Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Καλησπερα! ανοιξα αυτο το θεμα γιατι ηθελα να σας κανω την ζωη κολαση βοηθεια διοτι εχω κατι βιντεο με ψιλο χαλια αναλυση και θελω να την βελτιωσω! τοσο καιρο χρησιμοποιουσα το vreveal αλλα τωρα τελευταια οταν παει στο 99% κολλαει! εχετε να μου προτεινετε κανενα αλλο προγραμμα; και αν γινεται να ειναι ευκολο στη χρηση Ευχαριστω! κανενας; με απογοητεύετε!
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ηθελα να σας κανω την ζωη κολαση :lol: Ρωτα την ξανθια :lol:
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 :lol: Ρωτα την ξανθια :lol: δεν ξερει! lol
no account Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 εγω φιλε μου συνηθως το κανω με το convertXtoDvD απο τον θειο βεβαια νομιζω πως μετα πρεπει να το γραψεις σε δισκακι
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 εγω φιλε μου συνηθως το κανω με το convertXtoDvD απο τον θειο βεβαια νομιζω πως μετα πρεπει να το γραψεις σε δισκακι ναι εγω απλα θελω μια custom αναλυση (π.χ. 350χ210) να την μεγαλωσω και να την κανω 1280χ700
parsifal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ναι εγω απλα θελω μια custom αναλυση (π.χ. 350χ210) να την μεγαλωσω και να την κανω 1280χ700 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι. Το αντίθετο μάλιστα, θα χάσεις ποιότητα: Εφαρμόζοντας reencoding (όπου κατά κανόνα θα χρησιμοποιηθεί κάποιος απωλεστικός codec), ρίχνεις την ποιότητα.
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι. Το αντίθετο μάλιστα, θα χάσεις ποιότητα: Εφαρμόζοντας reencoding (όπου κατά κανόνα θα χρησιμοποιηθεί κάποιος απωλεστικός codec), ρίχνεις την ποιότητα. δηλαδη δεν θα τα βλεπω καλυτερα;
parsifal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Όχι! Αλλά μπορεί να νομίζεις ότι τα βλέπεις καλύτερα, αν πιο πριν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι έτσι είναι! Με πιάνεις; Αν θες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παλιότερο topic, τα έχω ξαναγράψει και έχω και παραδείγματα με εικόνες.
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Όχι! Αλλά μπορεί να νομίζεις ότι τα βλέπεις καλύτερα, αν πιο πριν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι έτσι είναι! Με πιάνεις; Αν θες, ρίξε μια ματιά σε αυτό το παλιότερο topic, τα έχω ξαναγράψει και έχω και παραδείγματα με εικόνες. ok ευχαριστω!
D___G Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Να την κατεβάσεις την ανάλυση γίνεται, να την ανεβάσεις και να γίνει καλύτερη η εικόνα δεν γίνεται. Γιατί στο 99% κολλάει; Παλιότερα το είχα πάθει μερικές φορές (με άλλο πρόγραμμα), και τελικά ήταν λόγω ελαφρώς μικρότερης χωρητικότητας των DVD. Για δοκίμασε να κατεβάσεις πολύ ελάχιστα την ανάλυση, ίσως σου δουλέψει.
Dbzakias2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Να την κατεβάσεις την ανάλυση γίνεται, να την ανεβάσεις και να γίνει καλύτερη η εικόνα δεν γίνεται. Γιατί στο 99% κολλάει; Παλιότερα το είχα πάθει μερικές φορές (με άλλο πρόγραμμα), και τελικά ήταν λόγω ελαφρώς μικρότερης χωρητικότητας των DVD. Για δοκίμασε να κατεβάσεις πολύ ελάχιστα την ανάλυση, ίσως σου δουλέψει. οκ ευχαριστω παω να το δοκιμασω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.