Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς όλες οι εφαρμογές δωρεάν; Εγώ ξέρω ότι και το Cydia ένα μαγαζάκι είναι με πάρα πολλά κέρδη... Σαφώς κάποιες εφαρμογές θα είναι και δωρεάν, αλλά όχι και όλες! Από κει και μετά το Cydia δίνει εφαρμογές πολύ χρήσιμες που δεν μπορούν να μπουν στο itunes, λόγω των restrictions της Apple. Φοβάμαι όμως κατά πόσο ένα jailbreak είναι πάντοτε αντιστρέψιμο και αυτή τη στιγμή δε με παίρνει για πειράματα.

Οταν λεει ολες τις εφαρμογες δωρεαν, εννοει του AppStore με ενα προγραμματακι που λεγεται installous

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες δεν το καταλαβαίνω... Πώς μπορεί το installous να δίνει δωρεάν όλες τις εφαρμογές του itunes? Έχει κάποιο repository με σπασμένα apps? Και τα updates μετά πώς γίνονται;;;

Βέβαια τώρα είμαι πραγματικά πολύ καχύποπτος... Είναι δυνατόν κάποιος να δίνει δωρεάν τόσα apps για την ψυχή της μάνας του;;; Κάτι δεν πάει καλά εδώ! Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να χάνουν τόσα λεφτά οι developers που ζουν από αυτή τη δουλειά... Ένα app στα 0.79 ως 5 ευρώ δεν είναι και τα τρελά λεφτά. Βέβαια κάποιες εφαρμογές είναι πανάκριβες και δεν αξίζουν λόγω bugs, αν και οι συντριπτικά περισσότερες εφαρμογές που αγόρασα αξίζαν τα λεφτά τους, είτε ακριβές, είτε φθηνές, είτε δωρεάν!

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες δεν το καταλαβαίνω... Πώς μπορεί το installous να δίνει δωρεάν όλες τις εφαρμογές του itunes? Έχει κάποιο repository με σπασμένα apps? Και τα updates μετά πώς γίνονται;;;

Βέβαια τώρα είμαι πραγματικά πολύ καχύποπτος... Είναι δυνατόν κάποιος να δίνει δωρεάν τόσα apps για την ψυχή της μάνας του;;; Κάτι δεν πάει καλά εδώ! Επίσης θεωρώ απαράδεκτο να χάνουν τόσα λεφτά οι developers που ζουν από αυτή τη δουλειά... Ένα app στα 0.79 ως 5 ευρώ δεν είναι και τα τρελά λεφτά. Βέβαια κάποιες εφαρμογές είναι πανάκριβες και δεν αξίζουν λόγω bugs, αν και οι συντριπτικά περισσότερες εφαρμογές που αγόρασα αξίζαν τα λεφτά τους, είτε ακριβές, είτε φθηνές, είτε δωρεάν!

για τα πειρατικά παιχνίδια

για το πειρατικά προγράμματα

για τις πειρατικές ταινίες

δεν έχεις ακούσει ποτέ που κυκλοφορούν ελεύθερες στο internet?

Δημοσ.

Οσο πιο απλα τοσο καλυτερα, φυσικα απο εδω και περα νομιζω οτι θα εχουμε πολλες δυνατοτητες και ιδιως για το ipad μου που το αναζητρουσα καιρο, εχω την 4.1 αλλα θα βαλω την τελευταια και μετα το jb...

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση?Αν κανεις το jailbreak υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισεις στην αρχικη εργοστασιακη ρυθμιση εννοω στο επισημο?Οπως επισης με jailbreak τα apps που εχεις αγορασει να παιζουν και μετα?

Δημοσ.

@ixthy

θα τα σκάσω για μια καλή εφαμοργή και για εφαρμογές που χρείαζομαι everyday life και αυτό πράτω και σε μακ και σε iOS

τώρα κάτι παιχνίδια κάτι και τέτοια πρότιμώ να τα κατεβάσω απο το θείο installous γιατί θα ασχωληθεις μιση ωρα μαζί τους και μετά θα τα παρατησεις (οχι πως δεν εχω αγωράσει παιχνίδια αλλα αυτος ειναι ο καλος στο κεφάλι μου)

για μένα ο installous λειτουργεί σαν ενα καλό preview για το τι πρόκειται να αγωράσεις. μαρεσει; το παιρνω με τα χίλια δεν μαρεσει; σβησιμο .

Δημοσ.

Εγώ κανά update σε 4.3.3 μετα εκανα το jailbreak κ ενώ εμφανίζεται η Cydia κ κάνει install εξαφανίζεται το εικονίδιο κ δεν έχω Cydia....iPad 1.

Δημοσ.

Το οτι μπορει καποιος να χακαρει το ios μονο πηγαινοντας σε μια σελιδα και κάνοντας 1 κλικ δεν σας ανησυχεί? Τι θα γινόταν αν αντι για cydia σας εβαζε keylogger με σκοπο αναζήτησης πιστωτικων καρτων?

Δημοσ.

Το οτι μπορει καποιος να χακαρει το ios μονο πηγαινοντας σε μια σελιδα και κάνοντας 1 κλικ δεν σας ανησυχεί? Τι θα γινόταν αν αντι για cydia σας εβαζε keylogger με σκοπο αναζήτησης πιστωτικων καρτων?

Καλή ερώτηση, αλλά μήπως δεν πρέπει να την κάνεις στους χρήστες αλλά στην Apple;;;

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση?Αν κανεις το jailbreak υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισεις στην αρχικη εργοστασιακη ρυθμιση εννοω στο επισημο?Οπως επισης με jailbreak τα apps που εχεις αγορασει να παιζουν και μετα?

1. Ναι μ ένα restore.

2. Φυσικά και ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...