δεν τα λέω αυτά σοβαρά και δεν δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια για την Apple, να είστε σίγουροι ότι οι αμφιβολίες μπορεί να είναι βάσιμες.

Δημοσ.

λοιπόν, έχω ipad 2 3g 16gb, είμαι στο 4.3.3 και έχω κάνει backup. πρέπει να κάνω κάτι αλλο πριν κανω jailbreak?

Πολύ απλά να ανοίξει τον Safari από το ipad Και να πας εδώ

http://www.jailbreakme.com/

σε δευτερόλεπτα θα χεις το Cydia ;) και μη ξεχάσεις να περάσεις και το patch για την Hole που ανοίγει!

Have fun !

Δημοσ.

Δεν προσπαθώ ούτε να σε πείσω ούτε τίποτα τέτοιο φίλε μου, αλλά σου προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα απ τα themes, τα οποία για μένα είναι πολύ σημαντικά γιατί όλη μέρα το βλέπεις, αμαρτία να μην το κάνεις να ναι όπως ακριβώς θες.

Το πιο σπαστικό για μένα όμως ειλικρινά είναι το ότι δε μπορείς να σβήσεις μια μια τις κλήσεις απ το ιστορικό, δυνατότητα την οποία επίσης αποκτάς με το jb.

Το θέμα με το bluetooth έχει χιλιοαναλυθεί και αυτοί που είναι κατά θα σου πουν χίλιους δύο τρόπους να κάνεις αυτό που θα κανες με το bt, αλλά είναι κάτι που λείπει ότι και να λένε.

Τέλος αναφορικά με τα cracked apps το θέμα είναι προσωπική γνώμη του καθενός, οπότε δεν θα σου πω κάτι πάνω σ αυτό.

Για τα μειονεκτήματα τώρα αν με το μπρικάρει εννοείς να πάθει κάτι, δεν έχει αποδειχθεί, ούτε καν έχει ακουστεί πως το jb προκαλεί κάποια βλάβη στο τηλέφωνο ή το επηρεάζει σε κάτι εκτός ίσως απ την κατανάλωση της μπαταρίας και αυτό σε κάποιες εκδόσεις και με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές εγκατεστημένες.

Παρ όλα αυτά όμως το θέμα φίλε μου είναι τελείως υποκειμενικό, αν είσαι ευχαριστημένος απ τη συσκευή σου την αφήνεις ως έχει και όλα καλά ;)

Είπες όσα βαριομουν να γράψω για το jailbreak.

Δημοσ.

Εμείς πάντως στο iPad επειδή οι εφαρμογές είναι πολύ ακριβές, τις κατεβαζουμε πρώτα απο το installous, τις δοκιμάζουμε και αν μας αρέσουν πολύ, για αγοράζουμε απo το iTunes.

Δημοσ.

Ελπιζω να γινει και με το ios 5 οταν βγει!

κ εγω το ελπιζω ...

Παρ όλα αυτά όμως το θέμα φίλε μου είναι τελείως υποκειμενικό, αν είσαι ευχαριστημένος απ τη συσκευή στυλ σου την αφήνεις ως έχει και όλα καλά ;)

λοιπον θα ηθελα να βαλω μια παρενθεση πριν μια βδομαδα περιπου αγορασα και εγω ενα

ipad 2 32gb + 3g και μολις το αγορασα αμεσως το χακαρα ... κ εχω κατεβασει ηδη πολλες εφαρμογες στο στυλ infinity blade,dead space ,nfs hot pursuit ... angry birds kai ta resta...το προβλημα μου ειναι οτι πλεον εξαντληται πολυ ευκολα

τι μα κανω εχεις καμια ιδεα ?

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορεί εύκολα από πολλούς να γίνει κατανοητό είναι ότι η κάθε συσκευή λανσάρεται στην αγορά με ένα συγκεκριμένο-μοναδικό τρόπο που την κάνει να διαφέρει από όλες τις άλλες οπότε και σε αυτή την αίσθηση έχει επενδύσει και αυτή πρέπει να προστατέψει ως κόρη οφθαλμού από όσους έχουν σκοπό να την κάνουν σαν όλες τις άλλες.

Αν κάποιος ήθελε όλες αυτές τις δυνατότητες εξαρχής ας έπαιρνε ένα κινητό με android. Είναι σαν να έχεις μία jaguar και σε αυτή να βάζεις καθίσματα από fiat... τι πιο απλό να σου πω για παράδειγμα, είναι ιεροσυλία το jb ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αλλά εκείνη την στιγμή έστω ακόμα και για ολιγόλεπτη δοκιμή την μαγαρίζει την συσκευή με αυτή την λογική.

Αν εξαρχής ήθελε να βάζει τζαμπατζίδικα κλεψιμαίικη μουσική και εφαρμογές ας αγόραζε άλλης εταιρίας συσκευή, οι συσκευές της Apple έχουν άλλη αξία, δίνουν άλλη αξία στους κατόχους τους και αυτή η εικόνα δεν επιτρέπεται να πέσει στο επίπεδο όσων δεν έχουν να πληρώσουν για να τα έχουν όλα αυτά νόμιμα.

Και μια και έχω πάψει να χρησιμοποιώ emoticons, αν νομίζεται ότι δεν τα λέω αυτά σοβαρά και δεν δουλεύω εδώ και πολλά χρόνια για την Apple, να είστε σίγουροι ότι οι αμφιβολίες μπορεί να είναι βάσιμες.

Ελπίζω φίλε μου να μην τα λες σοβαρά, γιατί αν εσυ περιμένεις να πάρεις αξία απο ένα μηχανάκι, είτε apple λέγεται αυτό είτε Sony είτε οτιδήποτε άλλο, τότε υπάρχει πρόβλημα .......

Δημοσ.

Ελπίζω φίλε μου να μην τα λες σοβαρά, γιατί αν εσυ περιμένεις να πάρεις αξία απο ένα μηχανάκι, είτε apple λέγεται αυτό είτε Sony είτε οτιδήποτε άλλο, τότε υπάρχει πρόβλημα .......

Μα αν δεν είναι το gadget θα είναι τα ρούχα, αν δεν είναι τα ρούχα θα είναι το αυτοκίνητο, αν δεν είναι το αυτοκίνητο θα είναι το σπίτι και τα τετραγωνικά του, ή το εξοχικό ή σκάφος ή, ή, ή... γενικά το life style, η καταναλωτική συνείδηση που προωθεί η τηλεόραση και γενικά ότι μπορούμε να δείξουμε και να φανούμε αφού μόνο η επιφάνεια μετράει δεδομένου ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να αξίζει αφού ότι αξίζει έχει και τιμή (price tag).

Εξάλλου αυτά δεν λέμε τόσα χρόνια πως μόνο δίνοντας σε αυτά αξία αναδεικνύουμε το ήθος, την παιδεία και τον πολιτισμό μας;;;

Τί πρόβλημα να υπάρχει; Βλέπεις εσύ κάπου να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί δλδ, επειδή πάμε για χρεοκοπία και τόσος κόσμος έχει χάσει τις δουλειές του;

Να μην ελπίζεις λοιπόν αλλά να είσαι σίγουρος αλλά έτσι είμαστε δυστυχώς, τόσα χρόνια που τα λεγα ήμουν για κάποιους γραφικός, τώρα λοιπόν δεν τους τα υπενθυμίζω αυτά που έλεγα, όχι, γιατί τότε γινόμουν κακός και έτρεχαν τα fanboys να κλειδώσουν θέματα και να σβήσουν ποστ. Τώρα τους υπενθυμίζω την δική τους στάση ζωής, την δική τους φιλοσοφία και τακτική και περιμένω να μου πουν πότε έκανα λάθος με την στάση που κρατούσα, αλλά τώρα... μούγκα... κρατούν σιγή ιχθύος και εδώ που τα λέμε καλά κάνουν, τώρα πλέον τι να πουν και τι να κάνουν, εξάλλου για αυτούς το πρόβλημα είναι ότι ελάφρυνε το πορτοφόλι τους, μόνο αυτό και τίποτα άλλο.

Πάντα με φιλικούς χαιρετισμούς, Δημήτρης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...